Lost Mu? Prison Break Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

GLaDio: Muzik, Sinema, Kitap, TV bolumune ta$indi. Konu acarken dikkatli olun biraz.

heyecan konu akıcılık bakımından hangisi daha iyi ?

işte öyle
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    prison boku cıktı. Lost tabikide

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Gerçekten güzel soru.. Tam bir lost fanıydım önceden çevirilerinde bile bulundum ama bence tam tersine Lost'un boku çıktı kesinlikle Prison Break diyorum !

Lost'u izlerken sıkıldığım sahneler olmustu hatta bütün bir bölümden sıkıldığım bölümler bile olmustu ama Prison Break'i Sezon 1 bölüm 6'dan itibaren bir taktım başından kalkmadan izledim [ Tuvalet ve yemek sadece.. ] Ve sıkıldığım en ufak bir an bile olmadı kesinlikle tam anlamıyla "Soluksuz İzledim" !

Ayrıca Lost'un bokunun çıkmasındaki sebep 6Sezon olacak olması evet merakta bırakıp sezon sonlarında "Oooohhaaaaaa,yuh artık a.Q" dedirtip dumur etmesi güzel ama bi yere kadar a.Q :)

Troubles'll come & they'll pass
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    prison break eger basından kalmadan izliyorsanız siz birde Oz izleyin ozaman. tv basında ölürsunuz kesin :) gordugum en guzel televizyon yapımıdır. ustune hicbirsey tanımam.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Konusunu biraz açar mısın ben dizi hastasıyımdır eğer Prison Break'ten daha iyi bişe çıkarsa duacın olurum malum şu sıralar tüm diziler sezon tatilinde izlenecek bişe kalmadı a.Q :( Link falan verebilir misin hemen çekip bi göz atayım..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    yattın galba ¿?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yay
    yay's avatar
    Homo

battle star galactica :( offff benim dizi galiba yayından kakltı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Lost 3ncu sezonun buyuk bolumunde izleyiciyi uyuttu

Eger bu Lost'un ilk sezonu olsaydi tutunamazdi. 

PB ise iki sezondur ayni cizgide gidiyo. Seneye Panama hapislerinde devam edecek :)

Biten sezonlari kar$ila$tirirsak PB cok daha iyi. Ama Lost'un ilk 2 sezonu kadar iyi deil.

Oz bi amerikan hapisanesindeki olaylari anlatir. Iyidir ama bu iki yapimin yanina bile yakla$amaz. Oz HBO'nun bo$luklardan yararlanma taktigidir.

Hit dizilerin tatilde donemlerinde 8er bolumluk sezonlar halinde yayinlandi (4ncu sezon haric, o 16 bolumdu)

Bo$ vaktin varsa onu da izle 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GLaDio
    GLaDio's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yay bunu yazdı:
    -----------------------------

battle star galactica :( offff benim dizi galiba yayından kakltı.

-----------------------------

TR'de durum nedir bilmiyorum, cnbc-e'de yayinlaniodu

Amerikada 3. sezon bitti, 4. sezonun ne zaman baslayacagi aciklanmadi. Yaz sonu gibi ba$lar heralde

4. sezonda dunyayi bulacaklar ve dizi bitecek. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Şimdi buldumda linkleri dediğin gibi 6şar,4er,7şer bölümlük 8Sezon halinde bi dizi ama ne bileyim hakkında yazılanlar pekte güzel değil millet iyi deyip geçmiş sadece derinlere inen olmamış :) Afişi bana itici geldi sanki PB araklaması gibi bi koku sezdim :) Ama bilmiyorum tabi PB den önce mi yayınlanmıştı die sonucta aynı şeyler yani hapishane falan... Bana şöyle başka bi senaryo lazım hocalar Dexter'ı izleyenler varsa görüş alabilir miyim hakkında ? Yada başka dizi önerileriniz varsa çok iyi olur şu an download etmek için dizi arıyorum çünkü :(
    edit:Onlar rarların linkiymiş :) 8er bölümden 8 sezon..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

OZ pb den daha eski ve daşşaqlı bir dizi.

ama yine de soruya dönersek

LOST 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 6877 Toplam Mesaj: 43