Marvel Filmleri İzlenme Sırası - Marvel Hastalarına / Hastası Olacaklara...
-
coLin bunu yazdı
Yeni başlayan marvel yapımı The Flash'ı izleyenler flash karakteri ile Arrow dizisi karakterinin aynı bölümde gözüktüğünü bileceklerdir.
Keza tam tersi aynı bölüm gereği arrow dizisi karakteri de the flash karakteri ile aynı bölümde gözüküyor.
Bu her iki dizi fanlarını da heyecanlandıran bir gelişme olmuştu. Yani ben flash dizisini izliyorum, dizinin bir bölümünde karakterim gidiyor arrow karakteri ile muhabbete giriyor.
Dizi kıtlığından dolayı Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D dizisine tam da yeni başlamıştım. Şu an S01E09 dayım.
Flash ve Arrow DC Universe karakterleri hocam Marvel değil.
-
- 1 - Captain America The First Avenger (2011) kurtlar vadisinin dağ efekti nereden esinlendiği beli oldu :D
- 1 - Captain America The First Avenger (2011) kurtlar vadisinin dağ efekti nereden esinlendiği beli oldu :D
-
bende aynı rene gibi rasgele izlemişim way beee
-
Hazır Avengers: Age of Ultron vizyona girmişken bu konu aklıma geldi ve toplu halde torrent yüklenmiş hali ile de karşılaştım.
İndirmek isteyenler için link altttadır.
İzleme sırası için de buradaki konu haricinde alttaki linkten de kontrol edebilirsiniz.
http://shieldtv.net/marvel-cinematic-timeline-viewing-guide
-
Vay be bu başlık nasıl gözüme çarpmamış amk, the Avengers: Ultran Çağı torrente düşmüş mü ?
-
Zodiac bunu yazdı
Vay be bu başlık nasıl gözüme çarpmamış amk, the Avengers: Ultran Çağı torrente düşmüş mü ?
cam düşmüş diye duydum
-
gidin imax izleyin. ben izledim böyle bir şey yok sakın cam falan mahvetmeyin filmi. ankarada olanlar ankamall'de lg imax var yalnız perde çok büyük salon küçük ben G sırasından almıştım G'nin arkasından alırsanız daha iyi olur gibime geliyor.
-
o değilde agents of shield in son bölümünde nasıl bağladılar olayı öyle
-
izlicez
-
şimdi geldim sinemadan gene döktürmüşler :)