Luc Besson‘Dan Lucy.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Gittim müthiş filmdi. Kesinlikle 6.6 dan fazlasını hakediyor.

Yine aynı IMDB de Guardians of Galaxye 8.8 puan verdikleri için öbür gün de ona gittim, incici gibi bi grup kafa bulmak için yapmış hayatımda gittiğim en kötü filmdi.

Hocam o puana değil de şurdaki Top 1000 voters ve IMDb staff kısmına bakarsan daha net sonuç bulabilirsin.

http://www.imdb.com/title/tt2015381/ratings?ref_=tt_ov_rt

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Film gayet iyidi mafya ayagı olmasa daha iyi olurdu Filmin Sonundaki mesaj lucy nerede Ben heryerdeyim ZEKA.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyP-X
    HyP-X's avatar
    Erkek
    Iyi film. Spoiler icerebulur, Das dusebulur ¡¡¡¿¿¡¡

Beynin %100 unu kullanmak demek herseyi duyabilmek herseyi gorebilmek herseyi hissedebilmek demek.
    Ama orn. herseyi gorebilmek demek aslinda hicbirseyi gorememek demek mi oluyorkine..
    Duygusuzluk hissizlik temasini da duyguyla beraber vermesi,inceden, duygulu bi hatun kullandik anca bu kadar oluyor mesajini mi yoksa,
    her ne kadar duygudan yoksunlassa da insan oldugu icin bu kadar arinabiliyor nihayetinde mesajini mi veriyor. nedir?
    bknz hitman gariya asik oluyor aew yeahh sdf

velhasil iyi film.

.. you only have you ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

böyle bir fragmandan sonra böyle bir film.

çok güzel başladı. gitgide kaliteyi düşürdüler sonunda tümden saçmalamış halde bitirdiler.

konu olarak şimdiye kadar hiç çekilmemiş bir filmdi. koreli adam ve  lucy harici vasat oyunculuk morgan abimede hiç yakışmamıştı rol.

güzel görsel efekler vardı ama istenilse bu konuyla daha iyi birşeyler yapılabilirmiş

spoiler

zamanda yolculuk yapmasının zekayla ne alakası var?

herşeyi kontrol edebiliyor ama kendi kanamasını durduramıyor.

heryerdeyim derken aslında hızlı giden arabanın kaybolmasını söylemek istemiş gibi görünsede ,

aslında kendince tanrılaşmış gibi gösteriyor. herşeyi yaparım herşeyi kontrol ederim, heryerdeyim..

hadi diyelimki dedikleri doğru gerçekten böyle olacak diyelim kabul ettik inandık. tek başına böyle olunca havalı oluyorda,

bütün insanlık böyle olunca ne olur? herkes herşeyi kontrol ederse ne olacak peki? %100 kullanmanın bir anlamı olmayacak  başa dönülecek

hiç olacak :)

spoiler

bir fıkra aklıma geldi :)

• Nasrettin Hoca'ya sormuşlar:

“Kimsin?”

“Hiç” demiş Hoca, “Hiç kimseyim.”

Dudak büküp önemsemediklerini görünce, sormuş Hoca:

“Sen kimsin?”

“Mutasarrıf” demiş adam kabara kabara.

“Sonra ne olacaksın?” diye sormuş Nasrettin Hoca.

“Herhalde vali olurum” diye cevaplamış adam.

“Daha sonra?” diye üstelemiş Hoca.

“Vezir” demiş adam.

“Daha daha sonra ne olacaksın?”

“Bir ihtimal sadrazam olabilirim.”

“Peki, ondan sonra?”

Artık makam kalmadığı için adam boynunu büküp son makamını söylemiş:

“Hiç.”

“Daha niye kabarıyorsun be adam. Ben şimdiden senin yıllar sonra gelebileceğin makamdayım: "Hiçlik makamında!”

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

Film cok guzeldi ama cook erken ve cook yanlis finalle bitti

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

valla ben çok beğendim iyiki izlemişim. diğer filmler hoşuma gitmemişti diye gitmiştim. 6,6 neden verildiğini anlamıyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

Bugun izledm bende can sikintsndan merak da ediyodm fakat anca firsat oldu :) 

Konu guzel ama seneryo yanls daha  guzel ve ayrintili  daha farkli cekileblrms.

Mesela  o vucuda  madde girince hemende bi anda alisti   herseyi yapabldi bi ne bilim sasirma ogrenme sureci olmadi :) 

Insan ni yabancilasir falan bu dunden razi   scarlarletcgme gitmedi bu film :) 

Nev-i Şahsına Münhasır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    futurist bunu yazdı

böyle bir fragmandan sonra böyle bir film.

çok güzel başladı. gitgide kaliteyi düşürdüler sonunda tümden saçmalamış halde bitirdiler.

konu olarak şimdiye kadar hiç çekilmemiş bir filmdi. koreli adam ve  lucy harici vasat oyunculuk morgan abimede hiç yakışmamıştı rol.

güzel görsel efekler vardı ama istenilse bu konuyla daha iyi birşeyler yapılabilirmiş

spoiler

zamanda yolculuk yapmasının zekayla ne alakası var?

herşeyi kontrol edebiliyor ama kendi kanamasını durduramıyor.

heryerdeyim derken aslında hızlı giden arabanın kaybolmasını söylemek istemiş gibi görünsede ,

aslında kendince tanrılaşmış gibi gösteriyor. herşeyi yaparım herşeyi kontrol ederim, heryerdeyim..

hadi diyelimki dedikleri doğru gerçekten böyle olacak diyelim kabul ettik inandık. tek başına böyle olunca havalı oluyorda,

bütün insanlık böyle olunca ne olur? herkes herşeyi kontrol ederse ne olacak peki? %100 kullanmanın bir anlamı olmayacak  başa dönülecek

hiç olacak :)

spoiler

bir fıkra aklıma geldi :)

• Nasrettin Hoca'ya sormuşlar:

“Kimsin?”

“Hiç” demiş Hoca, “Hiç kimseyim.”

Dudak büküp önemsemediklerini görünce, sormuş Hoca:

“Sen kimsin?”

“Mutasarrıf” demiş adam kabara kabara.

“Sonra ne olacaksın?” diye sormuş Nasrettin Hoca.

“Herhalde vali olurum” diye cevaplamış adam.

“Daha sonra?” diye üstelemiş Hoca.

“Vezir” demiş adam.

“Daha daha sonra ne olacaksın?”

“Bir ihtimal sadrazam olabilirim.”

“Peki, ondan sonra?”

Artık makam kalmadığı için adam boynunu büküp son makamını söylemiş:

“Hiç.”

“Daha niye kabarıyorsun be adam. Ben şimdiden senin yıllar sonra gelebileceğin makamdayım: "Hiçlik makamında!”

Maddeleri kontrol etmesini, saçının rengini değiştimesini, adamın bütün iletişim aygıtlarını hackleyip kendini izlettirmesini vs garipsemedin de, zamanda yolculuğu mu garipsedin müride? Zamanda yolculuk yapmak için illa ki bir yerden bir yere süratli bir şekilde gidilmesine gerek yok. Fizyolojisinin her bir parçasını kontrol ediyor ancak vücut bu kadar baskıyı kaldıramadığı için iflas ediyor.

Zihin boyut değiştiriyor. Üst boyutlara açılıyor. Kendi hücrelerini atomik boyutlarda titreştirebiliyor ve bu sayede bulunduğu yerde aynı anda tüm zamanlarda olabiliyor. Çünkü bildiğin gibi aslında zaman düz bir çizgi değil. Yani gelecek, geçmiş ve şimdi aynı anda yaşanıyor aslında. Hal böyleyken ve zihni bulunduğumuz boyuttan öte bir hal almışken zamanda yolculuk yapabiliyor olmasını garipsememek gerek.

Bunu da ekleme hissiyatında bulundum. İslama inanıyorsan çok daha az beyin kapasitesiyle göz açıp kapayınca kadar dünyayı bir uçtan bir uca dolanan insanlar olduğunu duyarsın.

Son olarak bu bir kurgu. Bilim-kurgu. Filmde aktarılanların %100 gerçek olması gerekmiyor. Gerçek bir temele dayandırılması dahi gerekmiyor.

Zaten filmde verilmeye çalışılan mesaj hadi dünyamızdaki herkesin beynini full kapasite yapalım değil. Yönetmen bildiğin dalga geçiyor bilimle.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Genel olarak filmin konusu iyi -aynı şekilde Depp'in Evrim'i de var- lakin ben hayatımda bu kadar b*ktan bir finali olan film görmedim.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

sacpa sapandı amk

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 9992 Toplam Mesaj: 83