Marvel Filmleri İzlenme Sırası - Marvel Hastalarına / Hastası Olacaklara...
-
Sharp bunu yazdı
gidin imax izleyin. ben izledim böyle bir şey yok sakın cam falan mahvetmeyin filmi. ankarada olanlar ankamall'de lg imax var yalnız perde çok büyük salon küçük ben G sırasından almıştım G'nin arkasından alırsanız daha iyi olur gibime geliyor.
paso konuya bir dolu spoiler vardır endişesi ile giriyorum :D bu koltuk tavsiyesi iyi oldu.
love seat olayı var mı hocam bu düzenlemelerden sonra ? ona göre kızla gidip filmi piç etmeyim :D
-
iyi oldu öğrendiğim teşekkürler paylaşım için
-
KAAMOS bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
örümcek adam ve xmen le de karıştırsalar çok daha iyi olacak.
spiderman sony'de xmen fox'ta marvel yayın haklarını almadan öyle bir şey mümkün değil
ama olsa güzel olur tabi
İkiside marvell yapımı değil mi
-
EWELANCHE bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
Örücem adam olurda X men in girmesi saçma olur gibime geliyor 1-2 değillerki yüzlerce mutant var filmin tadını kaçırır.
Şuan ki film de zaten 2-3 tane mutant yok mu ?
-
ersn bunu yazdıKAAMOS bunu yazdıFOXXLY bunu yazdı
spiderman sony'de xmen fox'ta marvel yayın haklarını almadan öyle bir şey mümkün değil
ama olsa güzel olur tabi
İkiside marvell yapımı değil mi
çizgi roman evet
filmler hayır
-
vay anasini sayir seyirciler demek istiyor ve ayrica tesekkur etmek istiyorum hocam her ne kadar galaxy bilmem ne sacmaligini sevmesemde hikayesi cok dusuk idi 2ncisini cikarmalarinin sebebi buyuk ihtimal cocuklarin ilginisi cekmesiydi tekrardan tesekkurler
-
Blackfire bunu yazdı
Hazır Avengers: Age of Ultron vizyona girmişken bu konu aklıma geldi ve toplu halde torrent yüklenmiş hali ile de karşılaştım.
İndirmek isteyenler için link altttadır.
İzleme sırası için de buradaki konu haricinde alttaki linkten de kontrol edebilirsiniz.
http://shieldtv.net/marvel-cinematic-timeline-viewing-guide
hocam bendemi problem var internette anlamadim ama bunu çekerken inanılmaz yavaş çekiyor .
başka indirebileceğim bi deneyebileceğim link var midir acaba.?
ayrıca filmden yeni geldim marvel hayranlarını tatmin edebilecek düzeyde film olmuş.
daha öncelerini bilmeyen veya ilgilenmeyenler için klasik bilim kurgu gelebilir.
öyle olsa bile çekimler sahneler baya uğraşmışlar ve güzel yapmışlar.
gidin sinemada izleyin.
-
captain america the first avenger 1080p 3D DUAL
leechturk'te buldum ama seed yok: Captain America The First Avenger 3D (2011) 1080p BluRay H-SBS DTS DUAL x264-LTRG
hdturk'te buldum orada da seed yok: Captain America The First Avenger - İlk Yenilmez Kaptan Amerika (2011) 1080p 3D BluRay H-SBS DTS DUAL x264-3DTEAM [HDTURK]
bulan varsa haber etsin (:
-
muaythaist bunu yazdı
captain america the first avenger 1080p 3D DUAL
leechturk'te buldum ama seed yok: Captain America The First Avenger 3D (2011) 1080p BluRay H-SBS DTS DUAL x264-LTRG
hdturk'te buldum orada da seed yok: Captain America The First Avenger - İlk Yenilmez Kaptan Amerika (2011) 1080p 3D BluRay H-SBS DTS DUAL x264-3DTEAM [HDTURK]
bulan varsa haber etsin (:
Dublaj ısrarın yoksa https://yts.to/movie/captain-america-the-first-avenger-2011
-
aldım listeye hepsini :)