folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mafia 3 7 Ekim'de Çıkıyor

Mafia 3 7 Ekim'de Çıkıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

180 liraya tekrardan Steam'e eklendi. Dananın kuyruğu yarın kopuyor bakalım nasıl olacak.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

dün konuyu gördüm 2 indirim dedim kurdum oyun açılmadı skidrow flnda var içinde uyumluluklarada baktım ama düzeltemedim bilgisi olan biri el atsa iyi olur 

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=S5dhLpbO3k8

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Alan var mı parasına değer mi ? Ben korsanı bekleyeceğim. 180 lirayı hiç bi oyun hak etmez.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

korsanı çıktı zaten

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Scene olarak oyun codex tarafından sunuldu.

http://pre.c-burns.co.uk/details.php?id=1378484

Oyun GTA V ile aynı kopya koruma sistemi olan Arxan'ı kullanıyor. Normalde RELOADED'ın kırdığı bir kopya koruması olduğu için ondan bekleniyordu ama son zamanların en etkin scene grubu codex bunu da ilk olarak sundu.

Oyuna gelirsek 30fps lock, dandik ai ve sse4 altı işlemcilerde çalışmaması şu anda çok da oynanabilir bir oyun değil gibi duruyor.

Oyunun geliştiricileri önümüzdeki hafta gibi pc kullanıcılarına patch çıkartacaklarını açıkladı. Bakalım görecez.

torpedo_XL tarafından 07/Eki/16 19:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yuh ne çabuk cracklediler.

Hangisini indireyim ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ryung
    Ryung's avatar
    Erkek

Oyunda 30FPS'den fazla alamıyoruz diye okumuştum ayrıca oyun torrent sitelerine düştü bile bugün zamunda da görmüştüm. Ayrıca Mafia hayranı olarak pek beğenmedim Mafia II den aldığımız tadı alamıyacaz sanırım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

konsol mu alalım?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

önce bi 30 fps alabilsem niye 30 fps lockda diyicimde olmuyor işte.

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 6686 Toplam Mesaj: 57
mafia 3