Macbook Pro M5 Pro
-
Hakkinen bunu yazdı
bir kere macos a alışınca windows amelelik gibi geliyor. oyun oynayan biri değilim, masaüstü windows makine topladım pişmanım. video edit işi yapıyorum keşke macbook ya da macmini falan alsaydım.
Kesinlikle dogru 6 yildir sirkette macbook pro kullaniyordum evimdede mac kullaniyorum. Yeni iste windows verdiler nalet ettim. Windows gercekten amele isi gibi cok hantal agir.
-
abiler...
apple fan boyu sayilabilecek kadar yogun bir apple kullanicisi olarak diyebilirim ki,windows explorer yapisi insanlik tarihinde icat edilmis dusunulmus en iyi 10 sey arasinda net yer alir,
macos dosya yapisi, explorer yaninda polat ve cakir ceza evindeyken faydasiz elifin kardesi eren gibi ellerini onde birlestirir yere bakar agalarim bi sey dese de yapsam diye bekler.
-
Antikky bunu yazdı
abiler...
apple fan boyu sayilabilecek kadar yogun bir apple kullanicisi olarak diyebilirim ki,windows explorer yapisi insanlik tarihinde icat edilmis dusunulmus en iyi 10 sey arasinda net yer alir,
macos dosya yapisi, explorer yaninda polat ve cakir ceza evindeyken faydasiz elifin kardesi eren gibi ellerini onde birlestirir yere bakar agalarim bi sey dese de yapsam diye bekler.
kahkaha attım :D adam haklı beyler
-
servis dışı servis kadar performanslı, titiz çalışan işletme öneriniz var mı, batarya değişimi vs. servis yarı fiyatını ister :D
-
spybreak bunu yazdıAntikky bunu yazdı
abiler...
kahkaha attım :D adam haklı beyler
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle XP/Win 10 dönemi efsaneydi. Bende yıllardır Linux kullanırım, Windows'da aradığım nadir şeylerden biridir windows dosya yöneticisi.
-
archair23 bunu yazdıHakkinen bunu yazdı
bir kere macos a alışınca windows amelelik gibi geliyor. oyun oynayan biri değilim, masaüstü windows makine topladım pişmanım. video edit işi yapıyorum keşke macbook ya da macmini falan alsaydım.
Kesinlikle dogru 6 yildir sirkette macbook pro kullaniyordum evimdede mac kullaniyorum. Yeni iste windows verdiler nalet ettim. Windows gercekten amele isi gibi cok hantal agir.
Oyun işini de artık geforce now çözdü gibi.
Macbook u olan bir kişi interneti iyiyse direk istediği oyunu oynayabiliyor.
-
mephisto bunu yazdı
kötü komşu adamı ev sahibi yapar, 2. elciler ise adamı yeni mal sahibi yapar :)
bayadan beri air M4 2. el bakıyordum neredeyse 0 M5 fiyatına yaklaşacak şekilde M4 satmaya çalışıyorlar. vatandan 70 bine vade farksız 9 taksit 0 M5 alıp geçtim. ara ara vatanda iyi kampanyalar oluyor alacaklar takip edebilir.Hangi cihazı aldın hocam link atarmısın? Bizde takip edelim.
-
Antikky bunu yazdı
abiler...
hoca haklı olabilirsin de biz sadece programı aç edit yap, dosya yöneticisinde gezin ve google chromu aç kullanıcıları olarak bu arayüzü temayı macos gibi yapan resmi bir uygulama falan yok mu?
10 yıl şirkette macos kullanınca evde windowsa vallaha billaha alışamadık alışamayacağız. şahin ağanın çakırı cezaevinde savcının yanında beklerken ki çaresizliği yşatıyor bize. 1 ay kullanınca bilgisayarı sistem
kumarhane baskınında ki ortama dönüyor aq önlem alamıyorum :D
-
Mac mini m6 24 gblik 70k normal ömurlük gider yani aslinda.
-
g3da bunu yazdımephisto bunu yazdı
kötü komşu adamı ev sahibi yapar, 2. elciler ise adamı yeni mal sahibi yapar :)
bayadan beri air M4 2. el bakıyordum neredeyse 0 M5 fiyatına yaklaşacak şekilde M4 satmaya çalışıyorlar. vatandan 70 bine vade farksız 9 taksit 0 M5 alıp geçtim. ara ara vatanda iyi kampanyalar oluyor alacaklar takip edebilir.Hangi cihazı aldın hocam link atarmısın? Bizde takip edelim.
https://www.vatanbilgisayar.com/macbook-air-mdha4tu-a-m5-16gb-512gb-ssd-liquid-retina-13-6inc-yildiz-isigi.html