Macbook Air 13 İnc Hakkinda Fikirlerinizi Yazarmisiniz?
-
1.5 senedir macbook kullanıyorum... 24 saat basından kalkmadıktan sonra zaten tüm kısayolları vs cözüyorsun.
he is geregi windows'da da takılıyorum ama genel olarak mac osx kullanıyorum. kullanımı cok basit, hızlı. kaliteli.
ürünler kaliteli. özellikle ses ve görüntü kalitesi harika.. ben macbook sonrası normal laptop'a gectigimde gözlerim falan agrıyor diyeyim sana..
hafif, ergonomik ve rahat.. mouse'dan asla vazgecemem diyordum. ama trackpad kullanmaya basladıktan sonra mouse'u sadece windows da kullanmaya bassladim.
dedim gibi kısayollar ve trackpad tricklerini ogrendikten sonra inanılmaz bir kullanım imkanı saglıyor. arkadasların bahsettikleri ssd vs. de kaymagı oluyor..ben de 11' ve 13' macbook air var ve gayet mutluyuz.
dealextreme den aldıgım converterlar cok isimi goruyır. hdmi olsun ethernet olsun...
onun dısında ekleyecegim şarj süresi. ilk aldıgımda 5-6 saat görüyordum. simdi hala stabil ve 4saati geciyor %100 doluyken kullanımım..
tabi flash tam bir dusman macbook icin... ne zaman flash bi app vs acsam makina kucagımdan kayıcak gibi oluyor acıkcası.
ben olsam hemen alırım ki simdi yeni air'lerden alacagım 2-3 aya kadar. 12 saat pil kullanım ömrü vs var..
he bir de os'yi kesinlikle ingilizce kullanmanı oneririm.
-
h2run bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
alma hoca 2014 sonunda veya hiç belli olmaz hemen piyasaya haswell-e 6/8 çekirdekli işlemciler çıkacak en azından eylülde çıkan ivy bridge-e çipli i7 bir işlemci almak lazım artık çünkü diğerleri çöp olacak yani bilgisayar toplamak/almak için zamanlama yanlış...
macbookların yenısını ne zaman uretıcek apple bı haberın varmı ? 4 ay once iphone 5 aldım sımdı iphone 6 cıkıcakmıs 4 ay sonra ne nasıl iş anlamadım.. yetısılmez bu teknolojiye :D
dediğim gibi şu 6-8 çekirdekli işlemcileri beklemek lazım çıkar çıkmaz apple kullanır zaten yeni seride benim tahminim bu ara release edecekler gibi çünkü çok uzun oldu bu 4 çekirdekliler çıkalı artık 8 çekirdek şart para çoksa al gitsin yenileri çıktığında onu alırsın
ama tavsiyem i7li bir macbook pro alman pc performansı verio
ha bide macbook pro/air 100 dereceye kadar ısınır onu söliyim ;)
sonra bilseydim almazdım fln deme -
DaveReed bunu yazdıh2run bunu yazdıDaveReed bunu yazdı
alma hoca 2014 sonunda veya hiç belli olmaz hemen piyasaya haswell-e 6/8 çekirdekli işlemciler çıkacak en azından eylülde çıkan ivy bridge-e çipli i7 bir işlemci almak lazım artık çünkü diğerleri çöp olacak yani bilgisayar toplamak/almak için zamanlama yanlış...
macbookların yenısını ne zaman uretıcek apple bı haberın varmı ? 4 ay once iphone 5 aldım sımdı iphone 6 cıkıcakmıs 4 ay sonra ne nasıl iş anlamadım.. yetısılmez bu teknolojiye :D
dediğim gibi şu 6-8 çekirdekli işlemcileri beklemek lazım çıkar çıkmaz apple kullanır zaten yeni seride benim tahminim bu ara release edecekler gibi çünkü çok uzun oldu bu 4 çekirdekliler çıkalı artık 8 çekirdek şart para çoksa al gitsin yenileri çıktığında onu alırsın
ama tavsiyem i7li bir macbook pro alman pc performansı verio
ha bide macbook pro/air 100 dereceye kadar ısınır onu söliyim ;)
sonra bilseydim almazdım fln demeyok hocam sımdı aldım aldım sonra alamam para yok :) ısınma olayı ne hocam bıraz acıklarmısın sana zahmet?
-
nurk bunu yazdı
1.5 senedir macbook kullanıyorum... 24 saat basından kalkmadıktan sonra zaten tüm kısayolları vs cözüyorsun.
he is geregi windows'da da takılıyorum ama genel olarak mac osx kullanıyorum. kullanımı cok basit, hızlı. kaliteli.
ürünler kaliteli. özellikle ses ve görüntü kalitesi harika.. ben macbook sonrası normal laptop'a gectigimde gözlerim falan agrıyor diyeyim sana..
hafif, ergonomik ve rahat.. mouse'dan asla vazgecemem diyordum. ama trackpad kullanmaya basladıktan sonra mouse'u sadece windows da kullanmaya bassladim.
dedim gibi kısayollar ve trackpad tricklerini ogrendikten sonra inanılmaz bir kullanım imkanı saglıyor. arkadasların bahsettikleri ssd vs. de kaymagı oluyor..ben de 11' ve 13' macbook air var ve gayet mutluyuz.
dealextreme den aldıgım converterlar cok isimi goruyır. hdmi olsun ethernet olsun...
onun dısında ekleyecegim şarj süresi. ilk aldıgımda 5-6 saat görüyordum. simdi hala stabil ve 4saati geciyor %100 doluyken kullanımım..
tabi flash tam bir dusman macbook icin... ne zaman flash bi app vs acsam makina kucagımdan kayıcak gibi oluyor acıkcası.
ben olsam hemen alırım ki simdi yeni air'lerden alacagım 2-3 aya kadar. 12 saat pil kullanım ömrü vs var..
he bir de os'yi kesinlikle ingilizce kullanmanı oneririm.
Flash nasıl dusmanı mesela video izlerken felan hepsi flash desteklı sıtelerın sorunmu oluyor ?
-
flash sadece iphone yada ipad de calismiyor, macos da flash sorunu yok, firefox chrome vs gibi tarayicilari kurabilirsin. istedigini kullan yani. sadec ie yok :)
-
macların donanımı tabiki düşük , iphonelarda oldugu gibi , fakat adamların malzeme kalitesi ve işletim sistemi soalsun aradaki fiyat farkını stabiliteyi ve kaliteyi ortaya koyuyor.
13 inc macbook pro kullandım , abi apple ID ini unuttun mu yada kaybettin mi herşey gidiyor o biraz kötü biraz da el mecbur. Onun dışında hiç bir sorunu yoktu.
Film dizi izlemek için kullanacaksan bide facebook web felan hiç sorun yaşamazsın fakat bilgisayarla içli dışlı biriysen pro almanı öneririm.
-
bende almayı planlıyorum işim php ile oyun falanda pek oynamam şimdilik ubuntuyla idare ediyorum macbook pro şart gibi oldu
-
macbook pro almani oneriririm.
hem daha performansli hem de boyutlari hemen hemen ayni.
-
beyler dolar yukseldi 13' almayı dusunuyordum ama bırde sıze sorayım dedım turkıye ıle arasına 150tl fark var suan ne dıyorsunuz? bu arada macbook pro alacak kadar param yok.
-
Hocam ne amacli alacagin cok onemli bende yeni macbook pro aldim. Ilk once dedim icine bir windows kurayim ama sonra inat ettim yok macosx kullancam dedim cok cabuk alisiyorsun. Trackpad vs. Gercekten apple cok farkliymis onu ogrendim o yuzden sen ne amacli alacagini yazarsan cok iyi olur. Onemli olan o.