Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)
-
Abdullah_CAN bunu yazdı
galiba yapamıyacağım önceden ekmek almak için bile o markete giderdim şimdi o cesaretimde kalmadı cumadan beri markete gitmiyorum birde ya kabul edilmezsem korkusu eklendi üstüne iyice boka sardım... :(
oha aynı ergen halim, tecrübeyle sabittir yemeyenin malını yerler.
ifadenin abesligine takılmayın.
-
Abdullah_CAN bunu yazdı
galiba yapamıyacağım önceden ekmek almak için bile o markete giderdim şimdi o cesaretimde kalmadı cumadan beri markete gitmiyorum birde ya kabul edilmezsem korkusu eklendi üstüne iyice boka sardım... :(
Kabul etmezse etmesin amk nolacak dunyadaki tek kiz o mu ? Sen cesaretini topla git konus yada uzat eline bi kagit filan. yasin kac bilmiyrum ama Bu kizla konusmazsan butun ozguvenini kaybedersin benden soylemesi.
-
Mukavim_ bunu yazdıAbdullah_CAN bunu yazdı
oha aynı ergen halim, tecrübeyle sabittir yemeyenin malını yerler.
ifadenin abesligine takılmayın.:D:D aga git naber de. amma büyüttün gözünde
-
hoca güldüm valla ya,cesaretim kalmadı ne demek, daha muhabbet kurmamışsın kızla kabul etmezse diyorsun. sen hiç bi kıza açılamazsın böyle. he kabul etmedi nolcak amk. ortalık .. kaynıyo. o olmadı diğer kasiyer var.
-
seviyosan git konuş bence :))
-
qzkn bunu yazdı
hoca güldüm valla ya,cesaretim kalmadı ne demek, daha muhabbet kurmamışsın kızla kabul etmezse diyorsun. sen hiç bi kıza açılamazsın böyle. he kabul etmedi nolcak amk. ortalık .. kaynıyo. o olmadı diğer kasiyer var.
Aynen.
-
aga iskeleden suya atlamak gibi düşün bekledikçe zorlaşır bu işler direkt yapıp işin içinden öyle ya da böyle çıkacaksın.
-
Abdullah_CAN bunu yazdı
5 aydır uzaktan ızledıgım cok guzel hatun vardı fakultede sadece kız arkadaslarıyla gezıyordu çok guzel ve hanım nadir kızlardan sevgılısı yoktu bugun gordum sevgılı yapmış aq sımdı tekrar düşün
-
birde seni kabul ettğiğni düşün.sen etmemesinden korkmuşsun.seni kabul edince neler yapabileceğini hayatnın nasıl değişebileceğini düşün
-
o laanet markete git ve konuş artık dostum