folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mat-1 Sıfırdan Öğrenmek ?

Mat-1 Sıfırdan Öğrenmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

öncelikle mat yapamadın diye kendini kahretme herkesin zekası farklı yöndedir senn sözel zekan varmış demekki mesela ben de ygs ye hazırlanırken sözelden bi şey çakmazdımo türkçe paragraflar beni yiyip bitiriyordu doğa olarak da ygs de zar zor 31 net kadar aldım ama mattan da 38 net yaptım 2 boşum vardı o birine de zamanın yetmedi neyse;

mat-1 ilginç bir ders arkadaşların dediği gibi bulmaca gibi öncelikle sakın ezberle çözmeye çalışma ezberden kasıt soru tipi görüp bu sorularda böyle yapcaz şöyle etcez felan deme yani karekök alma tamamen ezbere yönelten bir kitap karekök mat-1 ezber yapmak faciaya yol açar şahsi kanaatim yerinde olsam mat-1 için gerçekten işin ehli bir hoca tutardım özel ders çünkü işin mantığını kavramak kitaplardan zor olur senin için yok eğer hoca tutamam diyorsan fem yayınlarını öneririm sana mavi-beyaz mat-1 soru bankası vardı o kitabı hep çöz yapamadığın soruları da mutlaka hocaya veya bir bilene sor sana mantığını anlatsın sakın ama sakın yapamadığın soruları es geçme mutlaka sor birine ama.

mavi-beyaz renkli (simetri değil) fem yayınları ygs matematik al

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------

öncelikle mat yapamadın diye kendini kahretme herkesin zekası farklı yöndedir senn sözel zekan varmış demekki mesela ben de ygs ye hazırlanırken sözelden bi şey çakmazdımo türkçe paragraflar beni yiyip bitiriyordu doğa olarak da ygs de zar zor 31 net kadar aldım ama mattan da 38 net yaptım 2 boşum vardı o birine de zamanın yetmedi neyse;

mat-1 ilginç bir ders arkadaşların dediği gibi bulmaca gibi öncelikle sakın ezberle çözmeye çalışma ezberden kasıt soru tipi görüp bu sorularda böyle yapcaz şöyle etcez felan deme yani karekök alma tamamen ezbere yönelten bir kitap karekök mat-1 ezber yapmak faciaya yol açar şahsi kanaatim yerinde olsam mat-1 için gerçekten işin ehli bir hoca tutardım özel ders çünkü işin mantığını kavramak kitaplardan zor olur senin için yok eğer hoca tutamam diyorsan fem yayınlarını öneririm sana mavi-beyaz mat-1 soru bankası vardı o kitabı hep çöz yapamadığın soruları da mutlaka hocaya veya bir bilene sor sana mantığını anlatsın sakın ama sakın yapamadığın soruları es geçme mutlaka sor birine ama.

mavi-beyaz renkli (simetri değil) fem yayınları ygs matematik al

hocam güvender ilk adım aldım senin dediğinide haftaya alabilirm anca,,, evet karekökün ezbere dayattığını bi arkadasımdanda duydum ve onun için çözmedim.

Bende onu demeye çalışıyorum yani konu anlatımlı kitaplarla kavrayamıyorum dersanedede 2 bin öğrenci var soru çözümlerinde felan anca 1-2 tane soru görürebiliosun günde... Özel Hoca şart babamla bi konuşayım Lan dersaneye o kadar para verdik boşuna mı verdik sie go demezse eğer özel hoca tutmayı düşünüyorum. tahminimce oda 1 milyarı felan bulur    altından kalkabilirmiyiz bilmiyorum babamın kabul edeceğinide hiç sanmıyorum ama deneyeceğim bu sene son şansım :S

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

güray küçük al hocam gür yayınları hiç bir şeyin kalmaz cidden ben çok kötüydüm o kitap sayesinde süperim  

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

rapidhacker550 bunu yazdı:

güray küçük al hocam gür yayınları hiç bir şeyin kalmaz cidden ben çok kötüydüm o kitap sayesinde süperim  

resim varmı kitabın hiç duymadım o kitabı yanlış kitap almayalım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

güwender yayınlarına zerre güwenmem cewaba göre soru hazırlarlar hiç bilmeyen biri bile deneme yanılmayla çözer 

dewdim dewrildim geldim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ekolhoca.com

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

hoca bende gözümde çok büyütüyodum başlarken mat 1 bilgim çok azdı senin gibi sonra gerekeni yaptım sadece çalıstım smdi en az 40 da 35 falan rahat

en kolay ders mat 1 yani büyütücek hiçbişey yok. senin gözünden bakan bi insan için çok zor bende yaşadım biliorum ama aslında hiçbişey yok

mümkünse konuları anlattırıcak birisini bul ben dersanedeki hocalarımdan yardım alarak geldim bu hale en basit testten baslayarak çöze çöze gideceksin hocam başka bi yolu yok 

ekolhoca.com belki yardımcı olur

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

Merak etme hocam yanlız değilsin bende bi s.kim anlamıyom 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

Asker bunu yazdı:

ekolhoca.com

Madcrazy bunu yazdı:

en kolay ders mat 1 yani büyütücek hiçbişey yok. 

Buna gülerim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Silent_King bunu yazdı:

rapidhacker550 bunu yazdı:

resim varmı kitabın hiç duymadım o kitabı yanlış kitap almayalım

kapak koyu mavi açık mavi 8 3 1 2 8 9 rakamları var set 2 yazıyor bende 10.sınıf mat var işte süper kitap

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 9031 Toplam Mesaj: 29