Makaleyaz.NET - %100 Özgün Ve SEO Uyumlu Hazır Makaleler
-
EmQceR bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
Unuttunuz değil mi ? :)
Editör de bulabiliyor muyuz hocam mesela benim siteye firma ekleyecek adam lazım
Editör paket özelliği sonraki versiyonlarda gelecek bir özellik hocam. Evvela sabit, işin ehli ve güvenilir adamları kendi bünyemize almamız lazım :)
Ama senin için şöyle birşey yapabiliriz ? Tüm yazarlara bir bülten gönderimi yaparız. Sen de başvuruları ona göre değerlendirirsin. [ info@makaleyaz.net] Şuraya bir mail atar mısın hocam :) -
C_e_Z_a bunu yazdıEmQceR bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdı
Unuttunuz değil mi ? :)
Editör de bulabiliyor muyuz hocam mesela benim siteye firma ekleyecek adam lazım
Editör paket özelliği sonraki versiyonlarda gelecek bir özellik hocam. Evvela sabit, işin ehli ve güvenilir adamları kendi bünyemize almamız lazım :)
Ama senin için şöyle birşey yapabiliriz ? Tüm yazarlara bir bülten gönderimi yaparız. Sen de başvuruları ona göre değerlendirirsin. [ info@makaleyaz.net] Şuraya bir mail atar mısın hocam :)Gönderdim hocam
-
"Sizde Aramıza Katılın!"
...
:( hocam kizacaksin simdi ama siz yazmayin...
-
izzmarit bunu yazdı
"Sizde Aramıza Katılın!"
...
:( hocam kizacaksin simdi ama siz yazmayin...
Mesafeli olalım lütfen, SEN mi yazayım yani :P Şaka şaka, haklısın -de ayrı yazılır :) Teşekkürler hocam :)
-
C_e_Z_a ya up olsun..... güzel hizmet.
-
Mycity bunu yazdı
C_e_Z_a ya up olsun..... güzel hizmet.
Teşekkür ediyorum hocam :) Eksik olma.
-
Hayırlı olsun.. Bence harika bir hizmet.
-
ShockMan bunu yazdı
Çok sağol hocam, eksik olma :) Şuan 300 üyeyi geçtik. TBT'den de birkaç arkadaş gerçekten çok samimi şekilde yardımlarını ve iyi dileklerini bildiriyor. Çok memnunum bu durumdan. Teşekkür ederim hepinize :)
-
C_e_Z_a bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Çok sağol hocam, eksik olma :) Şuan 300 üyeyi geçtik. TBT'den de birkaç arkadaş gerçekten çok samimi şekilde yardımlarını ve iyi dileklerini bildiriyor. Çok memnunum bu durumdan. Teşekkür ederim hepinize :)
Makaleyaz.Net - V.D : Balçova | İZMİR - V.K.N: 4760893847
Balçova nın neresindensin?
-
HoLyCat bunu yazdıC_e_Z_a bunu yazdıShockMan bunu yazdı
Makaleyaz.Net - V.D : Balçova | İZMİR - V.K.N: 4760893847
Balçova nın neresindensin?
Orası bağlı olduğumuz vergi dairesi. Ben Üçkuyular'dayım. Fahrettin Altay.