Macbook Kullananlara Bir Kaç Soru
-
en dandik ssd bile bilgisayara bakış açını değiştirir hocam.
ssd li bir cihaz tercih etmelisin.
-
macbook air memnunum :)
-
bu macbook air konusunda bir kaç şey söyleyeyim de yanlış anlaşılmasın :)
elbette güzeldir macbook air ama ağır işlerin bilgisarı değildir yani macbook pro ile karşılaştırıldığında cılız kalır. O yüzdden maddi imkanın yetiyorsa macbook pro alman daha mantıklı olur. Macbook air de kullandım (arkadaşın) eski nesildi tabi ama kullanan arkadaşım da memnun değildi bundan yani pro ile arasındaki farkı kullananlar bilir.
oyun hastası mısın bilmiyorum ama oyun için bilgisayara para verilmeyi pek anlamlı bulmuyorum. bunun için playstation xbox v.s. var onları kullanmak bence daha mantıklı, tabi hangi tür oyunları çalıştırılar bilmiyorum.
bi arkadaşın nickini veridği alien makinasını gördüm güzel makine ama tipi falan tuhaftı biraz, evde sabit kalacaksa iyi olabilir ama dışarı götürülebilecek bir makine değil, bi acayip geldi bana. macbook lar daha narin.
bence öncelikle kullanım alanını belirle, gerçekten ne için ihtiyacın varsa onun için almalısın.
-
noname bunu yazdıPsychoDawn bunu yazdı
ben bunu kullanıyorum 500gb ssd li model oyun oynayacaksan bootcamp windows kurup oynayabilirsin ama osx için pek oyun yok ben osx te cs:go ve cod4 oynuyorum. oyun ağarlıklı kullanacaksan monster,alienware yada razer öneririm
http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-bladeOyun ağırlıklı kullanmayacağım, çok oyun oynamam, ama steam indirimleri sağolsun hayatım hiç oyun almamış bana bir sürü oyun aldırdı son 1 sene içerisinde, arada sırada oynayabileyim istiyorum grafiklerden ödün vermeden. cod4 performansı nasıl mesela, grafikleri falan ?
--> ek soru;
Apple ne sıklıkla macbook çıkarıyor, iphone gibi her sene yeni modelleri geliyor mu, şuan satışta olan hangi seri ve yenisi tahminen ne zaman çıkar fikri olan? Hani aldıktan 2 hafta sonra bi üst seriyi tanıtsınlar istemiyorum, beklerim gerekirseneredeyse her yıl upgrade edilmiş bir model geliyor ama büyük upgrade ler her yıl olmuyor mesela geçmişteki retina gibi ekran kartı bir üst model oluyor işlemci seçenekleri değişiyor falan filan cod4 te 150-200fps arası görüyorum online oynarken ama nedense csgo grafikleri bana cod4 ten daha kötü gelmesine rağmen fps 150-100 civarındayken ani çatışma anlarında falan 80 e minimum 60 a falan iniyor
PsychoDawn tarafından 01/Haz/15 05:12 tarihinde düzenlenmiştir
edit: en son yeni macbook tanıtıldı bu yıl içerisinde yeni mbp tanıtılacağını sanmıyorum ama ufak tefek donanım güncellemeleri gelecektir yeni trackpad yeni ekran kartı yeni işlemci falan gibi