Malatya"Da Yayınevine Saldırı
-
ulan ızmır fuarındada bedava denecek bı fıyata satıyolardı bundan :D
ahh ulenn ellerımden zor kurtuldular vurucaktım deyysuları kıtap satmak heaa :D
saka bı yana oyle bı faalıyet ıcınde olaraktan satıyo olabılırler ama
1. bu bu sekılde amacına ulasırmı bılınmez
2. bunun sonucu bıze yararmı saglar yoksa zararmı saglar buda belli - yobazlık ulkemızın adı bence kotuye cıkıo
3. dıger dınlerı ogrenmek ıcın okumanın bı zararı bana gore yoktur okuyan cok dındar musluman kısılerde bılırım (bılgı edınmek ıcın, kultur ıcın) mısal fbnın gs macı ızlemesı4.ınsan canına kıymak ıslamda zaten yer almaz ve ıslama uygun degıldır.Allahın verdıgı canı allah alır buda bı not olaa
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------bu adamların incil satmaktaki amacını safi hristiyan vatandaşlara hizmet ve dinini yaymak olarak algılarsanız öle tabi.
din yoluyla vatan bölüyolar vatan arada bi hlki cevizoğlu flan okuyun ceviz kabuğunu izleyin.aa hristiyanlar dinini yaymalı diyince entelmi oluosunuz özgürlükçü olmalıyız diince batılımı oluosunuz noluo ?
-----------------------------aa sı bee si ne.Bu ülkede isteyen istediği dine inanır.Bu ülkede binlerce gencin beyni milliyetçiliği aşırı yapıpıp yıkanıyor, sosyalizm, din ile yıkanıyor, bir sürü yurttaşımızın beyni kürdistan bahanesiyle yıkanıyor.Bunalrın hepsinin amacı rejim bozmaktır dolayısıyla anayasada suçtur.
Şimdi kalkıp incil satılmasına karşı adam varsa onlarda Türkiye yi iyi tanımamasındandır.Bu ülkede isteyen istediğini yapar ne 3-5 çapulcuya kaldı karışmak nede devlete.
-
-----------------------------
rebel: "ulan ızmır fuarındada bedava denecek bı fıyata satıyolardı bundan :D"
kokainman: "bu adamlar incil basıp yanında para flan veriyolar en canlı şahidi benim bakırköyde başıma geldi"
-----------------------------sizin o basılan incilleri almayışınız bu tür insanlara daha cok koyacaktır ;)
Ancak bu tür katliamlarla ellerine koz vermiş oluyoruz
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
ii oldu a.k.bölgedeki vatandaşları parayla incille mincille kandıranlara başımızdakiler dur demesse----------------------------
Para ile dinin değiştirecek müslümandan sence hayır gelirmi?Müslümanlık adına?
-
Yapılan son derece yanlış.Adam incil dağıtıyorsa dağıtır.Yurtdışında da bizimkiler Kuran dağıtıyorlar.Onlara karşı saldırı gelse nasıl tepki veririz acaba.Zaten İslam'ı anlayabilmiş birisi İncil'in bozulduğunun farkındadır.Gidipte İncil'i okuduktan sonra hristiyan olacak diye birşey yok.Eğer olmuşsa o kendi bileceği iş kimseyi bağlamaz.Zaten İslam'ı bırakıp o dine geçmesi Müslümanlıkla ne kadar alakası olduğunu gösterir.Zaten ortada yaşadışı birşey varsa Türk polisi olaya el koyar.Bu gerizekalılar yüzünden hem Türk milleti hemde İslam lekeleniyor.
-
İlkellik örneğidir , haberlerde duyunca şok oldum. Bir insanın öldürülmesi ve onun savunulması ondanda öte bir ilkelliktir , bu ülkenin anayasası var / kanunu var. Milletin namus bekçisi kesildi bir grup insan , çıkar şimdi bu dingiller yakalanırlar , imzasın koyanlarda çıkar , teksas gibi adamın boğazını kesiyorlar bunu savunucu yazılar yazılıyor nasıl iş , nereye gidiyor bu ülke a.k.
-
bu kadar sene bu ülkede bişe olmadı da noldu ? avrupa hakkımızda çok mu ii konuştu ? yine bahane bulmadı mı ?
ülke gerçeklerini takip etmesseniz olaya safi hristiyan dinine karşı yapılan panislamist bi eylem olarak bakarsınız işte.bu ülkenin cahil vatandaşları vaftiz edilio fıratta diclede.bu yolla toprakları ellerinden alınıyo.parayla din değiştirtilip toprakları ele geçirilio.bunlardan haberiniz var mı?
bırakın bana avrupanın bilmem ne nin bize bakış açısını.onlar zaten bize sürekli kötü bakıo bi olaydan sora daha da kötü bakmış afedersiniz çokta biyerimde -
sizin o basılan incilleri almayışınız bu tür insanlara daha cok koyacaktır ;)
Ancak bu tür katliamlarla ellerine koz vermiş oluyoruz
-----------------------------------------------------------------------
katılıyorum morportokal
sadece bu ulkemızı yıpratır bana gore yoksa 3-5 oldurene 3-5 olenın zararından cok bu ulke cekıcektır zararı yıne.İnsan oldurmenın savunulcak pek bı tarafı olmamalı.
-
sırayla cevaplim.
zumsuk:olaya din açısından bakmıorum diorum sana güzel kardeşim.bunu anlayabiliomusun ? vatan açısından bakıorum.yoksa babam şaman olsa s.kmde olmaz anlatabildimmi ?
morportakal:sen ben deca antikky almayalım tamam.allahın malatyasında cahil bi insan alıp hristiyan olmuomu ?
antikky:para ile dinini değiştirip değiştirmemesi umrumda deil kanka.önemli olan din yoluyla o bölgede elimizden alınan topraklar.
decameron:normalde bu adamları savunmam.ama başımızdakiler bu saçmalığı engellemezse ahanda böle olur -
Ülkede ne zaman bi kritik döneme girilse , mutlaka aşırı sansasyonel bi olay yaşanıyor örneğin Hrant Dink suikasti öncesinde Irak'a giriş sinyalleri verilmeye başlandı gündem sadece o konuya kitlenmiş durumdaydı Kamuoyu kesin bi karar bekliyordu , peki şimdi ne oldu ; yine aynı senaryo , Ordumuz biraz sivrildi ırak'a girilmelidir dedi amerika ve ırak'a cesurca cevaplar verildi halk galeyane geldi tamam abi kesindir Irak'a giriyoruz mod'u ; şimdi ne oldu yine haber değeri yüksek olan ve halkın ilgisini çekecek mükemmel bi haber 1 ay'da bu sürer artık haberlerde..benim kanımca bu tür cinayetler ne ülkücüler nede gericilerle alakalıdır ; yapan kişiler kesinlikle adii maşalardır , yaptıranlarda ya yerli yada yabancı gizli güçlerdir.. amaç Halkı gerçek sorunumuz olan kerkük sorunundan soğutmak ve askeriyenin dikkatinide halktan desteğin ve beklentinin kesilmesi sonucu dağıtmaktır..