Lost 6. Sezonda Neler Açığa Çıktı ?
-
1 2 gün önce bir gazetede çıkmıştı herşeyi bir rüya olarak bağlıyacaklar sanırım biliyosunuz hugo ve libby deli gibi birşey bunlardan birinin hayal gücünün genişliğiyle gördüğü rüyaya bağlıyacaklar
-
Eğer öyle birşey olursa kulakları sağır olana kadar çınlatırım o senaristlerin. Artık bu rüyaya bağlama işi sıktı. Heleki böyle bir senaryo bence bir rüya için harcanmamalı. Zaten bir rüya maksimum 1 dk sürüyormuş. Diziyi toplasan 6 sezon. 45 dk dan sen hesapla. cık olmamalı böyle birşey. :D
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------
Ya konuyla alakali olmayacak ama ; 5. sezon turkce dublaj varmi ben bulamadim . Altyazi istemiyorum . Sirf alt yazi seyretmemek icin Supernatural diye filme gectim :|
6 bölüm buldum nedense o sezon 6 bölümmü gitti -
okuduğuma göre sonu çok değişik biticekmiş eger bi rüya ve benzeri bişe olursa hayranların büyük tepkisini çekermiş diye
-
Dizi için birçok alternatif son çektiklerini, finali yayınladıktan sonra diğer alternatif sonları da yayınlayacaklarını biliyormuydunuz!...
-
o dizi rüya 'lı bi sonla biterse küfür yer.
bi sürü soru kalcak akıllarda 2 bölüm kaldı hala neyin peşindeler aq.
ilk bölümden ceykin babasını takip etmeler, babasının kaybolması, karadumanın pilotu öldürmesi felan selena gibi diziydi ama mantıklı bi açıklamayla bağladılar lan beni şimdi sırf final sezonu diye izliyom
tapınak nasıl kuruldu, sayıların amacı ne, adada kurulan tıbbi yerler, benjamin in uğraşları, daniel maniel of of felan..
farkındaysanız bu sezon benjamin emrah rolünde takılıyo kesin bi ibnelik yapcak o 2-3 sezon full o adamı izledik bi biş çevirebilir.
geçen sene bi konu daha vardı böyle o zamanlar benjamin ünlü diye demiştim ki;
" hani bi çukur göstermişlerdi benjamin herkesi öldürüp oraya atmıştı john locke 'ıda bıçaklayıp oraya atmıştı, bence herkes kendi cesedini orda görcek"
demiştim :)
http://www.tahribat.com/Forum-Lost-6-Sezon-Hakkinda-Dusunceler-100740/2/#1106077
son bölümün en sonunda taaaaa 1.bölüme geri döndüler ya kate 'i gördünüzmü hacılar, karı resmen 6 senede ne kadar değişmiş yuh be dedim :)
bide 6.sezonda her bölümden sonra ekşisözlük de adamların yazdıklarını okuyorum anca öyle kafam yerine geliyo :)
-
bazı dizilerde flashback veya miniseries tarzında sonradan şeyler yapıyorlardı eksik bölümleri anlatmak için bunda da finalden sonra öyle bir şey yaparlar belki
-
Hugonun lotoyu tutturdugu sayıların sırrı ne. niye her yerde karsına çıkıyor. ?
Karadumandan korunmak için yere dökülen toz neyin nesi ?
KaraDumanın çıktığı tapınak gibi bi yeri kimler yaptı...
Bi bölümde kocaman mıknatıs gibi bi yer görmüştüm millet adaya geri dönmek için toplanmıstı. bisey sallanıp sallanıp rota belirliyordu. o adanın yerin nasıl buluyor ve onu kimler yaptı...
Widmore adını tam bilmiyorum yazılışını iyi birimi kötü birimi hala çözemedim... Adanın iyiliği için mi çalışıyor. jacopla bi anlaşmasımı var ?
dharma girişiminin deneyleri ne oldu. dharma girişimini kim ne için yok etti ?
Adada bulunan çark gibi sistemi benjamin dönderdiğinde zamanda yolculuk yapıyodu ada, o sistemi kim yaptı... son bölümde ona benzer birsey vardı ama kadın yıkmıştı orayı :S ?
En önemlisi karaduman aslında iyi biri gib göründü son bölümde Gercekten dünyaya kötülük salıp yokmu edecek... amacı sadece baska yerleri görmek mi ??
EN ÖNEMLİSİ kaza yapmamıs hayatlarını adadaki hayatlarıyla nasıl bağlayacaklar senaristler tahminler !!!
Şimdi okadar çok sormussunki maşşlah ne anladın diye sana sormuyorum..aslında çoğunu bende bilmiyorum..açıklnmadı ama şunu açıklıyayımm
Bi bölümde kocaman mıknatıs gibi bi yer görmüştüm millet adaya geri dönmek için toplanmıstı. bisey sallanıp sallanıp rota belirliyordu. o adanın yerin nasıl buluyor ve onu kimler yaptı...
Bunu icad edenleri geç sonç olarak o zmanlardan beri bu adayı bulmaya çalışan chlrs widmrd olablr..nasıl çalştına gelince..sanırsam einstein yada aynştayn diyiyim.:) onun uzay zaman çalışmalarında vardıı..birde bakınız :phledelphia expriment.(mutlaka bakın)..nesneler büyük bir enerji kullanılarak zamanda geçtikleri yerelere gidebiliyorlar....o tavana aslı sallanıp duran şey..akıllarınca adanın yeni yerini belirliyordu..bir sonraki yerini..ama şöle birşey var..çarkı her çevirdiğinde aynı oranda çevirmiyorki matematksel bi oranda gitsin..Enerji yoğunluğuna göre hareket ediyor kısacası..yani benim anladıım kadarıyla..
Widmore adını tam bilmiyorum yazılışını iyi birimi kötü birimi hala çözemedim... Adanın iyiliği için mi çalışıyor. jacopla bi anlaşmasımı var ?
En önemlisi karaduman aslında iyi biri gib göründü son bölümde Gercekten dünyaya kötülük salıp yokmu edecek... amacı sadece baska yerleri görmek mi ??
1)bu soru zaten açıklanmadı.adada savaş var ama iyi taraf kötü taraf daha belli değil.
2).herkes siyah dumanın kötü olduğunu savunuyor..o biraz belli oldu gibi..kısaca..hani jacob bi bölümde ispanyol sürmeliye bi içki şişesyle anlatmaya çalıştı dumanı..hatırlıomsun..TIPA kötülüğü bu adada tutoyr diyordu..ve serbest kalırsa dünyayı kötü son bekliyor dedi..şeytan olrak planlıyormm kötü bi ruh :)..ne biliyim saçmlarlarsa ancak bu akdar saçmalıyablirler.. :))
dharma girşimini others (diğerleri yok etti..bunu ben 'in sayesinde yaptılar) ..NEDENİ ARLARINDA ÇATIŞMA VARDI..ADANAIN YERLİLERİİ SONRADAN GELEN DHARMAYI KABULLENMEDİĞİ İÇİN GALİBA.
BENİM SORUM SU...DUMANIN KARSISINA HEP KUCUK BİR COCUK CIKIYOR ..
KURALLARI BİLİYORSUN ÖLDÜRMK YOK DİYOR...
O NE İŞYA ONU ÇÖZEMEDM..15 . BÖLÜMÜ İZLYEMEDİM DAHA..DAHA DOĞRUSU KIYAMIORM KEYİFLİ Bİ GÜN İZLİCEM DİYE.:)) EĞER 15. BÖLMDE BELLİ OLUYORSA SUSUN :)) -
Silent_King bunu yazdı:
Mesela aklıma takılanlar...
Hugonun lotoyu tutturdugu sayıların sırrı ne. niye her yerde karsına çıkıyor. ?
o sayılar büyük ihtimal (doğru hatırlıyorsam) adaya düşenlerin numaraları.
Karadumandan korunmak için yere dökülen toz neyin nesi ?
öyle çok özel birşeyi yok. her gücün bir zayıf noktası olur, ondan korunmak için eklenmiş bişi. ama kutsal kişi olmayınca işe yaramadığını gördük.
KaraDumanın çıktığı tapınak gibi bi yeri kimler yaptı...
oraya ilk yerleşenler bir çok yerleşim birimi yaptı , büyük ihtimalle onlardan biri.
15.bölümde orayı gösterdi zaten adadaki bir çok yeri kazdıktan sonra o manyetik yeri buldular doğru kullanıldığında adadan kaçmanıza veya geri dönmenize yarayabiliyor, orayı ilk bulan kara duman olmadan önceki o adam.
onun hangi safı tuttuğu tam olarak belli olmasada zamanında jacop a çalışmışlığı var , hatırlarsanız 5.sezon da geçmişe gidip gelirlerken diğerlerinden biri idi karısı da zaten o bilim adamının annesi yani widmore de babası %90 iyilere çalışıyor . ama ada ile bir hesabı var.
drahma girişimini benjamin (diğerlerinin bir ara lideri ) babasını öldürdükten sonra herkezi zehirledi ve diğerlerine katıldı. jacop ile konuşabilidiğini söyleyip onların liderleri oldu. . drahma deneylerine ne olduğu hala kesin değil ancak o her 120dk da bir miydi neydi o tuşa basılmasının sebebi gücü açığa çıkartmaktı en azından bunu bulabilmişler. NOT: 1. ve 2.sezon daki drahma lılar aslında drahmayı yok ettikten sonra onların yerine yani evlerine geçen diğerleri idi
Adada bulunan çark gibi sistemi benjamin dönderdiğinde zamanda yolculuk yapıyodu ada, o sistemi kim yaptı... son bölümde ona benzer birsey vardı ama kadın yıkmıştı orayı :S ?
15.bölüm de açığa çıktı zaten büyük ihtimalle o adam kara duman a dönüştükten sonra orayı tamamladı, zaten drahma da tam o merkeze girmek istiyordu ancak oraya kadar gelip durmuşlardı. (5. sezon da o merkez ile ilgili bişiler vardı zaten )
diziden göründüğü kadarı ile o adayı kimsenin bilmemesi gerekiyor , yani o güzellikleri ve ışığı kimse bulmayacak. ama o kara duman ise adadan ayrılmak istiyor. hala tam olarak kim iyi kim kötü belli değil aslında farklı şeyler isteyen 2 karşıt grup diyebiliriz.
EN ÖNEMLİSİ kaza yapmamıs hayatlarını adadaki hayatlarıyla nasıl bağlayacaklar senaristler tahminler !!!
orası senaristlere kalmış tabi ama şimdi görülüyorki eğer herşey iyi sonuçlanırsa o olaylar hiç olmayacak (yani görevlerini başarmış olacaklar)
ve hiç olmamış gibi hayatlarına devam edecekler. tabi hepsi birbiri ile tanıştı bile nerdeyse.
Ve bnm aklıma gelmeyen sizn aklınıza takılan cevabını bulamadıınız veya buldugunuz mantıksız gelen veya mantıklı gelen ne varsa tartısalım burda :D
dizi herşeyin cvp larını vermiyor , dizi oyunları bizim ve senaristlerin bile daha bilmediğimiz veya cevaplanmamış bir çok şey dizi bittiğinde öyle sır dolu kalacak diyor.bence 5.sezon sonuna kadar manyak bir dizi idi . 6.sezon artık kapanış a geçtiği için ben o kadar sevmedim 7.8. hatta 9sezon bile çekilse izlerim diziyi zaten şimdiler de oyunu çıkmış..
bildiklerim ve açıklayabildiklerim bunlar =)
-
@emre_gss
veledi açıklıyolar across the sea bölümünde yani s6e15.
o değil finalin sneak peakini vermişler nete yine o çocukla ilgili bir enteresanlıklar var :|
ha bide ruyaya bağlayacaklar diyenler yanılıyorlar.kate i oynayan karı röportaj sırasında dalgasına öyle birşey söylemiş cımbızla çekip yayınlamşlar.
ama yanlardan ucu açık biteceği doğru.