Max. 2.000TL Telefon
-
note 3 bende kullandım adamlar hakkını vermiş .
felaket hoşuma gitti. genelde samsung ürünlerini beğenmem ama note 3 tekme tokat girmiş piyasaya.
-
LG G2 aldım 1250 TL ye hız ve görsellik açısından baya memnunum.
-
yakında max 5000TL telefon gibisinden konular da görecek miyiz acep..
-
muaythaist bunu yazdı
piyasadaki telefonlar da iki üç tanesi hariç 2000 in altında, max 2000 deyince hepsini kapsıyor zaten :)
hatırlıyorum da en pahalı telefonlar 500-750 lira arasıydı, enflasyonu da eklesen 1250-1500. Teknoloji ilerledikçe ucuzlaması gerekirken pahalılaşıyor
-
hoca az daha bekle şu plastik yamulabilir ekranlı cihazlarda yakında patlama olur şimdiden başladı eğri büğrü aletler çıkmaya lg g flex , samsugn curved tv felan daha gelir devamı kalsın paran cebinde elindekiylen yetin yada illa alıcam diyosanda galaxy s5 çek gitsin
-
mataramasuko bunu yazdımuaythaist bunu yazdı
piyasadaki telefonlar da iki üç tanesi hariç 2000 in altında, max 2000 deyince hepsini kapsıyor zaten :)
hatırlıyorum da en pahalı telefonlar 500-750 lira arasıydı, enflasyonu da eklesen 1250-1500. Teknoloji ilerledikçe ucuzlaması gerekirken pahalılaşıyor
aynen mesela dönemin en pahalı telefonlarından birini almıştık nokıa 6610, 550-600 liraya (telefon polifonik çalıyo diye ne hava atıyodum millete hea kamerasıda götünden takılıyodu 10 gün sonra 6610i çıktı arkadan kameralı içim gitmişti) üzerinden zaman geçti yine en pahalı telefonunu almıştık nokıa n73 660 liraya daha sonra n95 şiydi 96 sıydı koptu gitti daha da gücümüz yetmedi mk
-
Hocam bana da herkes note3 onerdi fakat boyutu, fiyati ve samsungun 2 guncelleme yapip telefonlarin bir sonraki modellerini cikarmasi nedeniyle note3 e yanasmadim
Onun yerine birkac kisinin tavsiyesiyle lg g2 aldim. Suanda aldigima sukrediyorum. Antutu benchmark gibi testlerde note 3 u geciyor
Bunlarin yaninda hayvan gibi sarji dayaniyor bur gunu cok rahat cikariyorsun ertesi gune bile kaldigi oluyor.
Eger fiyat performans telefonu ariyorsan lg g2 diyorum. Fiyati 1700 tl teknosa da.
-
O kadar bosuna cok para vermene gerek yok , ben LG G2 kullaniyorum gayet memnunum. Anladigim kadariyla 2000 limitinde guzel bir telefon almak icin soruyorsun o kadar parayi harcicam dersen NOTE III aL , gerek yok guzel telefon olsun , isimi gorsun dersen LG G2 yeter de artar bile ...
Benim LG den sonra alacagim cihaz kesinlikle NOTE III ....
Ikisi konusunda bilgilere su linklerden ulasabilirsin...
Biraz oku degerlendir derim...
http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79213608&p=1727&f=712
http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=79264789&p=2871#90671966
-
z1 kullanan yok mu aramızda ?
-
bence kesinlikle S5'in piyasaya çıkmasını bekle. sonra 1 ay daha bekle. Tüm telefonlar ucuzlar o zaman. en az 500 TL kâr etmezsen bende birşey bilmiyorum