Macbook Pro M5 Pro

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı

bir kere macos a alışınca windows amelelik gibi geliyor. oyun oynayan biri değilim, masaüstü windows makine topladım pişmanım. video edit işi yapıyorum keşke macbook ya da macmini falan alsaydım.

Kesinlikle dogru 6 yildir sirkette macbook pro kullaniyordum evimdede mac kullaniyorum. Yeni iste windows verdiler nalet ettim. Windows gercekten amele isi gibi cok hantal agir.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

abiler... 
    apple fan boyu sayilabilecek kadar yogun bir apple kullanicisi olarak diyebilirim ki,

windows explorer yapisi insanlik tarihinde icat edilmis dusunulmus en iyi 10 sey arasinda net yer alir,

macos dosya yapisi, explorer yaninda polat ve cakir ceza evindeyken faydasiz elifin kardesi eren gibi ellerini onde birlestirir yere bakar agalarim bi sey dese de yapsam diye bekler.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

abiler... 
    apple fan boyu sayilabilecek kadar yogun bir apple kullanicisi olarak diyebilirim ki,

windows explorer yapisi insanlik tarihinde icat edilmis dusunulmus en iyi 10 sey arasinda net yer alir,

macos dosya yapisi, explorer yaninda polat ve cakir ceza evindeyken faydasiz elifin kardesi eren gibi ellerini onde birlestirir yere bakar agalarim bi sey dese de yapsam diye bekler.

kahkaha attım :D adam haklı beyler

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AndrevMask
    AndrevMask's avatar
    Homo

servis dışı servis kadar performanslı, titiz çalışan işletme öneriniz var mı, batarya değişimi vs. servis yarı fiyatını ister :D

Herkesten, her şeyden umudunuzu kestiğiniz bir anda belki de kurtarıcı sizsinizdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    spybreak bunu yazdı
    Antikky bunu yazdı

abiler... 

kahkaha attım :D adam haklı beyler

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle XP/Win 10 dönemi efsaneydi. Bende yıllardır Linux kullanırım, Windows'da aradığım nadir şeylerden biridir windows dosya yöneticisi.

Acı Çekene Saygı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı
    Hakkinen bunu yazdı

bir kere macos a alışınca windows amelelik gibi geliyor. oyun oynayan biri değilim, masaüstü windows makine topladım pişmanım. video edit işi yapıyorum keşke macbook ya da macmini falan alsaydım.

Kesinlikle dogru 6 yildir sirkette macbook pro kullaniyordum evimdede mac kullaniyorum. Yeni iste windows verdiler nalet ettim. Windows gercekten amele isi gibi cok hantal agir.

Oyun işini de artık geforce now çözdü gibi.

Macbook u olan bir kişi interneti iyiyse direk istediği oyunu oynayabiliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek
    mephisto bunu yazdı

kötü komşu adamı ev sahibi yapar, 2. elciler ise adamı yeni mal sahibi yapar :)

bayadan beri  air M4 2. el bakıyordum neredeyse 0 M5 fiyatına yaklaşacak şekilde M4 satmaya çalışıyorlar. vatandan 70 bine vade farksız 9 taksit 0 M5 alıp geçtim. ara ara vatanda iyi kampanyalar oluyor alacaklar takip edebilir.

Hangi cihazı aldın hocam link atarmısın? Bizde takip edelim.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı

abiler... 

hoca haklı olabilirsin de biz sadece programı aç edit yap, dosya yöneticisinde gezin ve google chromu aç kullanıcıları olarak bu arayüzü temayı macos gibi yapan resmi bir uygulama falan yok mu?

10 yıl şirkette macos kullanınca evde windowsa vallaha billaha alışamadık alışamayacağız. şahin ağanın çakırı cezaevinde savcının yanında beklerken ki çaresizliği yşatıyor bize. 1 ay kullanınca bilgisayarı sistem 

kumarhane baskınında ki ortama dönüyor aq önlem alamıyorum :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

Mac mini m6 24 gblik 70k normal ömurlük gider yani aslinda.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    g3da bunu yazdı
    mephisto bunu yazdı

kötü komşu adamı ev sahibi yapar, 2. elciler ise adamı yeni mal sahibi yapar :)

bayadan beri  air M4 2. el bakıyordum neredeyse 0 M5 fiyatına yaklaşacak şekilde M4 satmaya çalışıyorlar. vatandan 70 bine vade farksız 9 taksit 0 M5 alıp geçtim. ara ara vatanda iyi kampanyalar oluyor alacaklar takip edebilir.

Hangi cihazı aldın hocam link atarmısın? Bizde takip edelim.

https://www.vatanbilgisayar.com/macbook-air-mdha4tu-a-m5-16gb-512gb-ssd-liquid-retina-13-6inc-yildiz-isigi.html

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
Toplam Hit: 1560 Toplam Mesaj: 31
macbook pro