Macbook Pro M5 Pro
-
ReyiZ bunu yazdı
150kya laptopmu olur amk applein amina cakayim.
55 e aldım geçen yıl kararlılığı güzel.
-
makinayi aldim ama bi narinlik var sanirim ya
boyle o eski sikici mac saglamligi var mi emin olamadim.
-
Mac mini m4 kullanıyorum ram yetmez diye gittim 32 gb aldım ama buda yetmiyor kesinlikle almayın boşa para

GUS tarafından 09/Eyl/26 21:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Chatgpt ne yapmış la öyle 41gb ram mi tüketilir
DrKill tarafından 09/Eyl/26 23:38 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Chatgpt ne yapmış la öyle 41gb ram mi tüketilir
Chatgpt mi bozuk bu mac mini mi bozuk anlamadım bi gariplip var sanki uzaya roket fırlatıyorum sürekli 20-30 gb ram tüketiyor bide aşırı ısınma var işlemcide yetmiyor galiba
-

simdilik durum bu, makina tek kelime ile a-ki-yorbayiden yeni teslim alinmis s kasa merco gibi massallah.
Windows+Mac 0 lag calisiyor
gerci 5bin dolar parayada birak yapsin aq 4 pc parasi.
-
kötü komşu adamı ev sahibi yapar, 2. elciler ise adamı yeni mal sahibi yapar :)
bayadan beri air M4 2. el bakıyordum neredeyse 0 M5 fiyatına yaklaşacak şekilde M4 satmaya çalışıyorlar. vatandan 70 bine vade farksız 9 taksit 0 M5 alıp geçtim. ara ara vatanda iyi kampanyalar oluyor alacaklar takip edebilir. -
mephisto bunu yazdı
kötü komşu adamı ev sahibi yapar, 2. elciler ise adamı yeni mal sahibi yapar :)
bayadan beri air M4 2. el bakıyordum neredeyse 0 M5 fiyatına yaklaşacak şekilde M4 satmaya çalışıyorlar. vatandan 70 bine vade farksız 9 taksit 0 M5 alıp geçtim. ara ara vatanda iyi kampanyalar oluyor alacaklar takip edebilir.Pro mu aldiniz yoksa airmi hocam.
-
ARM tabanlı windowsları bekliyorum kasım gibi çıkacakmış. Umduğum gibi olmaz ise bende artık macbook yolcusu olacağım.
-
bir kere macos a alışınca windows amelelik gibi geliyor. oyun oynayan biri değilim, masaüstü windows makine topladım pişmanım. video edit işi yapıyorum keşke macbook ya da macmini falan alsaydım.