folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Marvel Filmleri İzlenme Sırası - Marvel Hastalarına / Hastası Olacaklara...

Marvel Filmleri İzlenme Sırası - Marvel Hastalarına / Hastası Olacaklara...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı

Saolasın Rene Üstad Güzel Paylaşım Yapmışşsın :)

Bide Iron Man Son Filminde Gögsünden Falan Herşeyi Çıkarıyo Film Bitiyo Ya, Senın Listedede İronmanın Devam Filmiye Dair Bişi Yok Acaba Iron Man Birdaha Gösterime Çıkmıycakmı Çok Merak Ediyorum

Iron Man'in bitişinde Tony Stark Temiz Sayfa Protokolünü başlatıyo :)

Tüm iron manler infilak ettiler ve sonunda ileriye dönük birşey göstermediler, diğer filmlerin aksine.

Fakat Avangers'lar nasıl devam edecek, Tony olmadan, olacak iş değil yani :)

Bu arada Jarvis yok olmadığna göre gerekirse yenisini yapar diye düşünüyorum.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Perihelion
    Perihelion's avatar
    Erkek

valla sevindim iyi iyi kacırdıgım filmler varmıs :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı

Yeni başlayan marvel yapımı The Flash'ı izleyenler flash karakteri ile Arrow dizisi karakterinin aynı bölümde gözüktüğünü bileceklerdir. 

Keza tam tersi aynı bölüm gereği arrow dizisi karakteri de the flash karakteri ile aynı bölümde gözüküyor.

Bu her iki dizi fanlarını da heyecanlandıran bir gelişme olmuştu. Yani ben flash dizisini izliyorum, dizinin bir bölümünde karakterim gidiyor arrow karakteri ile muhabbete giriyor.

Dizi kıtlığından dolayı Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D dizisine tam da yeni başlamıştım. Şu an S01E09 dayım. 

Flash ve Arrow marvel değil Dc Comics karakterleridir karıştırmayalım.

Kreyzi bunu yazdı

şu ant man için bütçe ayıracaklarına hulk'a güzel bi film yapsalar :/

Hocam ant man aslıda avengers içinde çok önemli bir karakter. Hatta bu son avengers filmindeki (Age of ultron) ultron adlı yapay zekayı aslında tony stark değil ant man yaratıyor. Ama ant man filmi yetişmediği için mecvuren senaryoda değişikliğe gidilik sanki tony stark yaratmış gibi gösterdiler.

Ant man in daha birsürü önemli olayı varda belki ilerde çıkacak filmlere spoiler olur diye söylemeyeyim :)

Bu arada hulk için de büyük ihtimalle doctor stange ve ant man i de tanıtıp Planet hulk serisine ordan da world war hulk serisine geçirecekler marvel dünyasını. Asıl o zaman kapışmaları görün.

torpedo_XL tarafından 02/Kas/14 18:43 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    coLin bunu yazdı

Yeni başlayan marvel yapımı The Flash'ı izleyenler flash karakteri ile Arrow dizisi karakterinin aynı bölümde gözüktüğünü bileceklerdir. 

Keza tam tersi aynı bölüm gereği arrow dizisi karakteri de the flash karakteri ile aynı bölümde gözüküyor.

Bu her iki dizi fanlarını da heyecanlandıran bir gelişme olmuştu. Yani ben flash dizisini izliyorum, dizinin bir bölümünde karakterim gidiyor arrow karakteri ile muhabbete giriyor.

Dizi kıtlığından dolayı Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D dizisine tam da yeni başlamıştım. Şu an S01E09 dayım. 

Flash ve Arrow marvel değil Dc Comics karakterleridir karıştırmayalım.

Kreyzi bunu yazdı

şu ant man için bütçe ayıracaklarına hulk'a güzel bi film yapsalar :/

Hocam ant man aslıda avengers içinde çok önemli bir karakter. Hatta bu son avengers filmindeki (Age of ultron) ultron adlı yapay zekayı aslında tony stark değil ant man yaratıyor. Ama ant man filmi yetişmediği için mecvuren senaryoda değişikliğe gidilik sanki tony stark yaratmış gibi gösterdiler.

Ant man in daha birsürü önemli olayı varda belki ilerde çıkacak filmlere spoiler olur diye söylemeyeyim :)

Bu arada hulk için de büyük ihtimalle doctor stange ve ant man i de tanıtıp Planet hulk serisine ordan da world war hulk serisine geçirecekler marvel dünyasını. Asıl o zaman kapışmaları görün.

aynen şimdi gördüm hulk için plan varmış. aslında ant man pek bildiğim bir karakter bile değil. ama çizgi dizilerde filanda denk gelmediğim için şu an ilgi çekici gelmiyor. hatta yanlış değilsem bbt'de epey bi taşak konusu olmuştu.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

sağol çok tarzım değil ama abim ölür. indireyim

sonra yavaş yavaş alıştırarak söyleyeyim :))

futurist tarafından 02/Kas/14 19:00 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

dc comicsin filmleri çıkaysıydıda piyasayı marvel ele geçirmeseydi.

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı
    EricNorthman bunu yazdı

Saolasın Rene Üstad Güzel Paylaşım Yapmışşsın :)

Bide Iron Man Son Filminde Gögsünden Falan Herşeyi Çıkarıyo Film Bitiyo Ya, Senın Listedede İronmanın Devam Filmiye Dair Bişi Yok Acaba Iron Man Birdaha Gösterime Çıkmıycakmı Çok Merak Ediyorum

Iron Man'in bitişinde Tony Stark Temiz Sayfa Protokolünü başlatıyo :)

Tüm iron manler infilak ettiler ve sonunda ileriye dönük birşey göstermediler, diğer filmlerin aksine.

Fakat Avangers'lar nasıl devam edecek, Tony olmadan, olacak iş değil yani :)

Bu arada Jarvis yok olmadığna göre gerekirse yenisini yapar diye düşünüyorum.

Aynen Öyle Hocam Avangers'ler Iron Man Olmadan Bi Müşteri Daha Kaybeder Valla :) 

Ama Filmin Sonunda Manıtasını Ele Geçiren O Atomık Anahtarları Elınde Göstermişti, Gögsündeki Malzemeyi Uçurumdan Fırlatınca Elinde O Anahtardan Vardı Ben Açık Kapı Bıraktıgını Düşünuyorum Aslında, Ki Dediğin Gibi Carvis Hala Var, Zaten Film İçerisindede Carvisin Her Sanal Beyinde Bulunabiliceğinide Göstermişti. Ektradan Tony Stark Gibi Bir Karakteri 2 Filmine Bile Bedel Olmıycak 3. Seri Son Filmiyle Bitirip Avangersten Alıcaklarını Düşünmüyorum Hakkımızda Hayırlısı Artık :) Merakla Beklıyorum 

EDİT : YENILMEZLER; ULTRON ÇAĞI FRAGMANI ; http://www.imdb.com/title/tt2395427/?ref_=tt_rec_tt 

Şimdi Gördüm de IRON man Burda Hocam :) Sen İzledin mi Bunu Yanı Devam Filminde Burda Hala Demir Adamımız Ve Daha Fena Geliyo Heralde :)

EricNorthman tarafından 02/Kas/14 19:25 tarihinde düzenlenmiştir

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

the punisher bu isin neresinde o da marvel yapimi diye biliyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

adamlar çizgiroamandan dünyanın en büyük film stüdyolarından biri oldu ya laa

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detCode
    detCode's avatar
    Erkek

iron man serisi bitmişmi ?

edit soruyu sorguktan sonra yukardaki mesajları okudum. soru geçerliliğini yitirmiştir.

- EricNorthman hocam sağolsun birsonraki mesajda bu soruya cevap vermiştir. 

edit2 o değilde yeni avengers fragmanında devasa bi robot vardı ironman e benzeyen bi cacık anlamadım doğrusu

edit3 cevap birsonraki mesajda bulunmaktadır.

detCode tarafından 02/Kas/14 20:00 tarihinde düzenlenmiştir

Who is detCode?
Toplam Hit: 18012 Toplam Mesaj: 84