Makaleyaz.NET - %100 Özgün Ve SEO Uyumlu Hazır Makaleler
-
Güzel gelişmeler var :) Son birkaç gündür birkaç satış, birkaç sipariş ilanı verilmeye ve işler teslim edilmeye başladı.
Bazı arkadaşlarımızın özgün içerik ihtiyacı olabileceği düşüncesiyle, tekrar bir up olsun :)
-
hocam selam siteden de yazdım ama online olmadıgın saatlere geldi heralde.
bonus yüklediğin kredi ile deneme yazısı yazdırmak istiyorum ama
MAKALE SİPARİŞİ 'ne giriyorum.
sipariş verebileceğim bir panel çıkmıyor , eski tarihi geçmiş makale siparişleri gözüküyor sadece.
bende mi hata var bilemedim.
-
PanxeR bunu yazdı
hocam selam siteden de yazdım ama online olmadıgın saatlere geldi heralde.
bonus yüklediğin kredi ile deneme yazısı yazdırmak istiyorum ama
MAKALE SİPARİŞİ 'ne giriyorum.
sipariş verebileceğim bir panel çıkmıyor , eski tarihi geçmiş makale siparişleri gözüküyor sadece.
bende mi hata var bilemedim.
selamlar hocam,
kullanıcı panelinden makale siparişlerim sekmesiyle yapabilirsin. açık menüdekiler, yazarların ilan verebileceği ilanlar. bilerek kaldırmıyorum süresi geçse dahi , sen onlara aldırma :) şuan canlı destekteyim. bir sorun olursa mutlaka bildir.
-
paşam bi kaç ayrı iş için konuşmamız lazım nereden iletişelim.
-
TxT bunu yazdı
paşam bi kaç ayrı iş için konuşmamız lazım nereden iletişelim.
camdan gel memo :) canlı destek online, info@makaleyaz.net
-
Yeni yıl, yeni hedefler, yeni uygulamalar :
- 100 kelime ücreti artık 2 TL
- Ödeme alt limiti 20 TL ( Talebe gerek kalmaksızın, yazarların bakiyeleri 20 TL ve üzerine ulaştığında anında ödeme alır.)
- Sadece satış anında uygulanan, %18 komisyon. ( Kredi yüklemelerinde kesintisiz yükleme. )
Güzel olacak :) -
4 siparişim için yorum yapayım.
2 tanesi vasat
2 tanesi iyiydi
tabiki sitede böyle şeyler olacakki makale yazan profillere göre herşey zamanla oturacak
iyi yazan adam yüksek puanlı olacak.
-
PanxeR bunu yazdı
4 siparişim için yorum yapayım.
2 tanesi vasat
2 tanesi iyiydi
tabiki sitede böyle şeyler olacakki makale yazan profillere göre herşey zamanla oturacak
iyi yazan adam yüksek puanlı olacak.
Aynen öyle hocam. İnanamazsın canlı destekten yazanlara :) derdini anlatamayan arkadaşlarımız makale yazacağını iddaa ederek başvuru yapıyorlar. O yüzden sık sık uyarıyorum, muhakkak iş yaptırdığınız adamların profilleri için yorum yapın, puan verin diye. Sen vermemişsin mesela :)
-
Buda up :)
-
Sitelerine değer veren arkadaşlarımız, denemenizde fayda var. Oldukça kaliteli içerik üreten yazar arkadaşlarımız var. Hazır olarak aradığınızı bulamazsanız, mutlaka yazarlardan teklif almak için sipariş ilanları açınız.