folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)

Marketteki Danışman Kıza Açılmak İstiyorum (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

CAgAtAy'ın aşk konularındaki fikirlerine güvenirim. CAgAtAy, sen sanki benim multi üyeliğimsin.

Dostum inan şimdi aklımdan geçtin vallahi.

CAgAtAy, senin hep benimle kalmanı, yalnızlık duygumu bastırmanı istiyorum. Benzin kokulu havalarda susmak, insanların olmadığı ormanlarda koşmak istiyorum. Gittiğim yerlerin benimle olmasını, sevdiklerimin benimle birleşmesini istiyorum. Kitap cümleleri içinde kaybolmak, nesnelerin içinde uçmak, bulutların yükseldiği ormanlarda kaybolmak istiyorum. Uçan arıların vızıltılarıyla uyanmak, tenimin tenine değmesini istiyorum. Serotonin seviyemin dibe vurmasını istiyorum.

Duman solumak istiyorum.

Sevgili buğra kardeşim bu kafa neyin kafası çok merak ettim. Madde bağımlısı mı oldun yoksa? 

Evet, madde bağımlısı oldum ve yakında öleceğim.

Dostum sana çok üzülüyorum. Hem kişilik bozukluğun var hem okb hastasısın

Bende üzülüyordum. Üzülen kişiliğim nefret duygusu ile ilaç bağımlılığına sürüklenmesiyle öldü. Kendime 1500 kilometre uzakta olduğum için, intihar edince acı çekmeyeceğim.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

CAgAtAy'ın aşk konularındaki fikirlerine güvenirim. CAgAtAy, sen sanki benim multi üyeliğimsin.

CAgAtAy, senin hep benimle kalmanı, yalnızlık duygumu bastırmanı istiyorum. Benzin kokulu havalarda susmak, insanların olmadığı ormanlarda koşmak istiyorum. Gittiğim yerlerin benimle olmasını, sevdiklerimin benimle birleşmesini istiyorum. Kitap cümleleri içinde kaybolmak, nesnelerin içinde uçmak, bulutların yükseldiği ormanlarda kaybolmak istiyorum. Uçan arıların vızıltılarıyla uyanmak, tenimin tenine değmesini istiyorum. Serotonin seviyemin dibe vurmasını istiyorum.

Duman solumak istiyorum.

Sevgili buğra kardeşim bu kafa neyin kafası çok merak ettim. Madde bağımlısı mı oldun yoksa? 

Bende üzülüyordum. Üzülen kişiliğim nefret duygusu ile ilaç bağımlılığına sürüklenmesiyle öldü. Kendime 1500 kilometre uzakta olduğum için, intihar edince acı çekmeyeceğim.

Histrionik kişilik bozukluğu var sende şimdi farkettim tavsiyem bir uzmana gözükmen gerektiği üzerinde. 

Ciddiyim kardeşim.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı

Duman solumak istiyorum.

Histrionik kişilik bozukluğu var sende şimdi farkettim tavsiyem bir uzmana gözükmen gerektiği üzerinde. 

Ciddiyim kardeşim.

Bilmiyorum. Bu gece benim son gecem. Gideceksem de yüksekten gitmeliyim.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

bütün konuyu okumadım ama hocam sen yazdıklarımı dikkatle oku

1.si kız senin ona baktıgın gibi sana bakmıyosa bilki aşk yok bu kimine göre iyi kimine göre kötü bir şey

2. aşk yoksa yani oda sana sürekli bakmıyosa onunla ilgili bir orta nokta bulman gerekicek aynı yerde çalışmak gibi aynı okulda okumak sıra arkadaşı komşu olmak gibi bu sokakta görüyorsun ya ulan bu tiple bu kız nasıl çıkıyor diye he işte onlar ya sıra arkadaşı ya aynı yerde çalışıyolar zaten sürekli konuştukları için ordan muhabbet yürüyo mutlaka bir ortak noktaları var yani kız sana senin ona baktığın gibi bakmıyorsa sen öyle gidip direk konuşursan ilk sayfadaki video gibi geri teper ha dicen ki nasıl orta nokta bulucam eğer arkadaşım olsaydın hakkında bilgi sahibi olsaydım bişeyler ayarlardım ama hakkında hiçbişey bilmiyorum o yüzden hayal gücünü kullanman gerek. Biraz yardımci olim şöyle düşün kızla nasıl bir ortak nokta yaratabilirsin eğer aynı işte çalışmıyorsanız mesela kız haftada bir gün bowling e gidiyodur gitar çalıyodur yada bir kitap dernegine falan üyedir ordan yürüyebilirsin.

edit:kendi hayatımda örnek yazdımda sonra vaz geçtim fişlenmeye gerek yok istersen pm den yollarım

GUS tarafından 24/Şub/14 01:09 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

vay amk yine konu piç olmuş

Toprağım Yalnız Değilsin...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kendine güvenin olsun birader.

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

ne oldu hocam daha teklif etmedin mi.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

smokin filmini seyretsene

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı

vay amk yine konu piç olmuş

3. sayfayı geçipte piç olmamış konu hatırlamaya çalışıyorum,

biraz düşüniyim :D

:) mutluyum, huzurluyum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abdullah_CAN
    Abdullah_CAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

galiba yapamıyacağım önceden ekmek almak için bile o markete giderdim şimdi o cesaretimde kalmadı cumadan beri markete gitmiyorum birde ya kabul edilmezsem korkusu eklendi üstüne iyice boka sardım... :(

Linux
Toplam Hit: 15366 Toplam Mesaj: 121