[Mavi Tahribat] LSD İle Beyin Yıkama
-
uyuşturucu benden uzak dursun da başka bişe demem...
-
buruksu bunu yazdı:
-----------------------------sadece cavdar mahmuzu bitkisinde yetişen bakterinin ürettigi toksinlerin sentezlenerek alınması ile oluşur, kuvvetli bir uyuşturucudur. oral kullanılır ve kafası çok çok çok uzun sürer
epeyce pahalı ve bulunması çok zor bi madde oldugu için cemaat toplantılarında gül suyunda :))) kullanıldıgı fikri bende pek itibar uyandırmadı sevgili zumsuk
hani hafif gizemli gibi öyle bi anlatmıssınki benim bile canım çekti...
-----------------------------her önüne gelene sıkılmayacağını yazdım çok önemli zamanlarda kullanılacağınıda yazdım..Kolanyamı bu madde koyup duruyorsun.Fakat önemli kişilerde rahatlıkla uygulanır.Fabrikatör, milyoner vs..
Bulunması güzel madde...Peki amerikanın tarikatleri desteklediğini, arapların faland desteklediğini düşünüp amerikanın örtülü ödenek için nekadar ayırdığınıda thaminen düşünüp sonra konuşmak lazım.Üstelik benim konuştuğum adamlar laboratuarda yapabileceklerini söylemişlerdi.Bilmiyorum ne kadar ne değil fakat uygun koşullarda yapılabilir. -
zumsuk yine döktürüyo :))
-
yinemi cıktı bu tahribatı RENKLENDİRME olayı:D
-
bı beyaz bı mavı tahrıbat yaptınya zumsuk bakalım nolcak daha :D ınsallah pembe olmaz saolasın ayrıca yazı ıcın :D
-
Daha önce kullanan yakınım olduğu için bir kaç yanlışı düzelteyim yazıdaki,bir de bildiklerimi ekleyeyim.
Bulunması çok zor değil açıkçası, yani hala günümüzde kullanılıyor.
Bulabileceğiniz şekli genellikle bant halinde. Zumsuk unda dedigi gibi deri yoluyla emiliyor
ve etkisini o şekilde gösteriyor bu bant şeklindekiler.
Bir kez denedikten sonra bağımlılık yapma durumu yok, kimsenin beyninizi yıkayabildiği falan da yok.
Zaten dış dünyayı net algılayamıyorsunuz, halisünasyonlara bağlı olduğunuz için söylenenleri algılamak
çok mümkün değil(Bu nedenle beyin yıkamanın olmayacağını düşünüyorum).
Vücut zamanla direncini geliştirebiliyor lsd ye karşı, uzun süre kullanan birisi çift veya 3 kat bant yapıştırabiliyor
daha yoğun haz almak için.
Tek bantın bile etkisi o kadar yoğun ki trafiğin ortasına girseniz bile giden arabaları farketmiyorsunuz,
altında kalsanız anca anlarsınız o derece yani. Algıyı tamamen köreltiyor.
Panik belirtileri ortaya çıkabiliyor, en ufak bişeyden tedirgin olabiliyorsunuz.
Örn: Babanızın geldiğni zannedip odanızı aniden toplamaya başlıyorsunuz, ortada hiç bir şey olmadığı halde.
Lsd nin etkisi geçtikten sonra yaptığınız herşeyi hatırlıyorsunuz. O yüzden size söylenebilecek, telkinler vb.
hafızanızda olacağı için daha güçlü bi direnç gösterebilirsiniz yaptırılmak istenenlere karşı.
Dolayısıyla beyin yıkamak için etkili olmayacağını yinelemek istiyorum.
Bir de dip not: Lsd den sonra etraf kararıyor biraz normale göre, contrastıyla oynanmış ekran misali :)
-
Grace slick,dönemin abd başkanını protesto etme amaçlı kahvesine atmayı planladıgı bir maddedir.Ancak beyaz saraya girmeden enselenmiştir.Kokosuz,renksiz bir sıvıdır çeşitli maddelere emdirilerekte kullanılır halüsinojen bir uyuşturucudur.Bomboş yolda adamı üzerine araba geliyor zannettirerek saga sola attırır.CIA bu maddeyi dogruluk iksiri diye geliştirmiş ancak başarılı olamadıkları söylenir.Kullanım alanı geniştir.Bazı bar ve gece kulüplerinde tuvalet fayanslarnının üzerine sürülerekte kullanılır.Ayrıca kullanan salaktır.
-
Tahribat'i luna park'a ceviren adam diyebiliriz kendisine..
Saka bir yana, bu tarz farkli konulara deginmesi ve hatta bu kadar yaziyi üsenmeden yazmasi cidden iyi bir is.
Tebrikler zumsuk -
kafa yaparmıki?
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------
kafa yaparmıki?
-----------------------------
hemde ne biçim :))