Marvel Filmleri İzlenme Sırası - Marvel Hastalarına / Hastası Olacaklara...
-
EricNorthman bunu yazdı
Saolasın Rene Üstad Güzel Paylaşım Yapmışşsın :)
Bide Iron Man Son Filminde Gögsünden Falan Herşeyi Çıkarıyo Film Bitiyo Ya, Senın Listedede İronmanın Devam Filmiye Dair Bişi Yok Acaba Iron Man Birdaha Gösterime Çıkmıycakmı Çok Merak Ediyorum
Iron Man'in bitişinde Tony Stark Temiz Sayfa Protokolünü başlatıyo :)
Tüm iron manler infilak ettiler ve sonunda ileriye dönük birşey göstermediler, diğer filmlerin aksine.
Fakat Avangers'lar nasıl devam edecek, Tony olmadan, olacak iş değil yani :)
Bu arada Jarvis yok olmadığna göre gerekirse yenisini yapar diye düşünüyorum.
-
valla sevindim iyi iyi kacırdıgım filmler varmıs :D
-
coLin bunu yazdı
Yeni başlayan marvel yapımı The Flash'ı izleyenler flash karakteri ile Arrow dizisi karakterinin aynı bölümde gözüktüğünü bileceklerdir.
Keza tam tersi aynı bölüm gereği arrow dizisi karakteri de the flash karakteri ile aynı bölümde gözüküyor.
Bu her iki dizi fanlarını da heyecanlandıran bir gelişme olmuştu. Yani ben flash dizisini izliyorum, dizinin bir bölümünde karakterim gidiyor arrow karakteri ile muhabbete giriyor.
Dizi kıtlığından dolayı Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D dizisine tam da yeni başlamıştım. Şu an S01E09 dayım.
Flash ve Arrow marvel değil Dc Comics karakterleridir karıştırmayalım.
Kreyzi bunu yazdışu ant man için bütçe ayıracaklarına hulk'a güzel bi film yapsalar :/
Hocam ant man aslıda avengers içinde çok önemli bir karakter. Hatta bu son avengers filmindeki (Age of ultron) ultron adlı yapay zekayı aslında tony stark değil ant man yaratıyor. Ama ant man filmi yetişmediği için mecvuren senaryoda değişikliğe gidilik sanki tony stark yaratmış gibi gösterdiler.
Ant man in daha birsürü önemli olayı varda belki ilerde çıkacak filmlere spoiler olur diye söylemeyeyim :)
Bu arada hulk için de büyük ihtimalle doctor stange ve ant man i de tanıtıp Planet hulk serisine ordan da world war hulk serisine geçirecekler marvel dünyasını. Asıl o zaman kapışmaları görün.
torpedo_XL tarafından 02/Kas/14 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdıcoLin bunu yazdı
Yeni başlayan marvel yapımı The Flash'ı izleyenler flash karakteri ile Arrow dizisi karakterinin aynı bölümde gözüktüğünü bileceklerdir.
Keza tam tersi aynı bölüm gereği arrow dizisi karakteri de the flash karakteri ile aynı bölümde gözüküyor.
Bu her iki dizi fanlarını da heyecanlandıran bir gelişme olmuştu. Yani ben flash dizisini izliyorum, dizinin bir bölümünde karakterim gidiyor arrow karakteri ile muhabbete giriyor.
Dizi kıtlığından dolayı Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D dizisine tam da yeni başlamıştım. Şu an S01E09 dayım.
Flash ve Arrow marvel değil Dc Comics karakterleridir karıştırmayalım.
Kreyzi bunu yazdışu ant man için bütçe ayıracaklarına hulk'a güzel bi film yapsalar :/
Hocam ant man aslıda avengers içinde çok önemli bir karakter. Hatta bu son avengers filmindeki (Age of ultron) ultron adlı yapay zekayı aslında tony stark değil ant man yaratıyor. Ama ant man filmi yetişmediği için mecvuren senaryoda değişikliğe gidilik sanki tony stark yaratmış gibi gösterdiler.
Ant man in daha birsürü önemli olayı varda belki ilerde çıkacak filmlere spoiler olur diye söylemeyeyim :)
Bu arada hulk için de büyük ihtimalle doctor stange ve ant man i de tanıtıp Planet hulk serisine ordan da world war hulk serisine geçirecekler marvel dünyasını. Asıl o zaman kapışmaları görün.
aynen şimdi gördüm hulk için plan varmış. aslında ant man pek bildiğim bir karakter bile değil. ama çizgi dizilerde filanda denk gelmediğim için şu an ilgi çekici gelmiyor. hatta yanlış değilsem bbt'de epey bi taşak konusu olmuştu.
-
sağol çok tarzım değil ama abim ölür. indireyim
sonra yavaş yavaş alıştırarak söyleyeyim :))
futurist tarafından 02/Kas/14 19:00 tarihinde düzenlenmiştir -
dc comicsin filmleri çıkaysıydıda piyasayı marvel ele geçirmeseydi.
-
renegadealien bunu yazdıEricNorthman bunu yazdı
Saolasın Rene Üstad Güzel Paylaşım Yapmışşsın :)
Bide Iron Man Son Filminde Gögsünden Falan Herşeyi Çıkarıyo Film Bitiyo Ya, Senın Listedede İronmanın Devam Filmiye Dair Bişi Yok Acaba Iron Man Birdaha Gösterime Çıkmıycakmı Çok Merak Ediyorum
Iron Man'in bitişinde Tony Stark Temiz Sayfa Protokolünü başlatıyo :)
Tüm iron manler infilak ettiler ve sonunda ileriye dönük birşey göstermediler, diğer filmlerin aksine.
Fakat Avangers'lar nasıl devam edecek, Tony olmadan, olacak iş değil yani :)
Bu arada Jarvis yok olmadığna göre gerekirse yenisini yapar diye düşünüyorum.
Aynen Öyle Hocam Avangers'ler Iron Man Olmadan Bi Müşteri Daha Kaybeder Valla :)
Ama Filmin Sonunda Manıtasını Ele Geçiren O Atomık Anahtarları Elınde Göstermişti, Gögsündeki Malzemeyi Uçurumdan Fırlatınca Elinde O Anahtardan Vardı Ben Açık Kapı Bıraktıgını Düşünuyorum Aslında, Ki Dediğin Gibi Carvis Hala Var, Zaten Film İçerisindede Carvisin Her Sanal Beyinde Bulunabiliceğinide Göstermişti. Ektradan Tony Stark Gibi Bir Karakteri 2 Filmine Bile Bedel Olmıycak 3. Seri Son Filmiyle Bitirip Avangersten Alıcaklarını Düşünmüyorum Hakkımızda Hayırlısı Artık :) Merakla Beklıyorum
EDİT : YENILMEZLER; ULTRON ÇAĞI FRAGMANI ; http://www.imdb.com/title/tt2395427/?ref_=tt_rec_tt
Şimdi Gördüm de IRON man Burda Hocam :) Sen İzledin mi Bunu Yanı Devam Filminde Burda Hala Demir Adamımız Ve Daha Fena Geliyo Heralde :)
EricNorthman tarafından 02/Kas/14 19:25 tarihinde düzenlenmiştir -
the punisher bu isin neresinde o da marvel yapimi diye biliyorum
-
adamlar çizgiroamandan dünyanın en büyük film stüdyolarından biri oldu ya laa
-
iron man serisi bitmişmi ?
edit soruyu sorguktan sonra yukardaki mesajları okudum. soru geçerliliğini yitirmiştir.
- EricNorthman hocam sağolsun birsonraki mesajda bu soruya cevap vermiştir.
edit2 o değilde yeni avengers fragmanında devasa bi robot vardı ironman e benzeyen bi cacık anlamadım doğrusu
edit3 cevap birsonraki mesajda bulunmaktadır.
detCode tarafından 02/Kas/14 20:00 tarihinde düzenlenmiştir