Lost 6. Sezonda Neler Açığa Çıktı ?
-
5. sezonda dizi sıçmaya başladı. Resmen uzatılmaya çalıştığını çok belli, bende bıraktım en güzel ilk 4 sezondu
-
sezon 1 i bitirdim. ama sezon 2 nin turkce dublajlı torrentini bulamadım. arena-tr deki çok yavas iniyodu. aylar sürer bitmesi.sağlam türkçe torrent linki olan varsa paylasabilirmi
-
CasTeaL bunu yazdı:
-----------------------------
5. sezonda dizi sıçmaya başladı. Resmen uzatılmaya çalıştığını çok belli, bende bıraktım en güzel ilk 4 sezondu
-----------------------------bence en güzel sezonlar 2 ve 5 idi özellikle 5 in 2. yarısı mükemmeldi zaten o sezon abd deki olaylar yüzünden kısa bitti gönül isterdiki 20 30 bölüm sürsün :(
nerde biz çekiyoruz 2 saatlik dizi 1 senede 60 bölüm onlar çekiyor 40dk lık dizi yılda 15 16 bölüm...
keşke daha uzun sürse erken bile bitiyor. . . 7 8 9 10 sezon daha ahhhhhhh ahhhhhhh bi spartacus un bi lost un arkasından ağlarım böyle
-
o sırt çantalarının içinde ne olduğu hala açığa çıkmadı http://img158.imageshack.u s/img158/8991/tripgj9.swf
-
o çocuk jacopun bebeliği :) karadumanın planlarını biliyor. adaylara zarar veremezsin öldürmek yok diyor... hatırlarsanız karaduman jacopu öldürürken adadaki birini kullanmıştı. benjamini çünkü jacop öldüremezdi onu kurallar böyleydi !