Meizu M8 330 TL! [Kora, Çin Malı Garantili Telefonlar]
-
Arkadaşlar çok yakın bi tanıdığım telefon satmakta. Çin malı, kore malı telefonlar satıyor genellikle. Dükkanı kiliste Ada-Cell iletişim.
Telefonlar 2 yıl garantili ve kargo ile kapıda ödemeli satış yapıyor.
Web sitesi: www.ada-cell.com
MSN Adresi: ada-cell@hotmail.com
Almak isteyenler bana pm atarsa msn adresinide yardımcı olurum bizzat. Kafanızdaki her türlü sorununuzu hallederiz. Eğer direk kendinle konuşacak kişi varsa Tolga yönlendirdi derseniz sizin açınızdan daha iyi olur :)
-
+ olarak imeileri kayıtlıdır telefonların.
Edit: telefonlar java destekli ve msn programları içinde yüklü :)
aklıma geldikçe editlerim
Edit2: meizu m8 300 müş. yanında 8 gb hafıza kartı hediyeli
-
meizu iyidir, bende mp3 playeri vardi kuzen vermisti kac senelik canavar gibi calisiyor.. kulakligida tas gibi okadar zamandir hic bise olmamis ve ses kaliteside cok iyi.. benim kac tane sony patladi kulaklik, laptobda bile film izlerken hala meizu kullaniyorum.. meizu rulz :D
-
iyiymis lan..

-
Wİ-Fİ
WİRALESS
KABLOSUZ INTERNETE BAĞLANMA ÖZELLİĞİ
3,2 MP KAMERA
DOKUNMATİK EKRAN
ÇİFT SİM KART
ÇİFT KAMERA
TELEVİZYON
2 YIL GARANTİLİ
8 GB HAFIZA KART HEDİYELİ
1 GB DAHİLİ HAFIZA
ARKA PLAN SES EFEKTİ (MOTOSİKLET,DİSCO,RESTAURANT TRAFİK VS,)
İSTEMEDİĞİNİZ NUMARAYI ENGELLEME KARA LİSTE
JAVA DESTEKLER ( HEM MSN,HEMDE OYUN RAHATLIKLA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ )
FULL DOKUNMATİK CİHAZ ( EL İLE MENÜ DEĞİŞİMİ VE TEMA DEĞİŞİMİ )
Wİ-Fİ BEDAVA KABLOSUZ İNTERNETGenel Özellikler
Çift Sim Kart Var TV Var Boyutlar 105 x 50 x 13 mm Ağırlık 160 Gr Şebeke 850/900/1800/1900MHZ Ajanda Var Alarm Var Titreşim Var Hesap Makinesi Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Var Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt Var Kronometre Var Bas Konuş Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik, Mp3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri
Bekleme Süresi maksımum 250 saat Konuşma Süresi Maksimum 3 saat Pil Türü Lion Pil Gücü 1000 mAh Bağlantı Özellikleri
Bluetooth Var Wi-Fi Var Dahili Modem Var GPRS Var GPRS Class 10 GPS Yok EDGE Yok 3G Yok Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP Versiyon 2 Kızıl Ötesi (Infrared) Yok PC Senkronizasyonu Var Kamera Özellikleri
Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 3,2 Megapixel Ön Kamera Var Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flash Var Eğlence
MP3 Çalma Var MP4 Çalma Var Radyo Var MMS Var Melodi Programlama Var Oyun Var Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası Var Telefon Rehberi Hafızası 500 adet Arttırılabilir Hafıza Var Hafıza Kartı Tipi 8 GB Mıicro sd Hediyeli -
kamerası gerçek 3,2 mi ?
birde şarjı daha uzun gidicek batarya varmı ? ekstradan almak ıcın mesela
2 sim kart aynı anda aktıf mı ?
birinden konusurken dıgerı pasıf mı kalıyor yoksa ordanda cagrı kabul edebılıyormuyuz ?
destekledığı muzık ve vıdeo formatları ?
http://forum.donanimhaber.com/m_21978739/tm.htm burada işletım sıstemı olarak Windows CE 6 denmiş dogrumu ?
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------kamerası gerçek 3,2 mi ?
birde şarjı daha uzun gidicek batarya varmı ? ekstradan almak ıcın mesela
2 sim kart aynı anda aktıf mı ?
birinden konusurken dıgerı pasıf mı kalıyor yoksa ordanda cagrı kabul edebılıyormuyuz ?
-----------------------------
Evet hocam 3.2 mp2 batarya veriliyor aldığında zaten
2 sim aynı anda aktif
pasif kalıyor çünkü tek işlemci
Avi, Mpeg4, Wmv mp4 video olarak destekliyor. müzik olarak wav, mp3, mid, amr falan hepsini destekliyor
o işletim sistemini biz denemedik bilmiyoruz. yorum yapamam şimdi ne dersem yalan olur
-
ben çin malı iphone kullanıyorum. tavsiye ederim. bu çinliler iyi iş yapıyor. bide garantizi varsa ondan alın. çünkü herhangi bir sorunda kullanıcı hatası diyip gönderiyorlar =)
yinede çin malları sağlam oluyor. wifi si çok iyi. içinde msn, opera yüklü geliyor. kaliteli aletler. tavsiye ederim.
-
Hocam meyzu o verdiğin linkteki telefon, meyzu ile meizu farklı telefonlar..
meyzu meizunun çakması, tavşanın suyunun suyu :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Hocam meyzu o verdiğin linkteki telefon, meyzu ile meizu farklı telefonlar..
meyzu meizunun çakması, tavşanın suyunun suyu :D
-----------------------------
Hocam sende iyice sıçtın sıvadın. Adam yanlış yazmış okunduğu gibi -
Çok iyi telefon lan.
Dükkanı falan var mı bu arkadaşın yoksa sadece kargoyla mı alışveriş yapılıyor?