folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)

Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Abdullah_CAN bunu yazdı

galiba yapamıyacağım önceden ekmek almak için bile o markete giderdim şimdi o cesaretimde kalmadı cumadan beri markete gitmiyorum birde ya kabul edilmezsem korkusu eklendi üstüne iyice boka sardım... :(

oha aynı ergen halim, tecrübeyle sabittir yemeyenin malını yerler.

ifadenin abesligine takılmayın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    Abdullah_CAN bunu yazdı

galiba yapamıyacağım önceden ekmek almak için bile o markete giderdim şimdi o cesaretimde kalmadı cumadan beri markete gitmiyorum birde ya kabul edilmezsem korkusu eklendi üstüne iyice boka sardım... :(

Kabul etmezse etmesin amk nolacak dunyadaki tek kiz o mu ? Sen cesaretini topla git konus yada uzat eline bi kagit filan. yasin kac bilmiyrum ama Bu kizla konusmazsan butun ozguvenini kaybedersin benden soylemesi.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    Mukavim_ bunu yazdı
    Abdullah_CAN bunu yazdı

oha aynı ergen halim, tecrübeyle sabittir yemeyenin malını yerler.

ifadenin abesligine takılmayın.

:D:D aga git naber de. amma büyüttün gözünde

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qzkn
    qzkn's avatar
    Erkek

hoca güldüm valla ya,cesaretim kalmadı ne demek,  daha muhabbet kurmamışsın kızla kabul etmezse diyorsun. sen hiç bi kıza açılamazsın böyle.  he kabul etmedi nolcak amk.  ortalık .. kaynıyo. o olmadı diğer kasiyer var. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

seviyosan git konuş bence :))

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek
    qzkn bunu yazdı

hoca güldüm valla ya,cesaretim kalmadı ne demek,  daha muhabbet kurmamışsın kızla kabul etmezse diyorsun. sen hiç bi kıza açılamazsın böyle.  he kabul etmedi nolcak amk.  ortalık .. kaynıyo. o olmadı diğer kasiyer var. 

Aynen. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

aga iskeleden suya atlamak gibi düşün bekledikçe zorlaşır bu işler direkt yapıp işin içinden öyle ya da böyle çıkacaksın.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    Abdullah_CAN bunu yazdı

5 aydır uzaktan ızledıgım cok guzel hatun vardı fakultede sadece kız arkadaslarıyla gezıyordu çok guzel ve hanım nadir kızlardan sevgılısı yoktu bugun gordum sevgılı yapmış aq sımdı tekrar düşün 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

birde seni kabul ettğiğni düşün.sen etmemesinden korkmuşsun.seni kabul edince neler yapabileceğini hayatnın nasıl değişebileceğini düşün

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

o laanet markete git ve konuş artık dostum

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 15376 Toplam Mesaj: 121