Malatya"Da Yayınevine Saldırı
-
misyonerler bedava incil dağıtıyor evleri birbir gezenleri var sokaklarda sinsi sinsi dolasanları.. tamam diyorum bu insanlar destekleniyor ! neden ? çünkü özgürlük var kardeşim bu ülkede isteyen istediği dini yaşar eder yayar demi ? peki müslüman bi adam kuranı kerimi bedava ev ev sokak sokak dağıtıyor.. yaymaya calısılıyor.. bu adam özgür olmuyor abicim bu adam herkesin gözünde şeriatçı yobaz insanlara dini zorla asılamak isteyen biri oluo terslenio küfredilio ( bazı kesimlerce ) ama gel gelelim şu incil dağıtanlar özgür oluyor herkes onlara destek oluyor vay aq be ne güzel türkiye demi beyler ? ağalar ? paşalar ? kokoya katılıyorum bu iş aslında din işi değil yapılan tamamen vatan işi ama görünürde :) yapan ve ölenlerde aynı saftaysa :) onlar için ölümün bi değeri varmı acaba insan bitmez onlarda kum gibi kendi şehirlerini bombalayıp örgütlere imza satan adamlardan ne bekleyelim sizce ? uyuma vatandaş vatan gitmiş siz hala rüyadasınız..!
-
ha şimdi iyi oldu diyecem başlayacaklar sonra hepimiz malatyalıyız hepimiz hristiyanız çabuk provake oluoz aq.
Necati denen adam izmir de zorla incil satma suçundan tutuklanmış galiba.
herkezin dini kendine kardeşim.Elimizde belge varmı kaç milyon kişi dönmüş şu ana kadar Müslümanlıktan hristiyanlığa Tuğçe Kazaz gibi? toplum o kadar bilinçsizmi? zaten islam ı benimseyen başka dine merhaba demez.
ha bu ölenlerde salak? Malatya gibi yerde misyonerlik yapıyolar.Zanlılar dinimizi benimsemiş öldürenler.. dinimizde kökten hissediliyo e biraz provakasyon diyorum dink gibi.
-
çok iyi oldu.emeğine sağlık : ) . insanları hristyanlaştırarak kedi milletinden soğutmaya çalışmak ta bölücülüktür.kokainman tamamile katılıorum canem sana : )
-
yapandan yapana degisir bu bakıs acısı. adamları gordunuzmu? bildiginiz cahil ayak takımı. hani bu misyonerleri oldurenler akıllı bilincli olaya bi acıdan bakabilme yetenegine sahip insanlar olsalar bisey demicem ama adamlar yontulmamıs odun. boyle oluncada Allah ıslah etsin demekten baska birsey demek dusmuyor bize.
-
arkadaslar bence bu olayın kıme yaradıgını dusunmek lazım ????
-
hacılar bu olayın savunulacak bi tarafı yok tamam , zaten onu savunmuyorum ama benim itirazım şuna, Dünyada günde onlarca müslüman bunlar tarafından öldürülüyor kimsenin gıkı cıkmıyor ama senede 2-3 kere bunlardan biri öldürülünce(Onuda bence bunlar yaptırıo bize yüklenmek için) kıyameti koparıolar a.g bu harbi sinirimi bozuo!
-
Irkçılık yapmayın. Yapılan tam anlamıyla bir şerefsizliktir. İnsanlık dışı haysiyetsiz bir tutumdur. Yarın birgün tek tek tüm imamlar Avrupada Amerikada öldürürülünce helal olsun iii yaptılar mı denilecek. Yapmıyın gözünüzü seveyim. Memleketin namus bekçisi mi oldunuz birdenbire. Herkesin dini kendisinedir. Yok yahudi propogandası yapıyor yahudi vurun öldürün , yok ateist vurun öldürün. Size ne kardeşim isteyen istediği dine inanır. Adam öldürülüyor boğazı kesiliyor bunu savunuyorsunuz denecek söz yok. İnsanlık dışı çağ dışı bir olaydır , Ülkemizi git gide zor duruma düşürmek isteyen insanların işidir.