Lost, Prison Break Vs.. Gibi Projeleri Neden Yapamıyoruz?
-
turkishiptar bunu yazdı:
-----------------------------Ya abi çok uzağa gitmemek lazım. Lostun İlk bölümüne harcanan para 15 milyon dolardı sadece bir bölüm! Bizde böyle prodüksüyonları yapabilecek kaç tane şirket var yok çıkacak arog filmi için 10 milyon dolar harcanacakmıi türkiye de en pahalı bütçe olacakmış Koskoca bir film. Bir bölüm dizi ve bir film. Adamlar çıtayı o kadar çok yüksekte tutuyorlarki onlar gibi zengin ve özgün fikirli olmadan onlar kadar başarılı olamayız. Arkadaşlar kurtlar vadisinden bahsediyor. Bu dizi 5-6 yıldır hep taRtışılmadı mı kendi ülkemizdeki insanlar kabul etmiyor. Nasıl uluslararası anlamda başarılı diziler bekliyoruz. Çok zor bi ihtimalden bahsediyoruz bence ;)
-----------------------------hocam bizim ülkemizde kabul edilmeyip yurt dışında çok tutulan bir çok kişi-proje vardır eminim.
Yaw bana kalırsa arogda güzeldi.Zaten Türkçe bilenler izliyormuş bulgaristanda orda burda.Tekrar tekrar..
-
ErK bunu yazdı:
-----------------------------
walla prison breaki izleyin pişman olmazsınz...müthiş bir zeka örneği...
-----------------------------kesinlikle katılıyorum... hiç yoktan tropik adadan kutup ayısı ıkma olayı gibi değil :)
bide dexter var oda çok güzel :)
-
aslında yaprak dökümü baya güzel...
-
biz üretmeyiz, hazır olana konarız. çalışmayız yatarız. yabancı dizilerin çakmasını yapmakta üzerimize yoktur.
Sabrina diye bi dizi vardı eskiden atv de yayınlanırdı, şimdi baktığımızda acemi cadı yok efendim selena. günümüz dizilerinden bir çoğu kopya, üreten bir toplum değiliz. herzaman hazıra konmayı severiz.
-
Network average is $1.5 to $2 Million per episode for a television series.
Minimum of about $500,000 to produce a Pilot for a drama series.... $13 Million PER EPISODE NBC paid Warner Bros. to produce the hit show ER.
Diyo google amca... Biz o paraya Sinema filmi çekiyoruz :)
-
Sinan Cetin gibi adam prim yaparsa
Aysun Kayacidan artist olursa
Arabesk'in krali alisan oyuncu olursa
dun tv de gotunu acan yarismaci dizide oynarsa
tiyatro-sinema mezunu adam ac kalirsa
elbette lost gibi - prison break gibi kalite projelerin olmaz...
-
varmı bizde öle hatunlar ha warmı bi gretchen yok
-
kaanabak bunu yazdı:
-----------------------------Network average is $1.5 to $2 Million per episode for a television series.
Minimum of about $500,000 to produce a Pilot for a drama series.... $13 Million PER EPISODE NBC paid Warner Bros. to produce the hit show ER.
Diyo google amca... Biz o paraya Sinema filmi çekiyoruz :)
-----------------------------
Bu bütçede filmimiz varmı hakikaten merak ettim.En fazla 8 M diye hatırlıyorum.
Hollywood da sadece senaryoyla ugrasan bi grup var ve bu adamların işi bu profesyonel olarak ugrasıyolar.Senaryo sıkıntısı yok, Bütçe sıkıntısı yok, Oyuncu sıkıntıları yok.. Bizdeyse durumu biliyonuz zaten anlatmaya gerek yok :)
Bi iki kaliteli iş yapıyor bizimkiler onlarda izlenmiyo zaten. İlk önce seyircinin bilinçlenmesi lazım ki bu işleri yapan insanlar baskıyı hissedip kaliteyi artırsın. Yoksa daha çok ucuz taklit dizileri izleriz :l
-
bizim kurtlar vadiside yabancı ülkelerde izleniyor diye duymustum ben türkiyede'yim hala izlemedim =) [ölümsüz polatcan]
selena--bez bebek + hosgeldin dünyamıza perfinya rullz.. =)
ciddi olarak : yaprak dökümü + kavak yelleri rullz..
yapamamamızın sebebi para hacı xD biz lostdaki gibi bi ada bulsak yabancı ülkelerde adamlar bakarlar film tutuyor ada yı kiraya verirler bize :|
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Sinan Cetin gibi adam prim yaparsa
Aysun Kayacidan artist olursa
Arabesk'in krali alisan oyuncu olursa
dun tv de gotunu acan yarismaci dizide oynarsa
tiyatro-sinema mezunu adam ac kalirsa
elbette lost gibi - prison break gibi kalite projelerin olmaz...
-----------------------------tahrikalem senaryo ve film prodiksiyon yakında hizmetimizde mi ?