Macbook Air 13 İnc Hakkinda Fikirlerinizi Yazarmisiniz?
-
Beyler bu zamana kadar hep windows isletim sistemi kullandim, macbook air 13 inc almak istiyorum bu bilgisayarlar sadece internet kullanim amacli sanirim bildigim kadari ile oyun konusunda iyi degiller islemcilerine felan baktim dusuk geldi biraz ama cogu kiside guclu diyor bu bilgisayarlar icin bana eskilerini artilarinizi yazarsaniz bende gore alip almayacagima karar verecegim. amacim sadece macbook airi internet icin kullanmak baska bir dusuncem yok oyun gibi. yardimci olacak arkadaslara simdiden tesekkurler.
-
Kardeş apple her zaman iyidir :) Bu çok tartışmaya açık bir konu işi daha iyi bilen arkadaşlar ama benim diyebilceğim tek şey var paran varsa ve rahat bir şekilde Apple almaya gücün varsa al tabi. Hem sağlam hem şık hem güçlüdür..
-
cd girişi yok sanırım macbook air'de. Amerıkadan alırsam yaklasık arasında 300-400tl fark olucak.
-
Ofis isleri icin iyidir. (Tasarim vs isleri ile ugrasiyorsan macbook pro alabilirsin)
Mutlaka ssd olanlari tercih et.Arkadasin dedigi gibi cd okuyucu yok,cok lazimsa harici alicaksin mecburen. Ayrica kablolu internet girisi yok. Sanki a.k. her yerde wifi var. Neyse, onu da donusturucu alarak cözersin.
Tavsiye eder ve bu zamana kadar dandik bilgisayarlarla neden vakit gecirmisim diyecegini garanti ederim.
Internette de bir suru dokuman var onlari da inceleyebilirsin.
Kolay gelsin.
-
DawnOfDarkness bunu yazdı
Ofis isleri icin iyidir. (Tasarim vs isleri ile ugrasiyorsan macbook pro alabilirsin)
Mutlaka ssd olanlari tercih et.Arkadasin dedigi gibi cd okuyucu yok,cok lazimsa harici alicaksin mecburen. Ayrica kablolu internet girisi yok. Sanki a.k. her yerde wifi var. Neyse, onu da donusturucu alarak cözersin.
Tavsiye eder ve bu zamana kadar dandik bilgisayarlarla neden vakit gecirmisim diyecegini garanti ederim.
Internette de bir suru dokuman var onlari da inceleyebilirsin.
Kolay gelsin.
Hocam tesekkur ederım ssd dedıgın Olay ne oluyor?
-
SSD = Solid State Disk di sanırım açılımı hocam
Yazma hızları devasa hızlara ulaşabilen ama boyut olarak ve uzun süreli kullanıma hala çokda uygun olmayan diskler saniyede 500mb gibi yazma/okuma hızları var ( atıyorum veya ortalama ) ama performansa performans katıyor.
Neden uzun süreli kullanıma uygun değil çabuk bozuluyor sanırım öyle şeyler okumuştum nette -
Ka1nsha bunu yazdı
SSD = Solid State Disk di sanırım açılımı hocam
Yazma hızları devasa hızlara ulaşabilen ama boyut olarak ve uzun süreli kullanıma hala çokda uygun olmayan diskler saniyede 500mb gibi yazma/okuma hızları var ( atıyorum veya ortalama ) ama performansa performans katıyor.
Neden uzun süreli kullanıma uygun değil çabuk bozuluyor sanırım öyle şeyler okumuştum netteAnladım hocam.
-
yuksek grafikli oyun oynamayacaksan al, mac os cidden cok rahat
-
mataramasuko bunu yazdı
yuksek grafikli oyun oynamayacaksan al, mac os cidden cok rahat
yok hocam en fazla facebook oyunlarını oynarım suan dusunme asamasındayım yaklasık alınca bı 3-4 sene kullanırım sanırım
-
alma hoca 2014 sonunda veya hiç belli olmaz hemen piyasaya haswell-e 6/8 çekirdekli işlemciler çıkacak en azından eylülde çıkan ivy bridge-e çipli i7 bir işlemci almak lazım artık çünkü diğerleri çöp olacak yani bilgisayar toplamak/almak için zamanlama yanlış...
-
DaveReed bunu yazdı
alma hoca 2014 sonunda veya hiç belli olmaz hemen piyasaya haswell-e 6/8 çekirdekli işlemciler çıkacak en azından eylülde çıkan ivy bridge-e çipli i7 bir işlemci almak lazım artık çünkü diğerleri çöp olacak yani bilgisayar toplamak/almak için zamanlama yanlış...
macbookların yenısını ne zaman uretıcek apple bı haberın varmı ? 4 ay once iphone 5 aldım sımdı iphone 6 cıkıcakmıs 4 ay sonra ne nasıl iş anlamadım.. yetısılmez bu teknolojiye :D