folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)

Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    helyum_pasha
    helyum_pasha's avatar
    Erkek

Doğal ol adam gibi çık karşısına durumunu belirt tanışmaya (arkadaş olmaya) yönelik bir konuşma yap ortamı ısıttığın zaman hemen bi buluşma ayarla orada sevgili olmak için teklifini yap ama izin ver ilk önce seni tanısın sende onu tanımış olursun hem. 

yok abi ben bir türlü cesaretimi toplayamam, toplayamadım vs. diyorsan markete gidip alışveriş anında sıcak kanlı sohbet kurmaya çalış bu şekilde sohbet yaptıktan sonra aslında konuşmanın ne kadar basit olacağını anlamış olacaksın :))) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    shivo bunu yazdı

vay aq kimse benim hikayeyi takmamış :d

bu kadar yorum yapılmış. bu takılmamış halimi..

**

atama bekliyorsak suçumuz ne diyen arkadaşa söylüyorum. ben konuyu anlatmak için örnek veriyorum.

her seferinde forumda anlatmak istediğimi bırakıp örneğe takılıyorsunuz.

ben parasına puluna bakın demiyorum.

**

Herkesin hayatında inişli çıkışlar vardır.  iyi kötü sağlıklı sağlıksız paralı parasız dönemler olacaktır. sonuçta insanız.

Benim söylediğimin bununla alakası yok.

Ben sorumluluk alamayacak olgunlukta olmayan,

hayatını yiyip içip eğlenceye ayıran şahıslarla hayatın uzun vadede iyi gitmeyeceğini söylemek istedim.

**

Arkadaş olabilirsiniz, merhabalaşırsınız onlar ayrı. ama iş sevgiliye gelirse seçici davranmak gerekir. sonrasında

ayrılık, boşanma, ortada perişan çocuklar, aileyi birleştirmeye çalışan gözü yaşlı ebeveynler, bunların mahkemesine bakmak zorunda olan memurlar, çocuklarına bakmak zorunda olan sosyal hizmetler, bu arada psikolojik yıpranmayı saymıyorum. Ülkemizde herkes okumuş bilinçli değil maalesef.

ben sana bir hikayeler anlatırım ağzın açık kalır. gerek yok avukat ve doktor hemşire arkadaşlarına bir sor bakalım. biraz araştır neler oluyor piyasada.

**

siz eğence için çıkan kızlara KAŞAR derken iyide biz erkeklere AYLAK SERSERİ deyince niye alınıyorsunuz.

Biz kızlara karakteri dahilinde KAŞAR diyoruz. Siz de erkeklere fiili durumuna göre AYLAK SERSERİ diyorsunuz. 

İki bireyinde durumu farklı birinin bedenine ve karakterine yakıştırma yapıyoruz. Siz de fiili uğraşlarına bakarak yakıştırma yapıyorsunuz. 

Bir kadın kaşarsa global tehlikedir ama bir erkek aylak serseriyse yanında ki kadını bağlayan birşey olmaz ayrılır biter. Ayrıca bazen Aylak Serseri olmak bir erkeğin elinde olmayan nedenlere de bağlı olmayabilir ama Kaşarlık tamamen kadının seçimidir.

Söylediklerin biraz örtüşsün birbiriyle. Söylediklerin aynı şey mi? 

aslında dedıklerı ıle kendısıde celısıyor fıılı durum yanı calısmasına gore Aylak Serserı dıyorsun genel anlamıyla ınsanlar kaşar diye tabır ettıgımız ( onunla bununla yatan kalkan orospulugun hafıfı anlamına gelen anlamında kullanılıyor.ki  bence namus olayı bıreye ve topluma göre değişir.neyse)
    namus tarzında bir olaya karşılık olarak işsizlikle geri dönüş yapıyorsun .

Ozaman senin benimsediğin inanç,düşünce sistemine göre götünü satarak  takılanlar , olarak orospular ve para nedeniyle sevgili olanlar ,sonuçta para kazandıkları ıcın fıılı olarak aktıf oldukları ıcın duzgun mu oluyorlar ? Ben anlayamadım bunu 

ilk önce okumayı öğren dostum!! Ben ne demişim sen ne anlatmışsın. İki bireyinde durumu farklı birinin bedenine ve karakterine yakıştırma yapıyoruz. demişim.

Ayrıca başkalarıyla yatıp kalkana direk o.rospu diyoruz. Kaşar ise gösteripte elletmeyene, ayakta uyutupta yiyene diyoruz. Bir de namus olayı bireye ve topluma göre değişir demişsin.

Kime göre neye göre bir örnek ver de anlayalım tam idrak edemedim. 

Ha bir de aylak la kaşarı kıyaslayıp yarım yamalak Türkçenle anlatmaya çalışmışsın. Kaşar ruh halinin bozukluğu (bknz. Yollu). Aylak serseri ( bknz. zibidi )

Kaşarlıkla serseriliği kıyaslamışım değil mi?

Yazdığım yazıda Kaşarla, karı kız peşinde koşan zibidileri mi karşılaştırmışım.

Yani özet olarak bir kaşarla işsiz güçsüz boş gezen birisini karşılaştırmak ne kadar saçmalıksa, senin bu iki kişiliği de aynı örnek içinde kullanman o kadar büyük bir saçmalaktır.

İnan ki o kadar saçma yazmışsın ki hangi birisine cevap vereyim bilemedim. Bir tembellik çöktü üstüme. Her kelimen cevaplık. Her kelimeyi yanlış okumuşsun.

ben sana bırsey demedım kı söylediklerine ek olarak birşey söyledim . Fakat idrak edememişşin. Kaç yaşındasın sen ? 

bu futurıst nıcklı eskıden bırısı vardı ya tbt de ot fılan satıyordu.  Okumayı mı ogreneyım pekı sagol tavsıyen ıcın. ama sen de keske anlayabılseydin. sana bırsey demedım kı ben bu ıssızlık ıcınde olmayı aylaklık olarak goren zıhnıyete soyledım soyledıklerımı. Karmaşık yada saçma bir nokta yok böyle demenin sebebi okuma kültürünün olmamasından kaynaklanan anlama özürlülüğü olabilir. saçma de geç boşver takılma yani anlamadığın noktaya kaldıkı herkes herkeşi anlasa insanların farkı olmazdı.

bu arada üsttte birisi demiş ya cidden yavşıyorsun buna sen diye onu bende sezdim artık.

5, 6 ve 7. cümlene cevabım özür dilerim. Ben anlamışım ama sen anlatamamışsın. Okuma kültürüm olmasaydı sizin gibi cehalet için de boğuşan birisiyle cesaret alıp tartışamazdım inanın.

Saçma de geç demişsin. Biz saçma de geç demek için birbirimizin hatalarını düzeltmeye çalışmıyoruz. Bir de herkes düşüncelerini yazıya dökebilme kabiliyetine sahip olsaydı eminim ki bu fark ortadan kalkardı.

Yavşama konusuna gelince. Ben beni bildikten sonra insanların ne söylediği zerre miktar umurumda inanın değil. Futurist nickli arkadaşımın yorumlarına müdahale etmemin sebebi ise bir kaç mantık hatasını düzeltmek istememdir.

Siz de pekala mühalefet olduğunuz yorumlar için muhalefet olduğunuz kişiye yavşamış mı oluyorsunuz?

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

müdür sonuç ne oldu gelişmelerden haber et bari merak ettik ?

nasıl açıldın ne yaptın ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

CAgAtAy'ın aşk konularındaki fikirlerine güvenirim. CAgAtAy, sen sanki benim multi üyeliğimsin.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı

CAgAtAy'ın aşk konularındaki fikirlerine güvenirim. CAgAtAy, sen sanki benim multi üyeliğimsin.

Dostum inan şimdi aklımdan geçtin vallahi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

CAgAtAy, senin hep benimle kalmanı, yalnızlık duygumu bastırmanı istiyorum. Benzin kokulu havalarda susmak, insanların olmadığı ormanlarda koşmak istiyorum. Gittiğim yerlerin benimle olmasını, sevdiklerimin benimle birleşmesini istiyorum. Kitap cümleleri içinde kaybolmak, nesnelerin içinde uçmak, bulutların yükseldiği ormanlarda kaybolmak istiyorum. Uçan arıların vızıltılarıyla uyanmak, tenimin tenine değmesini istiyorum. Serotonin seviyemin dibe vurmasını istiyorum.

Duman solumak istiyorum.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

CAgAtAy, senin hep benimle kalmanı, yalnızlık duygumu bastırmanı istiyorum. Benzin kokulu havalarda susmak, insanların olmadığı ormanlarda koşmak istiyorum. Gittiğim yerlerin benimle olmasını, sevdiklerimin benimle birleşmesini istiyorum. Kitap cümleleri içinde kaybolmak, nesnelerin içinde uçmak, bulutların yükseldiği ormanlarda kaybolmak istiyorum. Uçan arıların vızıltılarıyla uyanmak, tenimin tenine değmesini istiyorum. Serotonin seviyemin dibe vurmasını istiyorum.

Duman solumak istiyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=SNUCvwe24UE

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Duman solumak istiyorum.

Sevgili buğra kardeşim bu kafa neyin kafası çok merak ettim. Madde bağımlısı mı oldun yoksa? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Duman solumak istiyorum.

Sevgili buğra kardeşim bu kafa neyin kafası çok merak ettim. Madde bağımlısı mı oldun yoksa? 

Evet, madde bağımlısı oldum ve yakında öleceğim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Duman solumak istiyorum.

Evet, madde bağımlısı oldum ve yakında öleceğim.

Dostum sana çok üzülüyorum. Hem kişilik bozukluğun var hem okb hastasısın

Edit: Xanax mı kullanıyorsun yoksa

CAgAtAy tarafından 24/Şub/14 00:58 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 15373 Toplam Mesaj: 121