Lutfen Bizimle Dalga Gecmeyin...
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------süleyman demirel nasıl konuştu :) sana kim dedi Atatürkçü olduğumu:) Mustafa Kemal Atatürkün yolundan gidince Atatürkçü mü olunuyor :)Atamdır Osmanlıda Atamdır. demek osmanlı olsaydı osmanlıcı olacaktım :) Atatürkü normal hayatta sevmek Atatürkçü müymüş.. niyet okuyorsun dikkat et ! Sen kimsin ki beni nitelendiriyorsun. Ben hiçbir zaman Atatürkçüyüm demedim. Eğer çok istiyorsanız oluruz.. Atatürkü de Vatanın emperyalizme karşı direnişinden Devrimleri gerçekleştirdiğinden İlke ve inkilaplarından ötürü seviyorum..akplilere yobazda demedim.(Ama nedense senin gibiler sürekli şucu bucu diye nitelendiriyor ne hikmetse.. uykuda olduklarını sürekli yeniliyorum. bilmiyorlar gösterilmiyor gerçekler...
devletin başına geçmen için birilerinin desteği olmak zorunda o zaman herkes bisbakan olurdu dimi :) akp yi destekleyen israildir.abd dir. bunun sonucuda ülkemizin yeraltı kaynakları topraklarımızın mali şirketlerimizin sömürülmesi isteğidir. Devlet terör bitirmiyor derken Kan uykusunda izlediysen(sanmam) abd uşakcı sülümana emir geldiğini operasyonu durdur dediğini yineliyorum...güya abd f16 uçağı kendi helikopterini düşürcekmiş :)
1960dan itibaren devleti cia :nato güçleri yönetiyor...bunu kendi istekleri ölçüsünde yönetilmesini sağlayacak elemanları başa getirirler..kimi zaman dini kullanırlar kimi zaman başka şeyleri...sonuçta istedikleri gerçekleşir.halk izin vermezse baştakiler aşağı alınır:) kimi zaman siyaseti kontrol ederler kimi zaman orduyu.Bu yüzden bağımsız bir ülke değiliz. bağımsız olabilmemiz için nato ab abd gibi sistemlerin ülkemizden defolması gerekir
Şimdi sana ufak bir soru. Amerika ile Türkiye sözde Müttefik değil mi ? kankayız misali.Peki Amerikanın pkk ya silah verdiğini para verdiğini vs. pkklıları israilin eğittiğine şüphen var mı ? (ee müttefiktik hani.düşmanımı besliyorsun :) bundan karli çıkan sen oluyorsun bizim ekonomimiz zayıflıyor sana para akıyor diye düşünürüz değil mi? Müttefik değil o zaman kalleşsin dersiniz heralde...yoksa demezmisiniz?
-----------------------------
Tamam Atatürkçü deilsin diyelim. bak kendin diyosun '' Mustafa Kemal Atatürkün yolundan gidince Atatürkçü mü olunuyor :) '' onun yolundan gidiyosan onun dediklerine bi bakıcaksın.devletin basına geçmen için birilerinin desteği olabilir fakat bu halkın fikrini ne kadar ölçüde etkiler o tartışılır. halk Akp yi kendine yakın bulduğu için 3 dönemdir 1.ci parti cıkarıyor. ayrıca kan uykusunun 2 serisini de izledim. osman pamukuğlu nun kitaplarını da senden fazla okumusumdur buna emin olabilirsin, unutulanlar dışında ynei bir şey yok, ey vatan vs.
derin konularda senden daha cok bilgim olduğuna eminim. merak etme bu ülkede cia le, gladio la kimler iş birliği içerisinde oldu biliyorum, okuyorum.. gündemi sadece tv kanallarından takip etmiyorum merak etme. nato ya üyelik başvurusu yapan chp, inönü kendi döneminde johnson mektubu olayından sonra '' amerikalıları kovmaya çalışsak başımıza neler gelir bilmem, bilemem.'' abd türkiye cumhuriyeti kurulduğundan beri bu ülkede. şu an evet abd yle ilişkilerimiz yakın hatta bizim aleyhimize de olan durumları bazen olabilir fakat bu her zmn böyle olacağı anlamına gelmez bizimde inşallah bi gün belimizi doğrultup tekrar dünya sahnesine cıkcağımız gün gelecek.
Arkadaşım görünürde müttefik olabilir senin bildiğini devlet bilmiyormu devlet-birey ilişkisi dene birşey var. felsefe ye merakı olanlar bilirler siyaset felsefesinde. '' birey için devlet feda edilemez. '' evet abd,israil pkk ya destek oluyodur doğrudur. türkiye gibi dünyaya hükmetmiş bir devleti sen boş bırakırmısın ? ayrıca terör olmasa silah,ucak,mühimmat nasıl satılcak. şu an dünya da yaşanan iç savaşların çoğu silah satan devlet,iş adamı, vs. oyunu bak ırakta ingiliz askerler arap kılığına girip şiilere saldırmışlar. sonra bunlar yakalanmış sence neden arap kılığına girip şiilere saldırdılar ? ırak ta catısan mezhepler kimler. şii-sünni türkmenler-kürtler şimdi şiilere saldırılınca şiiler kendi kendilerine sünniler bize saldırdı bizde misilleme yapalım. demiceklermi sonra o onu vurcak o onu kazanan kim silahları satanlar. petrolü alanlar. ölenler kimsenin umrunda değil. türkiye de zamanında rusların pkk yı desteklemesine karşı çeçenlere destek olmadı mı ? devlet istihbaratına bakar, siyasi ilişkilerine bakar, anlaşmalarına bakar ona göre bir yol izler. dünyanın her yerinde bombalar patlıyor bu bombalar bizlere ait olamaz mı ?
-
onun yolundan gidenlere ne diyor Büyük önder Atatürkçü mü diyor ? yoksa ingilizlerin deyimiyle Kemalist mi diyor ? sağ sol bölücüklerinden nefret ederim. hepimiz bu ülkenin insanıyız. ayrımcı düşünüp şucu bucu diyenlerin beyinlerinde sorun var sanırım.hala geçmişteki durumdan ders çıkarmamış. neyine bakıcam bildiklerimin? kimsenin bilgisi kimseden yüksek alçak diye bir laf salatılığı olamaz. Bilgi sahibi olursun sonra fikir sahibi olursun.Uğur mumcu böyle der. Tutmuşsun natoya üyeliği isteyen kimmiş diye inönüyü anlatıyorsun. inönü chpli ya o suçlu demeye getiriyosun sanırım. bana görede suçlu o yılların inönüsüyle adnan menderes hükümetidir. yok efendim menderes koreye 700 askeri şehit etti idam edildi niye natodan çıkılmamışta ! niye o zaman x partisi natodan ayrılmıyor diye sorsam ne olacak ? ben chpyi savunacak değilim sana..sanki chp liymişim gibi algılamışsın.yakpa 3 dönemdir değil. 2 dönemdir yönetimde.30 yıldır başımızdakilarde hepsi aynı beyin zihniyeti var.hepside bağımlı ola ola onların yaptıkları yüzünden biz günahını çekiyoruz. imf den para alınmazsa erken seçim olur oyları düşer.koalisyona girer anca nolacak peki yine aynı olmayacakmı değişen ne ? maço bi parti zaten.turgut özal gibi aldı yönetimi sonra bakacak xde yeter artık benden bu kadar diyecek bırakacak.. rusyayla müttefikliğe dair bir anlaşmamız varmıdır ki pkk konusunda müttefikle ilgili ? Devlet sırrı paylaşılır mı diyorsun evet paylaşılmıştır diyorum.senin gibi satılmış medyayıda tvleride izlemem. ülkemizin bölünmesini isteyen avrupa sülümana demiş sülümanda türk halkına söylemiştir. abdyle ilişkilerimiz filan yalaka durumudur. ilişki yok.abd sömürgeci bizde sömürülen ülkeyiz bu vardır.Nazım hikmet 1962 de Türkiye amerikanın yarı sömürgesi demişsede halkımız bilinçlenip buna dur demişsede darbelerle engellenmiştir halkın gücü.Amerika salakmı senin güçlü olmanı istesin. amerikanın tekhedefi vardır oda dünyanın tek gücü olması. bunun içinde 20. yüzyıla bakıldığında %60ı sömürülmüş toplumla giderek istedikleri gerçekleşiyor. neyle gücleniyoruz anlamıyorumki bütün kaynaklarımız abd ingiliz israil fransa tüm devletlere peşkeş çekilmiş. Ulusal mücadelenin amacı tam bağımsızlıktır.Tam bağımsızlık ancak mali bağımsızlıkla gerçekleştirilebilir.1922 M.K.Atatürk. Türk halkı mali bağımsızlığını dışarıya peşkeş çekenleri anlamalı. kendi refahıyla ve ülkenin bekasıyla oynayanları tespit edebilmelidir. Özgürlüğümüz satılmış diyorum anlamıyorsunuz. itaatkar mı olmayı istiyorsunuz...Yani zorla biz köle olalım diyorsunuz Topraklarımızda oyun oynanıyor anlamıyorsunuz.Derin bilgilerini napayım bunları bilmeye o kadar gerek yok biliyor herkes gerçekleri zaten.
Yoktan var edilen ülkemiz vardan yok ediliyor.
Görmüyorsanız gerçekleri artık size yazacak zamanımı ne diye harcayım
Osman paşayı benden daha iyi bilmiyorsun.kimsede bilemez. konferanslarını izle. neler anlatıyor.bilgi sahibi ol.
http://www.osmanpamukoglu.com.tr/default.php?adress=7/3025/#/konferanslar/
-
underzero bunu yazdı:
DawnOfDarkness bunu yazdı:
-----------------------------Bu mu..?
-----------------------------peki ciddi olarak yazayim.
eger icerdeki tum varligini yabancilara YOK pahasina satmissan, halki bir cuval komure bir torba bulgura muhtac edip oylarini alabiliyorsan, yolsuzluklari onlemek yerine yandasimdir fikirdasimdir diye koruyorsan, kasada para bittikce imf den para aliyorsan, icerde duzeni saglayayim derken iki tarafi karsi karsiya getiriyorsan, demokrasi adi altinda olmayacak imtiyazlar veriyorsan
bu isin cozumu yoktur...
Tüm varligini satmak derken kimler,neler satmislar..?Icimizde bir cuval komure ve bulgura muhtac olan bir UYE var mi acaba..? Ve Muhtac oldugundan dolayi zorla oy veren..?
Elbette her ulkede oldugu gibi bizim ulkemizde de maddi durumu iyi olmayan insanlar var..Her ulkede oldugu gibi bizim ulkemizde de siyaset ya da demokrasi adina yanlis hamleler yapilabiliyor..Ama bunu tutupta tüm halka genellemek olmaz..
Eger bir insanin ciddi bir kusuru yoksa ve calisabilecek durumdaysa adam gibi calistiktan sonra kimseye muhtac olacagini dusunmuyorum..
Biraz Realist olalim lutfen..
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------onun yolundan gidenlere ne diyor Büyük önder Atatürkçü mü diyor ? yoksa ingilizlerin deyimiyle Kemalist mi diyor ? sağ sol bölücüklerinden nefret ederim. hepimiz bu ülkenin insanıyız. ayrımcı düşünüp şucu bucu diyenlerin beyinlerinde sorun var sanırım.hala geçmişteki durumdan ders çıkarmamış. neyine bakıcam bildiklerimin? kimsenin bilgisi kimseden yüksek alçak diye bir laf salatılığı olamaz. Bilgi sahibi olursun sonra fikir sahibi olursun.Uğur mumcu böyle der. Tutmuşsun natoya üyeliği isteyen kimmiş diye inönüyü anlatıyorsun. inönü chpli ya o suçlu demeye getiriyosun sanırım. bana görede suçlu o yılların inönüsüyle adnan menderes hükümetidir. yok efendim menderes koreye 700 askeri şehit etti idam edildi niye natodan çıkılmamışta ! niye o zaman akp natodan ayrılmıyor diye sorsam ne olacak ? ben chpyi savunacak değilim sana..sanki chp liymişim gibi algılamışsın.akp 3 dönemdir değil. 2 dönemdir yönetimde.30 yıldır başımızdakilarde hepsi aynı beyin zihniyeti var.hepside bağımlı ola ola onların yaptıkları yüzünden biz günahını çekiyoruz. imf den para alınmazsa erken seçim olur oyları düşer.koalisyona girer anca nolacak peki yine aynı olmayacakmı değişen ne ? maço bi parti zaten.turgut özal gibi aldı yönetimi sonra bakacak tayyüsük de yeter artık benden bu kadar diyecek bırakacak.. rusyayla müttefikliğe dair bir anlaşmamız varmıdır ki pkk konusunda müttefikle ilgili ? Devlet sırrı paylaşılır mı diyorsun evet paylaşılmıştır diyorum.senin gibi satılmış medyayıda tvleride izlemem. ülkemizin bölünmesini isteyen avrupa sülümana demiş sülümanda türk halkına söylemiştir. abdyle ilişkilerimiz filan yalaka durumudur. ilişki yok.abd sömürgeci bizde sömürülen ülkeyiz bu vardır.Nazım hikmet 1962 de Türkiye amerikanın yarı sömürgesi demişsede halkımız bilinçlenip buna dur demişsede darbelerle engellenmiştir halkın gücü.Amerika salakmı senin güçlü olmanı istesin. amerikanın tekhedefi vardır oda dünyanın tek gücü olması. bunun içinde 20. yüzyıla bakıldığında %60ı sömürülmüş toplumla giderek istedikleri gerçekleşiyor. neyle gücleniyoruz anlamıyorumki bütün kaynaklarımız abd ingiliz israil fransa tüm devletlere peşkeş çekilmiş. Ulusal mücadelenin amacı tam bağımsızlıktır.Tam bağımsızlık ancak mali bağımsızlıkla gerçekleştirilebilir.1922 M.K.Atatürk. Türk halkı mali bağımsızlığını dışarıya peşkeş çekenleri anlamalı. kendi refahıyla ve ülkenin bekasıyla oynayanları tespit edebilmelidir. Özgürlüğümüz satılmış diyorum anlamıyorsunuz. itaatkar mı olmayı istiyorsunuz...Yani zorla biz köle olalım diyorsunuz Topraklarımızda oyun oynanıyor anlamıyorsunuz.Derin bilgilerini napayım bunları bilmeye o kadar gerek yok biliyor herkes gerçekleri zaten.
Yoktan var edilen ülkemiz vardan yok ediliyor.
Görmüyorsanız gerçekleri artık size yazacak zamanımı ne diye harcayım
Osman paşayı benden daha iyi bilmiyorsun.kimsede bilemez. konferanslarını izle. neler anlatıyor.bilgi sahibi ol.
http://www.osmanpamukoglu.com.tr/default.php?adress=7/3025/#/konferanslar/
Ben hiç bi zaman ayrılıkçılık taraftarı olmadım. toplumu bu türk şeyler böler. isteyen akp ye verir, isteyen chp ye, isteyen mhp ye, ama birisi cıkıp kendi tuttuğu partisi kazanamayınca ona buna sallıyosa bende ona sallarım. benim kararıma saygı duymayana ben niye duyayım ? şu an bilgi sahibi olduğum için fikir sahibi oldum. nato konusunda yazmamın sebebi daha önce bir kac chp li arkadaşla tartışmıştım onlar nato dan ayrılalım ne işimiz var gibi bişiler sölemişlerdi. ona ithafen yazdım.akp 3 dönemdir dediğim yerel seçimleri de saydım. 2002- 2007 genel 2009 yerel seçimleri.
imf artık eski dönemlerdeki gibi ülkemizde etkin deil. şu an görüşüyolar fakat hala bi sonuc yok. başbakan bu konuya '' eğer ümüğümüzü sıkmak isterlerse anlaşma olmaz '' demişti. ve şu anda hala bi anlaşma yok görüşmeler sürüyo. türkiye artık eski dönemdeki gibi imf nin yolunu gözleyen dönemde deil.
rusya yla müttefikliği dair bi anlaşma olduğundan deil. rusya senin komsun deilmi? doğalgaz ın ondan almıyomusun ? ticaret anlaşmaların yok mu ? rusya da zamanında pkk ya destek verdi. Türkiye de buna karşılık çeçenlere destek verdi.
satılmış medyamı merak etme bütün tv kanallarını izlerim yeri geldiğinde. biri akp yi savunuyosa öbürüde kötülüyo. o zmn biri muhalefetin satılmışı biri iktidarın satılmışımı . ama hayır akp ye saldırıyosa o tarafsız yayın yapar. biraz olsun savunuyosa satılmış medya olur... zihniyetine hayranım.
Arkadaşım sanki ülkemizin toprakları üstünde oyun oynandığını sade sen biliyo gibi konuşmusun. merak etme Türkiye Cumhuriye ti kendisine yapılan herşeye cevap verebilcek güçtedir. altta kalmaz.
Osman pamukoğluna gelince ben yeterince biliyorum sağol. bilmeyenlere söyle.
-
Claros bunu yazdı:
Halk napsin once ac duruma getiriliyor sonra paraya oyunu satmak zorunda kaliyor Burda suclu olan birileri varsa halki aydinlatmadigimiz icin bence bizleriz
-----------------------------biz kimiz de kimi aydınlatıyoruz hocam ? bir numaralı suçlu halkın kendisidir gidip koyun gibi bunları göre göre halaa tayyip diyor baykal diyor bu ampüllerden medet umuyor iken , bağımsız yaşamayı hak eden bir toplum değiliz demekki. Öyle ki memleketin %47 si amerikan mandası taraftarı olmuş bile , kendine bile saygısı olmayan bir toplumu kürt de böler türbanda , iki gündür acıklı durumumuzun tartışması sürüp gidiyor TBT de , çözüm önerilerini düşünmektense birbirine nasıl laf sokarım derdinde bu forumdaki insanlar bile.
Atatürk ün dediği şudur "milleti yine kendi azim ve iradesi kurtaracaktır "
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Terörler mücadele gidip dağları boş boş bombalamakla olmaz.
Terörü oluşturanlar tesbit edilmeli. Ki bu kişiler dağda değillerdir. Dağdakiler sadece birer piyondur. Onları finanse eden destekleyen Türkiye'yi karıştırmalarını isteyenler asıl suçlulardır.
Başbuğ Alparslan Türkeş'in de yaptığı açıklamadaki gibi önce büyük bir istihbarat oluşturulmadılar. Sonra bir teşkilat kurulmalıdır ve silahlı kuvvetlerin desteği alınmalıdır ki şimdi de tayyip bunu sağlamaya çalışıyor. Diğer ülkeleri arkasına alıp terörü yok etmeye çalışıyor. Ve en mantıklı şekilde davranıyor bence. Muhalefet ve halkımızın duygusallığı adama bi nefes aldırsa adamın terörü yok edeceğine inanıyorum:
http://www.youtube.com/watch?v=ZkCW8j3GF84&feature=related
-----------------------------ahahaha a yürü bea kahraman tayyip , kasımpaşa savaşçısı bıraksalar halbükü neler yapçacak yiğit tayyipte o ergenekoncu layikler yok mu hep engelliyorlar adamı;
vanminüt
-
SucH bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
SucH bunu yazdı:
-----------------------------kelime oyunları yapmanın manası yok. insanların duygularını su istimal etmeden tartışın bu tür konuları.
ne oyunlar yapılıyo bana anlatsana merak ediyorum ? burda eğer derinlere inceksen ben sana onlarca örnek getiririm karşına terörün sorumlusunu hükümet gibi göstermek cok abes. ve mantıksız. ben hem ülkeyi yönetcem hem terör olmasını isticem. k. bakmayın ama ahmaklığın da bu kadarı yani.
-----------------------------hükümetten paramı alıyorsun hoca sen ? yok talep et bence sizi canı siparane savunuyom sizi bu münafıklara karşı , giderlerim oluyor de görürler seni bence.
hükümet dediğin kim diye soracam da sana anlatmanın mantığı var mı aslında. Türkiye sorunlar yumağı haline dönmüş çünkü Türkiye kendini yönetme iradesini toplumunda bulabilen bir ülke değil. Toplum sıklıkla senin gibi işbirlikçiler yada bidon kafalı tabir edilen milli manevi şuurdan yoksun sürüngenlerden ve etnik döküntülerden ibaret olduğu için aralarndan kendilerini yönetecek bir irade çıkaramıyorlar, ve küresel bir güç - artık o anda kim varsa revaçta - seni yörüngesine katıp kendi hükümetini atayıveriyor , sende aa negüzel biz seçtik bunları diyorsun. Şu anda ki hükümet gelmiş geçmişlerin en rezil en ahlaksız olanı kanaatimce ancak bundan öncekilerin hiçbirisi de Türkiyenin ve Türkiye deki milletin sorunlarını çözmek için çalışmadılar. İlgilendikleri şey , yabancı sermayeye nasıl bu ülke insanı üzerinden tatlı kar yaptırır ve bundan nasıl nemalanırız sorusuydu. Tabi senin gibi hükümetine güveni sonsuz kimseler için bunlar bir grup kafirin, ergenekoncu komonistin uydurması der geçersin. Nolcak ztn satılcak memleket kalmadı o yüzden bu saatten sonra şeyimde değil ne dediğiniz.
Oyun falan değil bu , bir ülkenin topluca geleceği , geçmişi kültürü varlık ve egemenlik hakları dış güçlerin çıkarları için imha ediliyor, senin hükümet dediğin çetenin eliyle hemde. Türk milletinin kanı ile kurulan, bağımsız yaşama azmi olan Türk devleti , çeteleştirilip tasviye ediliyor. Ülkeyi yönetiyor gözükenler belki fiilen terörü desteklemiyorlar , ama sessiz kalmak sesini yükseltecek olanın elini kolunu bağlamakta dolaylı bir destek değilmidir ?
-
SucH bunu yazdı:
xz bunu yazdı:
SucH bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
SucH bunu yazdı:
-----------------------------kelime oyunları yapmanın manası yok. insanların duygularını su istimal etmeden tartışın bu tür konuları.
ne oyunlar yapılıyo bana anlatsana merak ediyorum ? burda eğer derinlere inceksen ben sana onlarca örnek getiririm karşına terörün sorumlusunu hükümet gibi göstermek cok abes. ve mantıksız. ben hem ülkeyi yönetcem hem terör olmasını isticem. k. bakmayın ama ahmaklığın da bu kadarı yani.
-----------------------------hükümetten paramı alıyorsun hoca sen ? yok talep et bence sizi canı siparane savunuyom sizi bu münafıklara karşı , giderlerim oluyor de görürler seni bence.
hükümet dediğin kim diye soracam da sana anlatmanın mantığı var mı aslında. Türkiye sorunlar yumağı haline dönmüş çünkü Türkiye kendini yönetme iradesini toplumunda bulabilen bir ülke değil. Toplum sıklıkla senin gibi işbirlikçiler yada bidon kafalı tabir edilen milli manevi şuurdan yoksun sürüngenlerden ve etnik döküntülerden ibaret olduğu için aralarndan kendilerini yönetecek bir irade çıkaramıyorlar, ve küresel bir güç - artık o anda kim varsa revaçta - seni yörüngesine katıp kendi hükümetini atayıveriyor , sende aa negüzel biz seçtik bunları diyorsun. Şu anda ki hükümet gelmiş geçmişlerin en rezil en ahlaksız olanı kanaatimce ancak bundan öncekilerin hiçbirisi de Türkiyenin ve Türkiye deki milletin sorunlarını çözmek için çalışmadılar. İlgilendikleri şey , yabancı sermayeye nasıl bu ülke insanı üzerinden tatlı kar yaptırır ve bundan nasıl nemalanırız sorusuydu. Tabi senin gibi hükümetine güveni sonsuz kimseler için bunlar bir grup kafirin, ergenekoncu komonistin uydurması der geçersin. Nolcak ztn satılcak memleket kalmadı o yüzden bu saatten sonra şeyimde değil ne dediğiniz.
Oyun falan değil bu , bir ülkenin topluca geleceği , geçmişi kültürü varlık ve egemenlik hakları dış güçlerin çıkarları için imha ediliyor, senin hükümet dediğin çetenin eliyle hemde. Türk milletinin kanı ile kurulan, bağımsız yaşama azmi olan Türk devleti , çeteleştirilip tasviye ediliyor. Ülkeyi yönetiyor gözükenler belki fiilen terörü desteklemiyorlar , ama sessiz kalmak sesini yükseltecek olanın elini kolunu bağlamakta dolaylı bir destek değilmidir ?
gerçekleri söylemek için para almaya gerek yok biraz akıl ve mantık herşeye yarar ama tabi senin için geçerli deil bu. senin gibileri de biliyoz polise,askere taş atanlar devlete baş kaldıranlar. merak etmek o jop bi gün kıcına girer biz de haberlerde görürüz artık. polisin jopu militanın götüne kactı diye. biraz yaygara kopar ama olsun. bi kişi daha eksilmiş olur.sen hiç ümitlenme bu ülke kendi kendini yönetir. kominizm i daha cok beklersin sen. castro abin, chavez abin, mao abin seni bekliyo. sen papağan gibi konusmaya devam muroluğa devam et kozmos seni korusun....
-----------------------------sen şimdi bana terörist mi diyorsun ? komonist mi diyorsun . Bunları hakaret kabul ediyor ve aynen iade ediyorum. Komonistte bölücüde vatansız olanda sensin , kozmos ne lan şuursuz ? Gördüğünü idrak edebilmek için akıl gerek tabi ama senin için geçerli değil.
Devletin birliğini bütünlüğünü savunduğumu anlamamış olup da, askere taş atmakla suçlamak nasıl bir şerefsizlik , sen nasıl bir insansın ya da nesin anlamadım mk , chavez öpsün seni işala. moruluk da neyse sana monte etmek lazım aslında , kendi kabilenin dilinde ne anlama geliyorsa bilemiyoruz biz insanlar .
sana laf anlatmaya çalışmak hata zaten