folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Macbook Air 13 İnc Hakkinda Fikirlerinizi Yazarmisiniz?

Macbook Air 13 İnc Hakkinda Fikirlerinizi Yazarmisiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmetdsn
    ahmetdsn's avatar
    Erkek

hayatında vereciğin en iyi karar bu olsa  gerek oyun işine gelirsek performans açısından indet 4000 iyi bazı oyunlarda sıkıntı oluyor ama kısa süreli programlar ne istiyorsan mevcut istisnalar hariç tabii :) ben 1 senedir kullanıyorum daha bi yavaşlama donma ne bilim mavi ekran görmedim herkese derim buzamana kadar hamallık yapmışım windows kullanarak bide aldıkdan sonra mac kullanamam deyip windows yukleme ağır terbiyesizliğe girer :) bugattiye tüp takmış gibi oluyor windows kullancaksan neden macbook alıyon parana yazık neyse diyeceklerim bu kadar mürid

Elbet bir bildiği var bu çocukların, kolay değil yoksa bu yaşta ölmek...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yok yuklemem windows sadece turkiyedenmi alsam q klavye yoksa burdanmi alsam 150tl eksigine yabanci klavye birde garanti olayi nasil olucak onuda bilmiyorum

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    scarletbeard bunu yazdı

Hocam ne amacli alacagin cok onemli bende yeni macbook pro aldim. Ilk once dedim icine bir windows kurayim ama sonra inat ettim yok macosx kullancam dedim cok cabuk alisiyorsun. Trackpad vs. Gercekten apple cok farkliymis onu ogrendim o yuzden sen ne amacli alacagini yazarsan cok iyi olur. Onemli olan o.

hocam ben internetde kullanmak icin alacagim ve kod yazmayi ogrenmek icin

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
Toplam Hit: 2743 Toplam Mesaj: 24