Mafia 3 7 Ekim'de Çıkıyor
-
Bunu mu bekledik amk yillarca, ebesini bellemisler guzelim oyunun.
-
grab the key de atıyor beyler.
-
mkyb bunu yazdı
Reloaded cracklisi çıkmış. Forumlarda bakındım en sorunsuz kurulanı o diyorlar indiriyorum görüşlerimi yazarım.
hocam çalıştı mı dl edelim mi ne diyon?
-
DaSpOnGe bunu yazdımkyb bunu yazdı
Reloaded cracklisi çıkmış. Forumlarda bakındım en sorunsuz kurulanı o diyorlar indiriyorum görüşlerimi yazarım.
ben zamunda dan indirdim çalıştı 1.01 versiyon fakat fps 30larda zevk vermiyor pek
-
ArduouS bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdımkyb bunu yazdı
ben zamunda dan indirdim çalıştı 1.01 versiyon fakat fps 30larda zevk vermiyor pek
ya yemişim fps sini amk 2 boyutlu oyunlarla kafayı yemiş nesiliz biz bana role play versinler hikaye versinler
-
DaSpOnGe bunu yazdıArduouS bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdımkyb bunu yazdı
ya yemişim fps sini amk 2 boyutlu oyunlarla kafayı yemiş nesiliz biz bana role play versinler hikaye versinler
zamundadan 19gb lik olanı indir ozaman çalışıyo bi kaçkere oyunun baştaki videosunda attı ama sıkıntı yok
-
araba çarpınca düşmüyorsunuz :)
böyle oyun mu olur amk. -
hangi crack ? limitsizamcadan indirdim ilk bölümde anahtarı alırken atıyor.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Bunu mu bekledik amk yillarca, ebesini bellemisler guzelim oyunun.
+111
-
ben şuan mafia 2 oynuyorum % 47 bitirdim oyunu, deşet sariyor.