folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder [Mavi Tahribat] LSD İle Beyin Yıkama

[Mavi Tahribat] LSD İle Beyin Yıkama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    LSD, hopmann tarafından 19 nisan 1943 yılında laboratuarda kendisinde olan değişiklikleri fark etmesi üzerine tesadüfen bulşunmuştur.Kendisindeki değişiklikleri dakika dakika not almıştır.Lsd çavdar ın üstündeki bakteri toksinlerinden elde edilir.1950 ile 1966 arasında casuslar, gizli servisler ve yer altı örgütleri tarafından kullanılmıştır.

Buraya kadar teknik bilgi verdikten sorna şimdi size nasıl kullanıldığını aktarayım.Ümit sayının derin devlet gizli projeler  kitabında detaylıcada geçmekte.Biyolojik savşa olarak.

Şimdi bu madde insana solunum yoluyla yada deir yoluyla geçiyor.Deriye bulaştırırsanız terleyerek emiliyor.Bu yüzden eller çok iyi iş görür.Yani ben size bir kitap versem kitabın ucuna sürsem ben sürülmemiş kısmından tutsam okudukça bu maddeyi alaaksınız.

Peki maddeyi aldık nasıl beyin yıkayacağız ???Burdan sonra iş telkindedir.Telkin sürkeli olarak tekrar etmektir.Bir konu hakkında anlatacaksınız.Atıyorum canlı bomba olacak birisine sürekli sen Allah yolunda öleceksin, gavurlardan bizim ülkemize göz dikenlerden intikam alacağız bütün ülkede konuşulacaksın bunu yapmamız gerekiyor sen seçildin... diyerek sürekli telkin edilmelidir.

Telkini ben çok kullanıyorum (günlük hayatta istediklerimin olması için).Fakat birde bu maddeyi aldığınız zaman halüsünasyonlar görüyorsunuz.Örneğin biri sizinle ermişler hakkında konuşsa sonra bu maddeyi alsanız ermişleri görürsünüz.Ermiş olmak için neler yapılması gerektiğini anlatsa o zaman kendinizi ermiş gibi ruhunuzun gezdiğini görürsünüz.

Çok sakıncalıdır.Günümüzde kullanılmadığını söylüyorlar fakat tahminimce Türkiye deki tarikatlerde dahi kullanılıyor.Bu maddeyi gül suyuna katıp dini sohbet öncesi ikram ederek dini sohbetler sonunda insanların beynini bu yönde yıkaya bilirsiniz.Yada çeşitli dini kitaplara bunları sürüp kitapları okurken kendilerini mutlu hissetmelerini sağlaya bilirsiniz.

PEKİ BU LSD VÜCUTTA NE YAPAR???

Halüsünasyonların dışında mutlu hissettirir.Yani bu maddeyi aldığınızda bir daha hiç bir şekilde o mutluluğu bulamazsınız ta ki o maddeyi alıncaya dek.Yukarda bahsettim tarikatlerde, terör gruplarında yada bu tarz yerlerde kullanılabilir.

Düşünsenize bir dini kitap okuyorsunuz üstünde bu madde ve mutlu oluyorsunuz.Yada bir sohbete gittiğinizde gül suyundan bu maddeyi alıp mutlu oluyorsunuz.Bir daha ancak yine oraya gittiğinizde mutluluğu yaşıyorsunuz.Onun dışında mutluluğu bu yoğunlukta yaşayamayacağınız için çok agresif hale gelebilirsiniz.

Türkiye üzerinde çok çeşitli oyunlar oynanıyor.Gördüğünüz gibi psikolojik savaş değil biyolojik savaşta bunun içindedir.İnsanları komünizm, milliyetçilik, din gibi çeşitli sözlerle kendilerine çekiyorlar.Burdan sorna çok yoğun bir telkin başlıyor.Zaten oraya gelen insan bu inançları taşıyor ve yatkınlık vardır.Üstüne birde telkin çok etkili olur.

Ayrıca çok önemli yerlerde lsd kullanımı sonucunda ortaya;

1-İnsan sadece o mekanda kendini mutlu hissettiğinden sürekli olarak oraya gelmek isteyecek alışacak.
    2-Çeşitli halüsünasyonlar ile anlatılanların doğru olduğunu görecek anlatan kişilere koşulsuz bağlılık sağlanacak.
    3-Anlatıcı kişilerin dedikleri uygulanacak.

Gördüğünüz gibi çok tehlikeli oyunlar oynanıyor.Şu anda Türkiye üzerinde 32 ülke Türk milletinin kimliğini, geleneğini, sosyal yapısını bozmak için çeşitli propaganda faaliyetleri yani istihbari faaliyetler güdüyorlar.Fakat Mitin bunlara  ne şekile karşı istihbaratta bulunduğu yada neler yapabileceği soru işaretidir.

Allah Türklerin yardımcısı olsun...

dip not: Anlatılanlardan herhangi bir şekilde karalama kampanyası olduğunu sanmayın (dine, milliyetçiliğe, komünizme vs..).Ben Atatürk ve ilkelerine inanırım.Milletin görüşlerine saygı duyarım ve inançlarını benimserim.Fakat bunlar eğer maddelerden, beyin yıkama yöntemlerinden geçilerek uygulanıyorsa işte o zaman bir propaganda yaparım..Kötü olduğunu her zaman vurgularım.

Ayrıca sadece ümit sayının kitabında bunları bulamazsınız.Ben anadolu üniverstesi eczacılık fakültesinden bu konuda bilgisi olan bir kaç kişiyle görüştüm.Sormadan önce bildiklerimi anlattım hepsini doğrulayım daha sonra analtımlar yaptılar.Lsd Türklere karşı olanalrın elindeyse çok büyük tehlike..

Gördüğünüz gibi youtube ta Atatürk e ve Türklere karşı çalışmalar var sindirme, yozlaştırma, telkin çalışmaları.Bunlara göğüs germek için çalışma başlatacaktım.Türkiye yi ve Atatürk ü tnaıtma çalışması çeşitli dillerde.Bunu telkin ile sağlaya bilirdik.Israrlı bir şekilde anlatarak tabi ki 3-4 kişinin dışında yardımcı olan çıkmadı...

MAalesef Türkiye nereye gidiyor demek lazım..Bunlardan haberi olan kaç milyon insan vardır meçul..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Tamamını okumadım ama uyuşturucuyu desteklerim.

Hasan Sabbah Rulz http://tr.wikipedia.org/wiki/Hasan_Sabbah

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

gecenlerde de bi 25. kare konusu dönüyodu ... lsd aldıktan sonra birde reklamlardaki telkinler beynimizin icine edebilir

bana cok mantıklı geldi.bu lsd yi nasıl elde ederiz nerden satın alırız ? 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    smartsecure bunu yazdı:
    -----------------------------

gecenlerde de bi 25. kare konusu dönüyodu ... lsd aldıktan sonra birde reklamlardaki telkinler beynimizin icine edebilir

bana cok mantıklı geldi.bu lsd yi nasıl elde ederiz nerden satın alırız ?

sacmalama :) hayatını karartırsın. bo$ver, alkol ve dumandan gerisi yalan. hap ve damar i$leri sakat. bo$ver sen. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    hopmann değil zumsuk albert hoffman.
    lsdyi her yerde bulabileceğini sanmıyorum ayrıca hiçbir uyuşturucuyu tavsiye etmemekle beraber bunu hiç etmem,kendini portakal sanıp kendi derisini kesen insanların olduğunu da göz önüne al :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    hopmann değil zumsuk albert hoffman.
    lsdyi her yerde bulabileceğini sanmıyorum ayrıca hiçbir uyuşturucuyu tavsiye etmemekle beraber bunu hiç etmem,kendini portakal sanıp kendi derisini kesen insanların olduğunu da göz önüne al :)

hahah ne acayip bişeymiş o ya kendini portakal sayıp soyuyo ha vaybe  

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    tamamını okudum . bu lsd yi nerden bulabiliriz 8-)

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    hatta tool un "lost keys (blame hofmann)" şarkısınıda severek dinleriz...

all this pain is an illusion...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    LSD'ye bulaşmayın, marijuana rlz :F

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

lsdyi bulmak mı ?Laborotuarınız varsa çavdar üstündeki bakteriden elde edeiblirsiniz.Yoksa en yakın eczaneden mi dememi bekliyorsunuz ??Kullanılması yasak bir ürün lsd.Bulamassınız..

KAçınız lsdyi biliyorduda bulacaksınız ???Gerçi bizim polisler bulsa bile ne olduğunu anlyıncaya kadar....

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

sadece cavdar mahmuzu bitkisinde yetişen bakterinin ürettigi toksinlerin sentezlenerek alınması ile oluşur, kuvvetli bir uyuşturucudur. oral kullanılır ve kafası çok çok çok uzun sürer

epeyce pahalı ve bulunması çok zor bi madde oldugu için cemaat toplantılarında gül suyunda :))) kullanıldıgı fikri bende pek itibar uyandırmadı sevgili zumsuk

hani hafif gizemli gibi öyle bi anlatmıssınki benim bile canım çekti... 

:) mutluyum, huzurluyum
Toplam Hit: 10940 Toplam Mesaj: 39