folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Makaleyaz.NET - %100 Özgün Ve SEO Uyumlu Hazır Makaleler

Makaleyaz.NET - %100 Özgün Ve SEO Uyumlu Hazır Makaleler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Konuyu bayadır boş bıraktık. Öncelikle belirteyim arkadaşlar, artık fırsat saatleri uygulamasına başladık. Hatta bugün 20-22 arasında 100 kelimesi 1.3 TL'den satışlar başladı.

* Sistemde ciddi güncelleştirmeler oldu. Güncellemelerin derli hali burada : https://www.makaleyaz.net/duyuru/50/son-guncelleme-haberleri-12-05-2019/

Birde , elinde daha önce sipariş alıp da satamayan veya diğer mecralarda satışa konmasına rağmen alıcı bulamayanlar için bir de teklifimiz var : https://www.makaleyaz.net/blog-detay/79/bir-teklifimiz-var/

Ben inanarak devam ediyorum bu projeye. Sizlerden de ufak destekleri bekliyorum. 

Saygılar.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Bayaaaaadır yazmıyordum =) Hem konu hortlasın, hem bir halinizi sorayım dedim. Nasılsınız arkadaşlar ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı

Bayaaaaadır yazmıyordum =) Hem konu hortlasın, hem bir halinizi sorayım dedim. Nasılsınız arkadaşlar ?

Cok iyiyiz arkadas sen nasilsin ? :) Hayirli isler :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    C_e_Z_a bunu yazdı

Cok iyiyiz arkadas sen nasilsin ? :) Hayirli isler :)

sağol güzel abim , sen nasılsın iyisin inşallah :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Merhabalar amk :D

Naber arkadaşlar?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ManiakRhifat
    ManiakRhifat's avatar
    Erkek
    C_e_Z_a bunu yazdı

Merhabalar amk :D

Naber arkadaşlar?

Hocam bugün kayıt olup makale siparişi verdim sistemden, teklif geldi kabul ettim ama ortalama ne kadar sürede geri dönüş oluyor yazarlardan? Bir diğer konuda makaleyaznet.foxpush.net adresine sürekli bağlantı yapmaya çalışıp sitenin açılmasını geciktiriyor haberin olsun.

eğer bir domates ışık hızına ulaşırsa kendisi ışık olur. bu sebeple ampulü yakdığınızda yanınızdan geçenlerin ışık mı yoksa domates mi oldunu bilemezsiniz. eğer ışık diyorsanız ışıktır, domates diyorsanız domatezdir. buna röletivite deriz.
Toplam Hit: 46156 Toplam Mesaj: 106
makale yaz özgün makale hazır makale makale sat makale seo