Mafia 3 7 Ekim'de Çıkıyor
-
Oyunu oynamadım ancak videolarından anladığım kadarıyla oyun konsoldan portlanmış. FPS'in sabit olması, arabaların içlerinin yanlarına gidince birden görünür olması, vurulan ölmüş adamın yerde hareket etmesi vs. Bunlar Gta 4'te vardı. En hayvani sistemde bile kasıyordu Gta 4.
-
herkes fps lock dan şikayetçi ama en üst ayarlara alıp 30 u sabit gören var mı yani :) ne kadar zengin bir ülkeyiz :D
fps lock u kaldırmak basit iş, kendi geliştiricileri açar tak diye ama demekki fazla frame droplar var. bir yerden geçerken 60 dan 30 a düştüğü yerler var demekki, bunları düzeltmeye çalışıyorlar.
mafia 2 de de aynı sistem vardı, mafia 3 ün videolarında da görmüştüm. görmediğin yeri load etmiyor sen gördükten sonra load ediyor. bu bir sorun değil, bir teknikdir. optimizasyon için. tabiki bunu ne kadar çaktırmadan yaparlarsa o kadar iyi.. daha da iyileştiriceklerdir.
yolda yürüyen npc lerin yapay zekalarının en iyi seviyeye çıkartacağı söyleniyordu sonuç olarak çok fazla trigger var diye tahmin ediyorum. ölen adamların oynaması bundan kaynaklanıyordur. dert edilecek bir şey değil onuda düzeltirler haftaya.
-
oyun ciddi kötü bana kalırsa.
-
Ana karakter zenciymiş öyle mi?
-
tam bir çöp.
-
Güzelim seriyi GTA'ya özeneceğiz diye piç etmişler resmen. Mafia 1 ve 2 efsaneydi.
-
Gta 5.5
-
-
Reloaded cracklisi çıkmış. Forumlarda bakındım en sorunsuz kurulanı o diyorlar indiriyorum görüşlerimi yazarım.
-
lan ya 1in verdiği o zevki o hikayeyi ne 2 verdi ne bu verecek ahh tommy reyiz kıydılar sana :((