Lutfen Bizimle Dalga Gecmeyin...
-
taekwondo bunu yazdı:
-----------------------------
bende şunu ilave edim daha gecen gün mayın lı bölgelerin temizlenmesi karsılında israillilere bırakılacagına dair kaynak göster diorlardı bazı arkadaşlar malesefki daha bugun sabah başbakanımız başka projeniz varsa getirin diyordu muhalefete kendini akıllı sanıp haklı cıkarmak içinde, bu ülkede kör olmayanlarda var başbakanım 2014 e kadar temizlenmesi gereken bi araziyi sen kalkıp 2009 da israile temizletiyorsun ve karşılında sınırında organik tarım yaptıracaktın adama gülerler be 2014 e kadar vakit varken israilden başka çare bulamadınmı ki kalkmıs muhalefeti vsre suçluyorsun !!saygılarımı sunuyorum böle zihniyete........
-----------------------------peki basbakan gelip sormus mu boyle bir is yapacagiz bi fikriniz bir projeniz varmi diye ?
madem muhalefet haksizdi bu konuda niye akp li milletvekilleri bile bu tasariya karsi cikti ? niye basbakanin bu yasasinin gecmesi icin el kaldirmadi ?
peki yeryuzunde mayinlari temizlemek icin onlarca yuzlerce cozum varken
2 ayda temizletip 50 yilligina yahudiye kiralamakmi cozum ?
hukumet iktidar arastirip bu cozumu mu bulabilmis ?
yoksa unakitan ile yahudi is adamlari zamaninda o arazileri gezip bir isbirligi falan mi yapmis ?
-
SucH bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
SucH bunu yazdı:
-----------------------------kelime oyunları yapmanın manası yok. insanların duygularını su istimal etmeden tartışın bu tür konuları.
ne oyunlar yapılıyo bana anlatsana merak ediyorum ? burda eğer derinlere inceksen ben sana onlarca örnek getiririm karşına terörün sorumlusunu hükümet gibi göstermek cok abes. ve mantıksız. ben hem ülkeyi yönetcem hem terör olmasını isticem. k. bakmayın ama ahmaklığın da bu kadarı yani.
evet kelime oyunlari yapiyorum bunu inkar etmiyorum, sehitler uzerinden siyaset yapiyorum bunuda inkar etmiyorum.peki bunu yillardir siyasiler yapiyor sen her zaman bunu en iyi yapani seciyorsun ve sen bunu en guzel yapani seciyorsun
+ olarak
xz ye kominist veya vatanhaini gibi cumleleri yapistirabilecek kadar cok taniyorsun sanirim ?
xz nin vatanhaini oldugunu topraklarimizin 50 yilligina yahudilere kiralanmasina karsi ciktigi icin olabilir mi ?
sen bu tasariyi destekliyorsan o zaman sende en buyuk vatansever oluyorsun galiba
tartisma seviyen kic ve jop muhabbeti ile devam edecekse var git yoluna konuyu nerden anlayip nerden alip nereye goturuyorsun
-
hocam güzel bir yazı walla ağlayasım geldi ama elden hiçbişey gelmiyo tahribat olarak bi çözüm bulmalıyız.
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------SucH bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
SucH bunu yazdı:
-----------------------------kelime oyunları yapmanın manası yok. insanların duygularını su istimal etmeden tartışın bu tür konuları.
ne oyunlar yapılıyo bana anlatsana merak ediyorum ? burda eğer derinlere inceksen ben sana onlarca örnek getiririm karşına terörün sorumlusunu hükümet gibi göstermek cok abes. ve mantıksız. ben hem ülkeyi yönetcem hem terör olmasını isticem. k. bakmayın ama ahmaklığın da bu kadarı yani.
evet kelime oyunlari yapiyorum bunu inkar etmiyorum, sehitler uzerinden siyaset yapiyorum bunuda inkar etmiyorum.peki bunu yillardir siyasiler yapiyor sen her zaman bunu en iyi yapani seciyorsun ve sen bunu en guzel yapani seciyorsun
+ olarak
xz ye kominist veya vatanhaini gibi cumleleri yapistirabilecek kadar cok taniyorsun sanirim ?
xz nin vatanhaini oldugunu topraklarimizin 50 yilligina yahudilere kiralanmasina karsi ciktigi icin olabilir mi ?
sen bu tasariyi destekliyorsan o zaman sende en buyuk vatansever oluyorsun galiba
tartisma seviyen kic ve jop muhabbeti ile devam edecekse var git yoluna konuyu nerden anlayip nerden alip nereye goturuyorsun
keşke bu dediklerini savunduğun kişi bize yaparken de deseydin şimdi gercekten gözümden düştün underzero bize o kadar laf söyledi bir şey demedin. biz diyince onu ne kadar tanıyosun diyosun bravo vallahi bravo. böylece tarafsızlığınıza da görmüş oldul.ben tasarıyı destekliyorum gibi bir ifade kullandım mı ? askerle-hükümet anlaşsın ülkemiz için hangisi faydalıysa o yapılsın.
-
@such,
ben xz nin yazdiklarinda hicbir zaman bir boluculuk gormedim gelip insanlari hedef gosterme bana,
ben yazilarimi birilerinin gozune girmek veya dusmek icin yazmiyorum.
yaziyorum gorun olaylarin dusundugunuz gibi gordugunuz gibi gosterilmeye calisildigi gibi olmadigini gostermeye calisiyorum.
surda hatami kabul ediyorum, o tasariyi destekleyen yazin yok baska birinin yazisi ile seninkini karistirdim.
sana karsi yapilan bir yaziyi gormemis olabilirim, her yazilani ani anina takip etmiyorum, kisisel tartismalariniz olduysa onu bilemem ilgilenmem de
-
şu parti bu parti için sölemiyorum MECLİSTEKİLER ERKEKSELER
1.dokunulmazlığı kaldırsınlar
2.kıyak emekliligi kaldırsınlar
3.dikatinizi çekerim terör 30 senedir var
tek milletvekili ölmemiş üst düzey asker polis vali ölmemiş (gaffar okan.eşref bitlis hariç) ölenler hep düzelmesini isteyen adamlar.terör halkı bezdirerek istedigin yaptırmak. Doguda terör bitmez çünkü.brirleri öyle istiyo. Komşumuz iranda da kürt var orda neden karakollar basılmıyo. ÇÜnkü adam hop tepelirine biniyo kökünü kazıyo.
BU ülkede yıllarca sag sol çatışması oldu ne oldu. ölenler öldü sonra mhp-dsp hükümeti hop develiasyon.BU memleket eşek geldi eşek gidecek şimdi bi ülke desin ki üniversite mezunu binlerce genç vatandaşlığa alacam yanlız geri gelmeyecek emin olun istedigi adamıın tam 10 katı adam başvurur gitmek için kimligi atar gider.
bu ülkede sag sol biter pkk başlar o biter hizbul başlar o biter dhkpc başlar devlete düşman gerek
Bu düzen nasıl düzelir vatandaş gidecek başbakanın yakasından tutacak hop arkadaş sana oy verdim benim oglum şehit gitti bir şehit daha verirsem bende sana sıkarım diyecek o zaman terörde biter makam mevkide.
-
kardelen442 bunu yazdı:
-----------------------------şu parti bu parti için sölemiyorum MECLİSTEKİLER ERKEKSELER
1.dokunulmazlığı kaldırsınlar
2.kıyak emekliligi kaldırsınlar
3.dikatinizi çekerim terör 30 senedir var
tek milletvekili ölmemiş üst düzey asker polis vali ölmemiş (gaffar okan.eşref bitlis hariç) ölenler hep düzelmesini isteyen adamlar.terör halkı bezdirerek istedigin yaptırmak. Doguda terör bitmez çünkü.brirleri öyle istiyo. Komşumuz iranda da kürt var orda neden karakollar basılmıyo. ÇÜnkü adam hop tepelirine biniyo kökünü kazıyo.
BU ülkede yıllarca sag sol çatışması oldu ne oldu. ölenler öldü sonra mhp-dsp hükümeti hop develiasyon.BU memleket eşek geldi eşek gidecek şimdi bi ülke desin ki üniversite mezunu binlerce genç vatandaşlığa alacam yanlız geri gelmeyecek emin olun istedigi adamıın tam 10 katı adam başvurur gitmek için kimligi atar gider.
bu ülkede sag sol biter pkk başlar o biter hizbul başlar o biter dhkpc başlar devlete düşman gerek
Bu düzen nasıl düzelir vatandaş gidecek başbakanın yakasından tutacak hop arkadaş sana oy verdim benim oglum şehit gitti bir şehit daha verirsem bende sana sıkarım diyecek o zaman terörde biter makam mevkide.
-----------------------------hocam bu yazdığın çok doğru ama bunu yapacak adam madam yok bu ülkede
bu devlet olduğu sürece ne pkk biter ne ABD yandaşlığı biter bu böyle sürer gider erdoğan gider bu sefer daha büyük şerefisizler gelir yani anlican bu ülke bitmiş bir şekilde allah yardımcımız olsun başka bişey demiyom ülkemize sahip çıkalım. -
Terörle ilgili bilginiz sadece tv den gördüğü olan arkadaşlar lütfen şu 2 kitabıda okuyun o zaman anlayacaksınız terör nedir, çözülür mü çözülmez mi? 1.İHANETİ GÖRDÜM-erdal sarızeybek 2.UNUTULANLAR DIŞINDA YENİ BİR ŞEY YOK osman pamukoğlu bunları bi okuyun bakalım tabi okuma alışkanlığınız varsa. bu kitapların ismini verdim çünkü ben onları okuduktan sonra daha bi başka baktım Türkiye ye canım ülkeme ama aynı zamanda çokda üzüldüm. Tek isteğim sadece okuyun bi çıkarım yok. Bu arada yazısı için underzero ya teşekkür ederim. (gene yazdı yazacağını :) )
-
Farketmez abi heryerde bela war... underzero döktürdün yinee
-
kamplara kimyasal saldırı ve pkknın sonu ama bu önerimizi ciddiye alan bile yok