folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Lutfen Bizimle Dalga Gecmeyin...

Lutfen Bizimle Dalga Gecmeyin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

Bugün çalıştığım arkadaşı gördüm askerden yeni gelmiş.(Çukurcadan) dediki: teröristler haziranda başlayacaklar ekimin sonuna kadar devam edecekler. demekki daha çok şehit haberleri gelecek.

bir notda: Such nickli şahıs sürekli 1992 yıllarını yazıyor. nerden okumuş nerden duymuşsa yanlış biliyorsun.(bide kurtlar vadisini çok izliyorsunuz sanırım. geçen bölümde c.baskanı bi konuşma yaptı sizde inandınız hemen) 1992de terör azmıştır. 93de özal öldürülür.(musul kerkük bizim sözleri haada uçuşurdu) sülüman c.baskanı olur. 93de TSK doğuya OSMAN PAMUKOĞLU PAŞAYI gönderir. Son operasyonda pkk artık bitti bitecek derken sülüman abd den emir almışcasına operasyonu durdur der. ve pkk lılar sıkıştıkları yerde geberecekken abd den emir gelir operesyon durur. pkklılarda kaçar...

hep diyorum kürt sorunu : bölücülüktür. abd nin dayatmasıdır. kardaşı kardaştan böldürmedir. T.C yöneticileri tarihi fırsat gibi salakça açıklama yapıp içeriğiyle ilgili birşey açıklamayan bilgiler veriyor. pkk ile siyasi uzantılarıyla anlaşıp istediklerini veren zihniyet Şehit cenazesine gidip evlatlarımız ölmeyecek artık demişmi ? bu zamana kadar ölen şehitlerimizin verdikleri canlar nolacak ? bu kadar can devlet teröristle anlaşsın diye mi gitti ? bebek katillerinin kazanacağı günlerimi göstermek istiyorlar ? kaç yıldır masum insanlarımız öldürüldü...Sizin tarihi fırsatınızında taa...gerçeği söylesene erkekce, biliyorki gerçeği söylese suratı kızarır bu devleti bölüyorum(pkkya karşı ezik gösteriyorum) demeye gücü yetmez tak indirirler aşağıya.. Söyle neymiş fırsat bilelim.? pkk silah bırakacak bizde onları affedecez bu mu gerçek söyle 

sen en iyisi KAN UYKUSU BELGESELİ ni izle. 93-95 yılları arasında neler olmuş bingölde 33 asker şehit olmuş sonra osman paşa gitmiş göreve pkk bitirmek için. tam bitecekken mgk dan çıkan emirle operasyon hükümetce neden durdurulur bunu düşün..sülümanda dini kullanan puşttu. abd uşağıydı. şu anki hükümete bakıyorsun buda abd uşağı.amerikanın şamar oğlanı. güneş operasyonu yaptı TSK. abd ile istibaratlı yani abd nin uşağı durumunda operasyon yaptık. Başarılı operasyon yapılmış gördüğümüz kadar.lakin 1 hafta sonra abd ordu geri çekilsin demesi garip. 10 yıl sonra belki büyükanıt paşa paylaşır gerçeği kamuoyuyla...Amerikanın amaçladığı plan belli olmuştur.Artık amerikanın pkk ya ihtiyacı kalmamıştır. bunun içinde pkk lılarla anlaşın diyor. af getirin diyor. abd ıraktan çekildiğinde orada yeni bir devlet kurulacak bunada pkklılar hazırlanıyor.hükümet abd nin istediğini yaparsa doğuda yeni bir destan yazılması hiçte tesadür değil gibi.

Osman paşa diyorki:Vatanın korunması silahla değil,Milletin yüreğiyle yapılır.

Tekrar : Haziran temmuz ağustos eylül ekim : bu aylarda şehitler yine gelecek sanırım evlerimize...:(

Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk İstikbalinin Evladı: İşte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen TÜRK iSTİKLAL ve Cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtac olduğun kudret damarlarındaki ASİL kanda mevcuttur!

Arkadaşım bilmiyosun konusma bari benim dediklerim Osman paşa'nın kitabında yazan şeyler ben kitabını okudum konuşuyorum. sen okumamışın herhalde içeriğini bilmiyosun ama millete okuyun diyosun.  kan uykusu nu baştan sona izle bakalım benim anlattıklarım var mı yok mu ? bilip bilmeden atıp tutmayın. ben siz değilim kaynağı olmayan, aslı astarı olmayan sözler söyleyip, haber yayınlayım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    kaynağı olmayan astı olmayan haber dediğin gerçek. görmek istemiyorsan körlüğe devam...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SucH
    SucH's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    kaynağı olmayan astı olmayan haber dediğin gerçek. görmek istemiyorsan körlüğe devam...
    hani israil e vermişlerdi toprakları, hani tsk nın temizliyecek gücü vardı fakar hükümet temizletmiyordu. tsk kendi acıklama yaptı biz temizleyemeyiz yeterli personel ve cihaz yok diye. bu konuda istersen cok konusma batıyosun çünkü.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:
    hani israil e vermişlerdi toprakları, hani tsk nın temizliyecek gücü vardı fakar hükümet temizletmiyordu. tsk kendi acıklama yaptı biz temizleyemeyiz yeterli personel ve cihaz yok diye. bu konuda istersen cok konusma batıyosun çünkü.

@SucH

bunun için ülke topraklarını 44 yıllıgına kiralamalari mi gerekiyordu? Ek gelir yaratılıpda neden biz yapmıyoruz bu işi ?

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    bunlar gerçekleri göremeyenler yüzünden.. sanki deve kuşu gibi kafalarını kuma gömmüşler hiç birşey görmüyorlar,duymuyorlar..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek
    Sizin cözümünüz nedir peki sn. under..?

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:
    Sizin cözümünüz nedir peki sn. under..?

teroru temizleme isi amerikaya veya israillilere verilsin karsiliginda tüm Turkiye yi 49 yilligina kullanma hakki alsinlar

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Bu mu..?

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

SucH bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

kiralayalım verelim diyen senin tuttuğun şahıslar değil miydi bangır bangır bağırıp bize faşizanlık yapıyorsunuz demiyor muydu nasıl bir zihniyetki yarım asırlık toprak kiralamayı düşünüyor...(Kamuoyunu geren bir bosbakan 2 ileri 1 geri yaparak halkı yokluyor adeta)Şöyle bir akıl yok mu. yıllık 27 milyar doları vatandaştan alalım bu halk verir parasını vatan için.

muhalefet sert karşılık vermeseydi hemencecik kiralanırdı.bu konuda yazarım istediğim kadar küçük düşen birisi varsa oda sensin !

merak etmiyorum mayın konusunu artık. çünkü hükümet minareyi çalan kılıfını uydurur modelini çıkarır. nasıl : şirket Türk şirketi diye yutturulur çalışanlar türk diye yutturulur oysaki İsrail olduğu şüphe çekmesin diye gizlenir...mayın ararken ölen insanlarda türk olur.İsrail savaşarak alamayacağı toprakları parayla alır ...(Benim bi tarlam var diyelim zor durumdayım satmakda istemiyorum israilli adamın teki geliyor sana 500 milyara ver bu araziyi diyor arazi israillinin oluyor mantık bu. satma diyorsunuz devlet zorluyor sat. israil zorluyor sat.peşinde olduklarını biliyorsun)

siz çok istiyorsunuz vatan toprağını israile vermeye ha. israile verilmesindeki sebeb : akp yi desteklemek. eğer 2011e kadar bu iş olmazsa israil akpyi aşağı indirir. milleti uyandırır kendi istediği kişileri getirir. İslamcı bir parti israille kanki olma durumu nasıl bir inanıştır padişahım çok yaşa düşüncesi gibi...Türk halkı tepkisini göstermeseydi hemencecik geçirirdi yasayı akp...halkın gücünden korktu muhalefetin sert tepkisinden korktu..habere gerçek değil kaynağı yok dediniz 1 hafta sonra şak haber doğru dediniz...niye kendinizi kandırıyorsunuz ki...(haber gerçek çıktı sonuçta mecliste görüşülüp görüşülmesi geri çekilmesi durumu değil...çıkan haber doğru mu çıktı o halde kabul edeceksin)

2003de İslamcı parti olarak akp(abdullah gül dışişleri bakanı) abdye ziyaret edilmesine abdli bürokratlar sıcak bakmıyordu evirdiler çevirdiler sonra israil bi oyun oynadı hemen kabul ettiler abdye musevi lobisi karşıladı sonra gizli odalar arkasında su anlaşması yapıldı 20 yıl boyunca israil suyunu bizden alınmasıyla ilgili...ve kabul edildi...Şunu anlamanız beyninizi zorluyor sanırım. islamcı sanılan buhükümet abd israil ab gibi ülkelerin istedikleri konular altında boyun eğmektedir...yoksa işleri biter...

Savunma sanayi müsteşarlığına verilsin bu iş bu kadar basit... 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NeverSayNever
    NeverSayNever's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya bırakın allah aşkına 61 milyon dolarlık uçak(Başbakanın uçakcığı) alcak kadar güçlü bir ülkeyizde sınırdaki mayını temizlemeyecek kadar güçsüzmüyüz siktirsin gitsin tayyip

Asla Asla Deme. . .
Toplam Hit: 11630 Toplam Mesaj: 89