Max. 2.000TL Telefon
-
Bende 2000 lira olsa telefon alcak olsam 5s alırdım düşünmeden. (Evet elmacıyım ^_^)
-
Kendini teknoloji gurusu sanıp iphone'u kötüleyen insanlara bir türlü anlam veremiyorum.
Şahsi fikrim telefona 2.000 tl para verme.
-
hangi telefonu alırsan al ama sakın vatandan alma..
-
THT2005 bunu yazdı
hangi telefonu alırsan al ama sakın vatandan alma..
neden ?
-
Subtitle bunu yazdı
Kendini teknoloji gurusu sanıp iphone'u kötüleyen insanlara bir türlü anlam veremiyorum.
Şahsi fikrim telefona 2.000 tl para verme.
kapalı kutuya para vermek istemeyen adama anlam verememene anlam veremiyorum.
-
hacked75 bunu yazdı
Şuan nakit olarak elimde toplam 2.000TL para var. Telefon + kılıf almak istiyorum fakat telefonda kararsız kaldım.
z1 ya da htc m8 almayı düşünüyorum sizin önerdiğiniz telefon hangisi ?Hocam M7 kullanıyorum. Süper ötesi gerçekten. Şimdi M8 almayı planlıyorum. Ve şiddetle tavsiye ederim.
Yalnız alırken dikkat etmen gereken şey mutlaka M8 32 gb cihazını almak olsun. 16 gb modeli gelmiş heryere. Her ne kadar 128 gb a kadar hafıza kartı desteklese de samsung da gördüğümüz üzere hafıza kartı kullandığın cihaz daha yavaş çalışıyor. Doluluk arttıkça bu şekilde performans kaybı oluyor. Mutlaka 32 gb al derim.
-
xperia z kullanan biri olarak şiddetle tavsiye ederim z1 i inceledigimde mükemmel bir telefon su geçirmeyen kırılmayan bir cihaz
-
Kafam çok karıştı note3 mü z1 mi ? Halen daha karar veremedim.
-
Hocam S4 kullanıcı olarak Samsung alma derim ben sana. Memnunum ama gidipte alma. Haa illa ben tüm 2.000 Tl'mi harcayacağım diyorsan bekle, iPhone 6 alırsın TR'den. ;) Ya da yurt dışı tanıdık getirtirsin. Samsung'un garanti servisi çok bozdu diye söylentiler çıkmaya başladı haberin olsun.
-
2500 TL ney amk iice sapıttı lan bunlar :| HTC m8 güzel alett tmm da o fiyatlar ney lan