Mat-1 Sıfırdan Öğrenmek ?
-
Aristoteles bunu yazdı:
-----------------------------
Merak etme hocam yanlız değilsin bende bi s.kim anlamıyom
-----------------------------Yazım hatası yapmışsın hoca türkçedendemi çakmıyorsun :) yanlız değil yalnız olacak kökü yalından gelir :)
Şaka bi yana Ne ypacaz biz bu matematiği ya Kolay diyenlere hakkaten gülerim matematikte bile yorum yapmamız gerekiyo mat-1 de yani ki biz işlem yeteneği zayıf olanlar için işkence bu bide onla uğrasıyoruz
-
mat 1 gözünde büyütülecek bir ders değil. sadece temel ister. ben geçen sene bir tek soru bile çözmedim, 35 soru işaretledim hepsi doğru çıktı. rahat olursan inan sen fazlasını yaparsın. psikolojik olabilir sorunun.
ekolhoca.com dan faydalan
-
Çentik maksatlı bi yorum yapıyım. Matematiği orta 1 de kaybettim ben denklemler konusunda..
çok orospu cocugu bi matematik hocası vardı, açık açık " kursa gelene 5" diyebiliyodu ve derste ne dediği anlaşılmıyodu, boyum uzun olduğu için en arka köşede oturuyordum (Uzağı göremediğimide yeni yeni farkına varıyorum), tahta güneşten dolayı parlıyodu bi bok görmüyodum, 60 kişilik sınıftı ve sınıftaki gürültü beşiktaşın maçlarında çıkmıyordu, hiç kursa veya dersaneye gitmedim, özel ders almadım...
O yıldan sonra kopyayla vs. üniversiteye kadar geldim (Meslek lisesinden düz geçişle girmiştim). onuda bitirirdim yine ama sıkıldım bıraktım.
Devlet okulunun amınakoyim. Bi ara hobi olarak matematiği öğrenmek isterim :)
-
x+7=18 gibi bir denklemi çözemeyip üstüne üstlük matematik hocası 7 yi eşitliğin diğer tarafına atıyoruz diyince eşitlik ne hocam dedikten 4 yıl sonra(o zman lise birdi bu soruyu sorduktan sonra doğal olarak sözelci olduk bunu takriben 4 yıl sonra öss hazırlanırken dershaneki hocayla) trigonometri çözmeye başladım temelimin ne kadar eksik olduğu aşikar fakat karşındaki eğitmenin sana anlatış biçimi ve senin de çabanla öğrenmen hiçte zor değil özellikle problem sorularını daha rahat çözersin önce konuya çalış örneklerini uygula yaz kesinlikle okumak yetmez unutursun anlayarak uygula ama ardından konuyla ilgili bir yaprak test işini görecektir sonra her 4-5 konuda bir genel tekrar mahiyetinde test çöz öyle 500 600 değil ama gerçekten konuyu özümsemiş özümseten sorular olsun matematik uğraş ister kafa yoracaksın biraz kolay gelsin
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Asker bunu yazdı:
ekolhoca.com
-----------------------------Madcrazy bunu yazdı:
en kolay ders mat 1 yani büyütücek hiçbişey yok.
-----------------------------Buna gülerim.
-----------------------------mat 2 mat 1 den daha kolay bunada gül
-
öss 2009da 30 da 29 ygs 2010da 40ta 38.75 yaptım... lise 1de matematiğim ilk dönem 1 ikinci dönem 2 idi... lise2'de 2 dönemde 1di.. 3-4 lys ye girdiği için bahsetmiyorum ama bahsedeceğim olay şöyle.. kesinlikle ben oturup problemler falan fistan çalışmadım.. mantıken bakkal hesabını isteyen 20 soru var ygsde.. mat1de iyi olmak istiyorsan kesinlikle öküz gibi soru çözeceksin.. başka hiçbir yolu yok deneme sınavlarıda çok işe yarar tarz açısından..
-
aynı sorun bendede vardı allaha şükür çalışıp çabaladıkda düzelttik matematiği.. sana bir kitap öneriyorum kardes, Fem simetri konu anlatımlı kitaplarının bana çok faydası oldu. kırtasiyelerde 30 tl civarı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam 3 kitaptan oluşuyordu bu set.. bunu her kırtasiyede bulabilirsin umuyorum sana çok faydası olacaktır. ama sadece bu kitapla yetinme bazı internet sitelerinde videolu anlatımlar var onlardanda faydalan www.matematiksevgisi.com bu siteye gir bütün konuları seyret sonra dediğim fem simetri kitabından izlediğin video ile ilgili konuların örneklerini kitaptan çöz dediğimi hafife alma hocam yararını göreceksin.
-
KarakartaL bunu yazdı:
aynı sorun bendede vardı allaha şükür çalışıp çabaladıkda düzelttik matematiği.. sana bir kitap öneriyorum kardes, Fem simetri konu anlatımlı kitaplarının bana çok faydası oldu. kırtasiyelerde 30 tl civarı bişeydi yanlış hatırlamıyorsam 3 kitaptan oluşuyordu bu set.. bunu her kırtasiyede bulabilirsin umuyorum sana çok faydası olacaktır. ama sadece bu kitapla yetinme bazı internet sitelerinde videolu anlatımlar var onlardanda faydalan www.matematiksevgisi.com bu siteye gir bütün konuları seyret sonra dediğim fem simetri kitabından izlediğin video ile ilgili konuların örneklerini kitaptan çöz dediğimi hafife alma hocam yararını göreceksin.
-----------------------------eyw hocam