Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)
-
CAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
CAgAtAy'ın aşk konularındaki fikirlerine güvenirim. CAgAtAy, sen sanki benim multi üyeliğimsin.
Dostum inan şimdi aklımdan geçtin vallahi.
CAgAtAy, senin hep benimle kalmanı, yalnızlık duygumu bastırmanı istiyorum. Benzin kokulu havalarda susmak, insanların olmadığı ormanlarda koşmak istiyorum. Gittiğim yerlerin benimle olmasını, sevdiklerimin benimle birleşmesini istiyorum. Kitap cümleleri içinde kaybolmak, nesnelerin içinde uçmak, bulutların yükseldiği ormanlarda kaybolmak istiyorum. Uçan arıların vızıltılarıyla uyanmak, tenimin tenine değmesini istiyorum. Serotonin seviyemin dibe vurmasını istiyorum.
Duman solumak istiyorum.
Sevgili buğra kardeşim bu kafa neyin kafası çok merak ettim. Madde bağımlısı mı oldun yoksa?
Evet, madde bağımlısı oldum ve yakında öleceğim.
Dostum sana çok üzülüyorum. Hem kişilik bozukluğun var hem okb hastasısın
Bende üzülüyordum. Üzülen kişiliğim nefret duygusu ile ilaç bağımlılığına sürüklenmesiyle öldü. Kendime 1500 kilometre uzakta olduğum için, intihar edince acı çekmeyeceğim.
-
DevilRullz bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
CAgAtAy'ın aşk konularındaki fikirlerine güvenirim. CAgAtAy, sen sanki benim multi üyeliğimsin.
CAgAtAy, senin hep benimle kalmanı, yalnızlık duygumu bastırmanı istiyorum. Benzin kokulu havalarda susmak, insanların olmadığı ormanlarda koşmak istiyorum. Gittiğim yerlerin benimle olmasını, sevdiklerimin benimle birleşmesini istiyorum. Kitap cümleleri içinde kaybolmak, nesnelerin içinde uçmak, bulutların yükseldiği ormanlarda kaybolmak istiyorum. Uçan arıların vızıltılarıyla uyanmak, tenimin tenine değmesini istiyorum. Serotonin seviyemin dibe vurmasını istiyorum.
Duman solumak istiyorum.
Sevgili buğra kardeşim bu kafa neyin kafası çok merak ettim. Madde bağımlısı mı oldun yoksa?
Bende üzülüyordum. Üzülen kişiliğim nefret duygusu ile ilaç bağımlılığına sürüklenmesiyle öldü. Kendime 1500 kilometre uzakta olduğum için, intihar edince acı çekmeyeceğim.
Histrionik kişilik bozukluğu var sende şimdi farkettim tavsiyem bir uzmana gözükmen gerektiği üzerinde.
Ciddiyim kardeşim.
-
CAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıDevilRullz bunu yazdı
Duman solumak istiyorum.
Histrionik kişilik bozukluğu var sende şimdi farkettim tavsiyem bir uzmana gözükmen gerektiği üzerinde.
Ciddiyim kardeşim.
Bilmiyorum. Bu gece benim son gecem. Gideceksem de yüksekten gitmeliyim.
-
bütün konuyu okumadım ama hocam sen yazdıklarımı dikkatle oku
1.si kız senin ona baktıgın gibi sana bakmıyosa bilki aşk yok bu kimine göre iyi kimine göre kötü bir şey
2. aşk yoksa yani oda sana sürekli bakmıyosa onunla ilgili bir orta nokta bulman gerekicek aynı yerde çalışmak gibi aynı okulda okumak sıra arkadaşı komşu olmak gibi bu sokakta görüyorsun ya ulan bu tiple bu kız nasıl çıkıyor diye he işte onlar ya sıra arkadaşı ya aynı yerde çalışıyolar zaten sürekli konuştukları için ordan muhabbet yürüyo mutlaka bir ortak noktaları var yani kız sana senin ona baktığın gibi bakmıyorsa sen öyle gidip direk konuşursan ilk sayfadaki video gibi geri teper ha dicen ki nasıl orta nokta bulucam eğer arkadaşım olsaydın hakkında bilgi sahibi olsaydım bişeyler ayarlardım ama hakkında hiçbişey bilmiyorum o yüzden hayal gücünü kullanman gerek. Biraz yardımci olim şöyle düşün kızla nasıl bir ortak nokta yaratabilirsin eğer aynı işte çalışmıyorsanız mesela kız haftada bir gün bowling e gidiyodur gitar çalıyodur yada bir kitap dernegine falan üyedir ordan yürüyebilirsin.
edit:kendi hayatımda örnek yazdımda sonra vaz geçtim fişlenmeye gerek yok istersen pm den yollarım
GUS tarafından 24/Şub/14 01:09 tarihinde düzenlenmiştir -
baristbt bunu yazdı
vay amk yine konu piç olmuş
Toprağım Yalnız Değilsin...
-
kendine güvenin olsun birader.
-
ne oldu hocam daha teklif etmedin mi.
-
smokin filmini seyretsene
-
baristbt bunu yazdı
vay amk yine konu piç olmuş
3. sayfayı geçipte piç olmamış konu hatırlamaya çalışıyorum,
biraz düşüniyim :D
-
galiba yapamıyacağım önceden ekmek almak için bile o markete giderdim şimdi o cesaretimde kalmadı cumadan beri markete gitmiyorum birde ya kabul edilmezsem korkusu eklendi üstüne iyice boka sardım... :(