Lost Mu? Prison Break Mı?
-
GLaDio: Muzik, Sinema, Kitap, TV bolumune ta$indi. Konu acarken dikkatli olun biraz.
heyecan konu akıcılık bakımından hangisi daha iyi ?
-
prison boku cıktı. Lost tabikide
-
Gerçekten güzel soru.. Tam bir lost fanıydım önceden çevirilerinde bile bulundum ama bence tam tersine Lost'un boku çıktı kesinlikle Prison Break diyorum !
Lost'u izlerken sıkıldığım sahneler olmustu hatta bütün bir bölümden sıkıldığım bölümler bile olmustu ama Prison Break'i Sezon 1 bölüm 6'dan itibaren bir taktım başından kalkmadan izledim [ Tuvalet ve yemek sadece.. ] Ve sıkıldığım en ufak bir an bile olmadı kesinlikle tam anlamıyla "Soluksuz İzledim" !
Ayrıca Lost'un bokunun çıkmasındaki sebep 6Sezon olacak olması evet merakta bırakıp sezon sonlarında "Oooohhaaaaaa,yuh artık a.Q" dedirtip dumur etmesi güzel ama bi yere kadar a.Q :) -
prison break eger basından kalmadan izliyorsanız siz birde Oz izleyin ozaman. tv basında ölürsunuz kesin :) gordugum en guzel televizyon yapımıdır. ustune hicbirsey tanımam.
-
Konusunu biraz açar mısın ben dizi hastasıyımdır eğer Prison Break'ten daha iyi bişe çıkarsa duacın olurum malum şu sıralar tüm diziler sezon tatilinde izlenecek bişe kalmadı a.Q :( Link falan verebilir misin hemen çekip bi göz atayım..
-
yattın galba ¿?
-
battle star galactica :( offff benim dizi galiba yayından kakltı.
-
Lost 3ncu sezonun buyuk bolumunde izleyiciyi uyuttu
Eger bu Lost'un ilk sezonu olsaydi tutunamazdi.
PB ise iki sezondur ayni cizgide gidiyo. Seneye Panama hapislerinde devam edecek :)
Biten sezonlari kar$ila$tirirsak PB cok daha iyi. Ama Lost'un ilk 2 sezonu kadar iyi deil.
Oz bi amerikan hapisanesindeki olaylari anlatir. Iyidir ama bu iki yapimin yanina bile yakla$amaz. Oz HBO'nun bo$luklardan yararlanma taktigidir.
Hit dizilerin tatilde donemlerinde 8er bolumluk sezonlar halinde yayinlandi (4ncu sezon haric, o 16 bolumdu)
Bo$ vaktin varsa onu da izle
-
yay bunu yazdı:
-----------------------------battle star galactica :( offff benim dizi galiba yayından kakltı.
-----------------------------TR'de durum nedir bilmiyorum, cnbc-e'de yayinlaniodu
Amerikada 3. sezon bitti, 4. sezonun ne zaman baslayacagi aciklanmadi. Yaz sonu gibi ba$lar heralde
4. sezonda dunyayi bulacaklar ve dizi bitecek.
-
Şimdi buldumda linkleri dediğin gibi 6şar,4er,7şer bölümlük 8Sezon halinde bi dizi ama ne bileyim hakkında yazılanlar pekte güzel değil millet iyi deyip geçmiş sadece derinlere inen olmamış :) Afişi bana itici geldi sanki PB araklaması gibi bi koku sezdim :) Ama bilmiyorum tabi PB den önce mi yayınlanmıştı die sonucta aynı şeyler yani hapishane falan... Bana şöyle başka bi senaryo lazım hocalar Dexter'ı izleyenler varsa görüş alabilir miyim hakkında ? Yada başka dizi önerileriniz varsa çok iyi olur şu an download etmek için dizi arıyorum çünkü :(edit:Onlar rarların linkiymiş :) 8er bölümden 8 sezon..
-
OZ pb den daha eski ve daşşaqlı bir dizi.
ama yine de soruya dönersek
LOST