Lustral Kullanan Var Mı ?
-
akineton u biz kafa bulmak icin bulup iciyorduk hayaller goruyorduk
yolda yürürken calılarin icinde geciyor gibi oluyorduk yada karınca boyunda insanlar gorurduk 7 cuceleri gorurduk..
mezarlık etrafinda gezdigimiz zaman ruhları gorurduk baya guzel bir hapti .
edit : konu ile alakası yok oylesine yazdım kusura bakma ..
-
ismini yanlış hatırlamıyorsam ben de bir süre bu ilacı kullandım.Ben takıntı için kullanmıştım ama hiç bir faydasını görmedim,bir süre sonra bıraktım ve uzunca bir süre boyunca vertigo yaşadım pilot gibi gezdim.daha doğrusu antidepresan ilaçlar kesinlikle bir anda bırakılamıyor,yan etkileri hoş değil.
Ardından başka bir doktora anlattım durumu o da bana diğer ilacın etkili olamayacağını söyledi prozac verdi ve onu kullanarak iyileştim.Yalnız birşey fark ettim,eğer hastalığını iyileşmesini istiyorsan benim gibi sadece ilaca güvenmeyip kendin de çaba göstermelisin.Benim sayı sayma hastalığım vardı,mutfaktaki dolapların tutacaklarını,direklerdeki telleri,çekmeceleri,kapı kollarındaki vidaları her gördüğüm şeyi sayısını bildiğim halde deli gibi sayıp duruyodum,yani çekmecelerden biri falan eksilse anında fark ederdim:))).Bazen de her gördüğüm yazıyı okumak zorundaymış gibi okuyodum yoksa gözümü oradan ayıramıyodum.
Doktor prozac verdi ve ben de bu takıntıyı yenmek için çaba gösterdim,bişeyler saymaya başlayınca başımı başka yeerlere çevirdim saymamaya çalıştım,sayıları yarım bıraktım:)) başka şeylerle ilgilendim derken kısa sürede bu takıntıdan kurtuldum.Bu konuda hem doktorun iyi olacak ve sana gerçekten ihtiyacın olan ilacı verecek,hem de sen iyileşmek için çaba göstereceksin...
yazım biraz uzun oldu bi ara boş vaktin olursa okursun...
-
qertenqelex bunu yazdı:
-----------------------------lustral fln hikaye yeşil reçeteli bul akineton veya xanax kullan ne prozaj ne lustralin pek faydasını görmedim
-----------------------------
hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------konuyu dağıtmak gibi olmasın ama uyumayı kolaykaştıracak bir ilaç tavsiye edebilecek var mı ?
-----------------------------
ben uzun bir süre lustral kullandım bir boka yaramadı daha öncede bi konuda yazmıştım, bu tarz ilaçlarda kullanmadıgım kalmadı. daha doğrusu üzerimde bir boka yaramadıgı için uzunca bir süre deneme tahtasıymışım gibi hertürlü ilacı dayadılar. yine aynı içeriğe sahip olan selectra yıda uzunca bir süre dayamışlardı bana. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------ hazarfen e gelince abicim burdaki herkez doktormuş gibi ilaç tavsiyesi beklemek yanlış, ilaç tavsiye etmeye yetecek bilgileri var mıdır ki ilaç tavsiyesi istiyorsun, adam akıllı doktor a git. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- akineton a gelince, cidden kafa yapar. 3 hap ı bi sıcak çay ile patlatabiliriniz, 30 dk içinde dizlerinizin çözüldüğünü, dilinizin sürşmeye başladıgını fark ederiniz. daha sonraki etkilerini biraz zor fark edersiniz, fark etseniz bile ertesi gün hatırlamazsınız. yok "halisünasyon gördüm" ve benzeri etkileri yalandır çünkü görseniz bile hiç bir bok hatırlayamayacağınızı garanti ederim. fena şekilde boğaz kuruluğu yapar. litrelerce su içseniz bile geçmez. sigara gerçekten dünyanın en boktan şeyi oluverir o halde. -
kendi kendime düzelmeye devam o zaman :) hapa bağlı kalmaya gerek yok.
-
hersene 1 defa bu ilacın adını aratıp bu başlığı okuduktan sonra ilaç kullanmayı kendime yediremeyip gidiyorum amk.