folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Manyetizma - Hipnoz Ve MOLEKÜL TRANSFERİ [ Project Rainbow ]

Manyetizma - Hipnoz Ve MOLEKÜL TRANSFERİ [ Project Rainbow ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karem
    karem's avatar
    Erkek
    Einstein,Edison  bu konularda bana göre çok çok ilerde deil ama tesla denildiği zaman korkulacak biri olarak biliyorum. Sırp asıllı olan bu kişiyi yine abd ele geçirmiş ve hangi deneyleri hangişartlar altında ne zaman yaptı bilinmiyor. Bu konular, deprem cihazı, iklim cihazı, yani insanoğlunun şu anda dahi görmediği veya göremediği bazı gizli silahlar icat etmiştir.

NE-NEDEN-NİÇİN
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

nikoteen bunu yazdı:
    -----------------------------
    Philadelphia Deneyi günümüz şartları gözönüne alındığında daha etkin ve düşündürücü bir iddiadır,olayda adı geçen bir avuç insandan geriye hemen hemen kimse kalmadığından kesin doğrulanma için ABD gizli arşivlerinin açıklanması gerekmektedir. Fakat, film için devlet tarafından zor izin verilmesi kuşku uyandırmakta ve dikkatleri yoğunlaştırmaktadır.Yaşamını Philadelphia Deneyi'ni araştırmaya adayan ve bir de "A-Z'ye Philadelphia Deneyi" adlı kitabı yazan Alfred Bielek bize tüm olanları anlatırken, "neredeyse delirme noktasına geldiğini söylüyordu;Philadelphia Deneyi tasarlanırken amaç çok güçlü bir elektromanyetik alanın sağlanarak gemilerin görünmez olmaları ve bu sayede top mermilerinden ve denizaltıların atacakları torpitolardan korunmasıydı.Hatta daha sonra,görünmezlik alanını bir benzerinin denizde değil, havada oluşturarak önemli üslerin görünmesinin engellenmesi de düşünülmüştü.
    -----------------------------

nikoteen yaw su a dan z ye filedefia adli kitabi bulabildin mi... bulabildinse bi upload etsene :-/... dur bide pm geceyim... :B 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Hojam kitabın nette almanca e-book unu bulabildim ancak ama ben sana balık tutmasını öğreteyim balık olursa eğer bana sorma sen tut ye diye; Philadelphia Experiment From A-Z bu ingilizce adı zaten türkçe yazıp aramak aklıma bile gelmedi hiç zaten sonuc bulucamıda tahmın etmem :) sen bunun yanına artık e-book mu eklersin pdf mi eklersin bişiler ekleyip aratırsın ben sana birde yazarın resmi web sayfasını vereyim konuyla alakalı ; http://www.softwareartist.com/philexp.html

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 3459 Toplam Mesaj: 14