Mafia 3 7 Ekim'de Çıkıyor
-
180 liraya tekrardan Steam'e eklendi. Dananın kuyruğu yarın kopuyor bakalım nasıl olacak.
-
dün konuyu gördüm 2 indirim dedim kurdum oyun açılmadı skidrow flnda var içinde uyumluluklarada baktım ama düzeltemedim bilgisi olan biri el atsa iyi olur
-
-
Alan var mı parasına değer mi ? Ben korsanı bekleyeceğim. 180 lirayı hiç bi oyun hak etmez.
-
korsanı çıktı zaten
-
Scene olarak oyun codex tarafından sunuldu.
http://pre.c-burns.co.uk/details.php?id=1378484
Oyun GTA V ile aynı kopya koruma sistemi olan Arxan'ı kullanıyor. Normalde RELOADED'ın kırdığı bir kopya koruması olduğu için ondan bekleniyordu ama son zamanların en etkin scene grubu codex bunu da ilk olarak sundu.
Oyuna gelirsek 30fps lock, dandik ai ve sse4 altı işlemcilerde çalışmaması şu anda çok da oynanabilir bir oyun değil gibi duruyor.
Oyunun geliştiricileri önümüzdeki hafta gibi pc kullanıcılarına patch çıkartacaklarını açıkladı. Bakalım görecez.
-
Yuh ne çabuk cracklediler.
Hangisini indireyim ?
-
Oyunda 30FPS'den fazla alamıyoruz diye okumuştum ayrıca oyun torrent sitelerine düştü bile bugün zamunda da görmüştüm. Ayrıca Mafia hayranı olarak pek beğenmedim Mafia II den aldığımız tadı alamıyacaz sanırım.
-
konsol mu alalım?
-
önce bi 30 fps alabilsem niye 30 fps lockda diyicimde olmuyor işte.