folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Lost, Prison Break Vs.. Gibi Projeleri Neden Yapamıyoruz?

Lost, Prison Break Vs.. Gibi Projeleri Neden Yapamıyoruz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EOF
    EOF's avatar
    Erkek

ya bizde dizi çekmek o kadar basit birşeyki "ba ba ba ba" dedi diye izlenilen dizinin yapımcısı türkiyede tekel olmuş o birol güvenmidir nedir şerefsizin önde gideni adamın çektiği diziye bak ya;

OKS ANNELERİ

hayatımda bukadar traş bi dizi izlemedim ya aptal aptal ergenler ağlayıp zırlıyo dershane hocaları bunların annesine gerilim müziği eşliğind eşunu yapmazsa bu olur falan diye gereksiz bi ton gerilim veriyo herşeyi bıraktım bu kadar sığ bir senaryo olaiblirmi ya;

hedef kitleye bak; "70 milyonluk ülkenin skindirik tgrt den bozma fox'unda çocuğu OKS'ye hazırlanan (ki geçen sene son du bu iş) evde oturup dizi izleyecek kadar boş vakti olan Kadınlar" adam bu kitleye dizi çekebilecek kadar cesur ve isminide "oks anneleri" koymaktan çekinmiyo bile. siz gelmişsinz kaliteli diziden, zeka dolu senaryodan bahsediyosunuz biraz gerçekçi olun ya.

end of file.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi eğitici bir program yok

ben rtük yerinde olsam 12/1 magazin derdim.Seda sayan vs.. magazine girer.Yani günde 2 saat magazin sadece.NE kadar magazin veriyorlarsa o adar eğitici program.NAsıl yapılmış vs.. vs.. örnekleri discoveryde var.

Şimdi gidin normal televizyonlara bakın ne kadar saçma, insanı salak yapan programlar var.KAdınlarda bunları izliyor.Bi işi olmayan kadınlar.Yaz tatilindeyuiz çocuklarda bakıyordur.Ama bilgi+öğrenme sıfır...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

prison break gerçekten güzelmiş mq !!Hapishanede çekiliyor ya 1. sezon.Sırf 1. sezonu gibi bir film yapsalar yeter.Mantık!!

Yeni nesil dizi/filmlerde en önemli şey fakrlı düşünmek.Daha 4. cddeyim ve diyorum ki

vay mq!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    senaryo ve olaylaR daha önce hiç denenmemiş olduğu için bu kadar tutuyo bence zaten bu saatten sona biz onlarla rekebet etmek istesek aman bırak özneti der yine izlemeyiz :D

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Onların My Name İs Earl'ü varsa bizimde hakkını helal et'imiz var. :|

selam gençlik!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_iSYaN
    By_iSYaN's avatar
    Erkek
    Çünkü   tüm  bilim adamlarını  yurtdışına  alıyorlar.

Onur Temeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

PriesTBT bunu yazdı:
    -----------------------------
    Onların My Name İs Earl'ü varsa bizimde hakkını helal et'imiz var. :|

büyükbuluşma var beşinci boyut var lost kadar gizemli sırlar dünyamız vardı zamanlar

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

By_iSYaN bunu yazdı:
    Çünkü   tüm  bilim adamlarını  yurtdışına  alıyorlar.

?hoca bilim admaıyla filmin ne alakası var.Fakat benim bağlayacağım nokta farklı.Bir konuşma konusu olsun dedim bende fikirlerimi şimdi yazayım.

Olay şu millet beğenisi !Bizim milletimiz gözünü seda sayanalrdan vs..den ayırmıyor.Saçma saçma programlarımız var.Fakat özentilik Türkiye de aldı başını gidiyor.Başta özentilikle devam etti bu diziler daha doğrusu önceden zemin hazırlanmıştı.Sonra bizimkiler güzel bulmaya başladı.

Bizde yaparız fakat bilemiyorum kaç kişi izler?

Toplam Hit: 5431 Toplam Mesaj: 39