folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder [Mavi Tahribat] LSD İle Beyin Yıkama

[Mavi Tahribat] LSD İle Beyin Yıkama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

Mc_cO_By bağımlılık yapar arkadaşım.Sahte mutluluk verir.Sürekli o mutluluğu verdiğinden hiç bir yerde o mutluluğu bulamazsın..

Beyin yıkamada kullanılır..

edit: buda uyuşturucu değil ayrıca.Yani olmadığında görüntü bulanıklığı, kusma şu bu yapmıyor.Fakat düşününkü en mutlu olduğunuz zamanı.İŞte bundan daha mutlu bir hale bu ilaçla gelyiorsunuz.Peki o mutluluğu bulamazsanız ????

Bunun bir çok sebebi var.Telkin ile size birşeyi inandırıyorlar.Daha sonra o dedikleri gerçekleşiyor.Fark ediyorsunuz ki (aslında olmamasına ramen)gittiğinizyerde gerçektende değişik şeyler oluyor.

Ayrıca çok feci bağımlılık yapabiliyor..Hemde nasıl..

-----------------------------

Abi fiziksel bağımlılık yapmaz. Haz almak için yeniden denemek isteyebilir kişi tekrar,

ki bu psikolojik bağımlılıktan öteye gitmez.

Bir de sormak istiyorum kaç kez kullandın, bu kadar kesin fikirlere sahip oldun?

Yoksa okuduğun 2-3 yazıya-makaleye göre mi bu kadar kesin konuşuyorsun.

Emin ol lsd ile beyin yıkama olsaydı, muhakkak üstüne düşülürdü ama

dediğim gibi yaşadığın herşeyi hatırlayacağın için verilen telkinler bilinç altına ulaşmayacak,

hala beyninin içinde olacak.

Çok feci bağımlılık sahibi bi tanıdık var galiba:)) O kısma yüklenmişsin yazında hep :))

Edit: Aklıma gelmişken, etkisnin geçmesi için yapıştırdığınız bandı çıkarmanız hızlı bi çözüm olsa da,

o bandın orda olduğu nedense bir türlü aklınıza gelmez:))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

abi tamam ya şimdi tartışmaya mı gireyim ispatlamak için ???NE yapayım yani adamı getirip videosunu mu çekeyim ?O zamanda kim olduğu belli değil dersiniz.

http://tr.wikipedia.org/wiki/LSD

buyur kullanılmadığı zaman etki gösteriyorsa bağımlılık değilde nedir ??

edit:

ayrıca lsd ile beyin yıkama ilk kullanılandır.Ondan sorna bir sürü madde bulunmmuş, halüsünasyon gösterici şu bu..Yani şu an lsd kullanılmıyordur fakat bundan çok daha güçlü, zararsız ama etkili maddeler kullanılıyordur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suiQast54
    suiQast54's avatar
    Erkek
    En Büyük Uyuşturucu Esrar Dır .Bir Az Komik Gelecek Ama Bu Böyledir Arkadaşlar Herşeyın Başı Esrar Esrar İçen Bir İnsan Günde İlk Başlarda 1 Sigara İçer Bu Böyle Devam Eder 3 Ay Sonra Günde 4 Cigara İçer Kesmez Sonra Hapa Yöneleri Yani Extasy Alımına Başlar .Bundada Aynıdır İlk Başlarda Az İçer Kişi Ama Sonradan Kesmez Kesmeyınce Bakarkı Bırtane Hap 10 ytl gunde ontane olsa 100 ytl eder buda kesmez kısıyı ardından.Ardından Kokain,taş,vb . içmeye Başlar Sonra Kişi Tam bır madde bagımlısı olur ve yalan olur gider Çok Kişii Gördüm Şahit Oldum O Yuzden En buyuk Uyusturucu Hepsının Bası Olan Esrar dır.

X
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek

Kullanılmadığı zaman etki göstermesi ile bağımlılık arasında ben bi bağ kuramadım?

Halisünojen etkisi geçtikten çok çok uzun süre sonra,

asıl etkisini yaşamasanız bile flashback olayı, ileri zamanlarda kısa süreli olarak kendini hissettirmesi, etkisinin

yoğunluğunu gösterebilir. Ama bağımlılıkla ne alaka hala çözemedim :)) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasansabah
    hasansabah's avatar
    Erkek
    LCD nin en ucuk kullanılma tarzı kıca yapıştırmaktır. günlerce kafa yapmasının yanı sıra  kalıcı delilik yapar

C E N S O R E D b y G O V E R N M E N T
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Lsd eskidi artık Met dikkat

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

merak ediyorum tahribatta daha neler neler öğreneceğim (:

güzel konu olmuş teşekkürler... (:

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

Fringe izliyorumda 2 bölümde 1 kullanıyorlar zararsız olduğu ve yaratıcı zekayı arttırdığı doğru mu bunun :))

Si vis pacem para bellum.
Toplam Hit: 11221 Toplam Mesaj: 39