folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Matematiği İyi Olanlar Baksın Bakim

Matematiği İyi Olanlar Baksın Bakim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocam temelinden en üstüne doğru anlayarak git bence zaman ayırmayı bırak güzelce anla yeter

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

iyide bu programların hepsi birbiri ile bağlantılı. yane matris en kolayı ancak türev bilmeden integral çözemezsin. belirsiz integral kolay ancak belirliyi bilmeden onu yapamazsın.

saçma olmuş bu soru.

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

zaten sıraya göre gidicem arkadaşalr :) sadece en çok kasacakkonuları görmek istedim huyum kurusun ders çalışmadan önce böyle bir istatistikıvır zıvır işleri enine boyuna ölçer sonra başlarım.

zaten konu anlatımı açısından en fazla sayılar ve kümeler yaladım yuttum gibi bişey :) 9.7 saat ders anlatıyor adam görselde düz hesapla 24 saatimi buna harcadım gibi bişey işte.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Anlamak için en çok zamanı aşağıda yazdıklarıma ayırman gerekecek .Bunları aşağıda yazdığım sırayla çalışman en faydalı çalışma olacaktır.Ben sorularına bakıyorum bazen, aöf olduğu için kastırmıyolar biraz çalışmayla yaparsın yani.

Limit ve süreklilik

Türev

Türev uygulamaları

Belirli integral

Belirsiz integral

Her Hakkım Saklıdır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

türev ve integral zor fonksiyonda biraz zor gibi dierleri fasa fiso

Toplam Hit: 4057 Toplam Mesaj: 26