folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mafia 3 Geliyor !

Mafia 3 Geliyor !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Sonunda baba oyun geri geliyor. Az once gordum merlinde playasia online satis sitesi duyuru yapmis. 20 Aralikta on siparise acilacakmis oyun. Ama ps4 icin :/ 

Haber balon olabilir bi kesinligi yok 2k resmi bi aciklama yapmamis zaten, ps4 ile sinirli kalmaz umarimda mal gibi ortada kalmayiz.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Ooo güzel haber, oyunlarla çok aram yok fakat mafianın hikayesi nedense sardı :)

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Oyunda bayağı hırs atıyordum. Böyle birine sinir olup saçını boğazına dolayarak öldürmek istediğimde hırs atıyordum :D Böyle kanlı vahsetli oyun onerilerinize açığım prototype bir yerden sonra sıktı  çok kolay öldürüyor ve ayrıntı yok. Mesela cod 5 world at War bu açıdan çok süper , japon bombalarıni zevk ile kullandım 3 saat.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Mafia 1'i nedense bir türlü sevemedim fakat Mafia 2 bomba olmuştu. O dönemi birebir yansıtmışlar. 

----

SPOİLER

Vito'nun kankası Joe öldü mü acaba ne oldu şişko ? Bilen var mi ? 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Mafia 1'i nedense bir türlü sevemedim fakat Mafia 2 bomba olmuştu. O dönemi birebir yansıtmışlar. 

----

SPOİLER

dlc'de ölüyor o 

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hadi bakalım inş

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mafia 1 gibi bir efsaneden sonra, grafiksel gelisim dısında mafia 2 tam bir faciaydı, senaryo, yönettigimiz ve etkilesimde oldugumuz karakterlerin kalitesi nerede, mafia 1'deki elemanların kalitesi nerede.

umarım bekledigimize deger bir sey cıkarırlar bu sefer.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    Sebnem bunu yazdı

Oyunda bayağı hırs atıyordum. Böyle birine sinir olup saçını boğazına dolayarak öldürmek istediğimde hırs atıyordum :D Böyle kanlı vahsetli oyun onerilerinize açığım prototype bir yerden sonra sıktı  çok kolay öldürüyor ve ayrıntı yok. Mesela cod 5 world at War bu açıdan çok süper , japon bombalarıni zevk ile kullandım 3 saat.

Manhunt eski bir oyundur ancak çok çeşitli öldürme teknikleri mevcut.

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Mustafa bunu yazdı

----

SPOİLER

Zaten farklı arabalara bindirmelerindeki sebeb o Vito'nun yanındaki yaşlı bunak onun için birşey yapamazsın falan diyor ya yani öldürcekler tabi göremedik biz DLC falan bilmeyiz :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Bekliyoruz bakalım. 2K dan mafia 3 çıkabilir tarzı bir sürü haber duyduydum son günlerde. İnşallah gelir.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

joes adventure da mı ölüyor? ben dlc yi bitirmediydim :/ ölüyo mu cidden :/

..gerçi ilk oyundaki karakterimizde joe öldürüyor. o yüzden birazda sevindim :)

BerkayCit tarafından 19/Ara/14 20:32 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 3455 Toplam Mesaj: 31