folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mafia 3 Geliyor !

Mafia 3 Geliyor !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kartalenes
    kartalenes's avatar
    Erkek

Hep mafia III geliyo diyolar ama ortada hiç bişey yok

Olduğu kadar , Olmadığı kader ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hadi gözümüz aydın. domain hamlelerinden sonra gelecegi zaten kesinlesmisti de yine bekletecekler büyük olasılıkla 2016'ya.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Mafia_III_Duyuruldu-79969.htm

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Acaba senaryo 2'nin devamı mı olacak ?

mkyb tarafından 28/Tem/15 16:08 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yüz grafikleri güzel :)

https://www.youtube.com/watch?v=j6dgC5RMXRs&feature=youtu.be

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yok aga olmamış. Mafia 1 ve 2'deki atmosferi yakalayamamışlar.  Birde ilk olarak Playstation'a çıkacak sanırım hayvan gibi şii yapıyorlar. Orjinal alacaktım vazgeçtim inadına bekleyip korsan indireceğim.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

kusursuz :) ama cgi 

mafia geleneği sürdürecek yeni oyunda yeni baş karakter ama vito ile de karşılaşacağımıza eminim.

edit: tekrar izleyince gözüme takıldı videoda 3-12 - 3.15 deki adam vito mu?

BerkayCit tarafından 05/Ağu/15 15:50 tarihinde düzenlenmiştir

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

bu arada bu video da mafia3 oyun içi de var. biraz ilerletirseniz.

http://www.pcgames.de/Mafia-3-Spiel-13148/Videos/Video-Vorschau-von-der-Gamescom-1166874/

araba sürmek çok kofti gözüküyor bee. bu arada mafia2 yi yapan stüdyo yapmadığı için sanırım yeni stüdyo becerememiz araba fiziğini.

BerkayCit tarafından 05/Ağu/15 15:55 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Valla izledim yarim saat once ama niyeyse eski havayi yakalayadim :/ oynanis videosu gelsin de ona gore cikar ortaya.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Valla izledim yarim saat once ama niyeyse eski havayi yakalayadim :/ oynanis videosu gelsin de ona gore cikar ortaya.

hocam attım ya yukarıdaki linkte var oynanış videosu :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekkeli
    Tekkeli's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

Aynen sen atmasan linkini ben atacaktım.

Az önce arkadaş bana attı.Hasta oldum oyuna ya mükemmet ötesi grafikler var.

Mafia 2 hayatımda oynadığım en iyi oyundu.3-4 kere bitirmiştim.Bu ondanda iyi olacak heralde.

Köpeklerin kardeşliği aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin-i Rumi
Toplam Hit: 3452 Toplam Mesaj: 31