Macbook Air 13 İnc Hakkinda Fikirlerinizi Yazarmisiniz?
-
hayatında vereciğin en iyi karar bu olsa gerek oyun işine gelirsek performans açısından indet 4000 iyi bazı oyunlarda sıkıntı oluyor ama kısa süreli programlar ne istiyorsan mevcut istisnalar hariç tabii :) ben 1 senedir kullanıyorum daha bi yavaşlama donma ne bilim mavi ekran görmedim herkese derim buzamana kadar hamallık yapmışım windows kullanarak bide aldıkdan sonra mac kullanamam deyip windows yukleme ağır terbiyesizliğe girer :) bugattiye tüp takmış gibi oluyor windows kullancaksan neden macbook alıyon parana yazık neyse diyeceklerim bu kadar mürid
-
yok yuklemem windows sadece turkiyedenmi alsam q klavye yoksa burdanmi alsam 150tl eksigine yabanci klavye birde garanti olayi nasil olucak onuda bilmiyorum
-
scarletbeard bunu yazdı
Hocam ne amacli alacagin cok onemli bende yeni macbook pro aldim. Ilk once dedim icine bir windows kurayim ama sonra inat ettim yok macosx kullancam dedim cok cabuk alisiyorsun. Trackpad vs. Gercekten apple cok farkliymis onu ogrendim o yuzden sen ne amacli alacagini yazarsan cok iyi olur. Onemli olan o.
hocam ben internetde kullanmak icin alacagim ve kod yazmayi ogrenmek icin