Lost Mu? Prison Break Mı?
-
ikisi arasında tercihim prisonbreak:) ama dexter favorımdır su aralar izleyemiyorum... netten indirecem:)
tabi sopranos"uda unutmayalım tony adamımdır:)
-
lost u herkes yanlış anlıyor , şahsen ben büyük bir beğeniyle her sahnesini defalarca izliyorum bu adamların adadan kurtulmaması gerekli siz adamların nasıl kurtulucağını düşünüyorsunuz.. ama pb ye başlamadım henüz pb ye ve heroes a başlıcam bakalım onlar nasıl...
-
Tabiki lost a.q, adamlar işi biliyo, konu çok sağlam, ana karakterler fazla ve 3. sezon bitti hala bi sik bilmiyoruz, bu bizi diziye daha fazla bağlıyo...
-
bence tartışılması gereken "lost mu heroes mu" olmalıydı. son zamanlarda bu 2 dizi çok fena rekabette .ama türkiyede lost önde tabi neden çünkü hayal gücü darlığı...
-
Lost u hiç izlemedim ama Prison Break'i izlediğim kadarıyla güzel buldum
-
ya 2 si arasında fazla bi kıyaslama yapılamaz bence
2 sinin güzel oldugu yerler var
illa seç diosanız prison break rulz abi
he bide Orta Direk Şaban ı öneriyorum :P
-
prison break !
bu iki dizi birbiriyle rekabet içindeymiş gibi gözüküyor uzaktan. hep kıyaslanıyorlar birbirleriyle, fakat aslıdna ikiside bambaşka kulvarlarda. ikiside hoş, ikiside güzel ikiside Heycanlı ;)
-
Oz izleyen bi daha prison break mrison break şeetmez :). Oz rulz, ben de oz'un üstüne dizi tanımam :) Youtube'da part part 1. sezonun son bölümü dahil bi kaç bölüm var, izle derim :).
-
Ya ikisi de farkli kulvarlar da bunlari kiyaslayamazsin diye düsünüyorum, ama fark surada Prison Break izledikten sonra oturdugunuz yerde dizi bitmiyor mu? bitiyor.. ama Lost'da bitmiyor, beyinde basliyor =) iste fark burada.. PBde cok cok saglam bir dizi (özellikle sezon1i izlemeyenler bir solukta izlersiniz) fakat Lost bambaska birsey ya.. Lostu elestirenlere de söyle desek mantikli olur; 6 sezon uzatilmis düsünülmüs bir dizi.. ne bekliyoruz her bölümün bizi kalp krizine sokmasini mi? Nefes nefese izleyeceginiz bir sonraki bölümü, bir iki önceki vasat bölüme borclusunuz bilmem anlatabildim mi.. geneline bakin ve iyisiyle kötüyüsle yapimin senaryonun hikayenin bir bütün oldugunu unutmayin..
heyecan=PB, konu=LOST, akılcılık=LOST
Dogru bir soru olmasa da, PB de kesinlikle kacirilmayacak bir dizi olsa da; cevap LOST diyorum..
-
Bende bir lost sevenim ama prison break daha iyi diyorum ben:)