Lost Mu? Prison Break Mı?
-
LOST afedersin...
-
LOST
-
prison break
-
aksiyon yönünden prison break tabi ki lost'un 2. sezonunda uyudum resmen :S ama micheal duwardan atlarken az kalsın ben destek olacaktım alttan müzikleri dehşet bi kere :D
-
ROME , DEXTER , PRISON BREAK ... LOST VE HEROES UN CIVKI CIKTI , PEMBE DİZİYİ DÖNDÜ :S
-
lostu izlediğim güne lanet olsun.nerden izledim yaw izlemez oalydım rüyalarıma bile giriyor. gelse şu şubatta başlasak izlemeye
-
gerçi daha balık ilk açıldığı zamanlarda yorum yapmışım ama lostu düşündükçe insan bi şekilde vakit geçirmek istiyo :)Şubatın geleceği yok..
poüler dizilere kendi notlarımı vermem gerekirse 10 üzerinden ;
Pb 1.Sezon = 9,5
2.Sezon = 9,5
3.Sezon = 9.0 (Nede olsa daha 4.bölümünü izledik,baseball maçı yüzünden son bölümü geçen p.tesi yayınlamadı kodumunun FOX'u)
Lost 1.Sezon = 9,5
2.Sezon = 9,9
3.Sezon = 10 (Hele ki Sezon 3'ün son bölümünün son 5dklık sahnesi !! Ömrül hayatım boyunca bi bu sahnede birde Momento'da bu akdar şok olmuştum sanırım)
Heroes 1.Sezon = 7,5
2.Sezon = 0,5
Dexter 1.Sezon = 8,5
2.Sezon = 9,0 (Bu dizinin halen nesini seviyorum anlayabilmiş değilim.Çok ahım şahım bir senaryosu yok,adama baksan bu seri aktilse bende bush'um dersin ama izletiyo kendini hiç sıkmadan... Jeneriği mükemmel) -
Prison Break birinci sezonda coşturmuştu beni özellikle kacış günü yaklaştıkca, brows un koltuğa oturupta perdelerin acıldığı sahneyi hala unutamıyorum kapanışınıda :) ikinci sezon durgundu üçüncü sezon bence ölü özellikle sara öldükten sonra tamamen soğudum diziden. heroes izliyorum ondada heyecan artacak gibi Lost hiç izlemedim :) bulsam izleyeceğim indirmeye g*tüm yemiyo :D
-
ikisininde a.q :F
-
LOST LOST LOST
Kesinlikle lost mayağı oldum dizinin...