Meizu M8 330 TL! [Kora, Çin Malı Garantili Telefonlar]
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Hocam meyzu o verdiğin linkteki telefon, meyzu ile meizu farklı telefonlar..
meyzu meizunun çakması, tavşanın suyunun suyu :D
Hocam sende iyice sıçtın sıvadın. Adam yanlış yazmış okunduğu gibi
-----------------------------Tolgasen adam doğru diyo
meizu ayfonun çakması [ama ayfondan daha kral ayfon meizunun çakması gibi kaldı yanında]
meyzuda meizunun çakması : )
Kilis ağızını bilirim okunduğu gibi yazmış olsaydı "meyigzu yorum" olurdu o telin adı :)))
Meizu 300 dolar civarında fiyatı çinden alacak olan varsa ben 450 dolar civarında trye getirenler var onların fiyatıda +800tl dandik çin malı telefon değil yani.
-
husnuweb bunu yazdı:
-----------------------------Çok iyi telefon lan.
Dükkanı falan var mı bu arkadaşın yoksa sadece kargoyla mı alışveriş yapılıyor?
Dükkan kiliste hocam -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Hocam meyzu o verdiğin linkteki telefon, meyzu ile meizu farklı telefonlar..
meizu ayfonun çakması [ama ayfondan daha kral ayfon meizunun çakması gibi kaldı yanında]
Kilis ağızını bilirim okunduğu gibi yazmış olsaydı "meyigzu yorum" olurdu o telin adı :)))
Meizu 300 dolar civarında fiyatı çinden alacak olan varsa ben 450 dolar civarında trye getirenler var onların fiyatıda +800tl dandik çin malı telefon değil yani.
-----------------------------Hocam varsa bi şüphen ekle adamı sor. Adam yurt dışından getirtiyor afyondan değil yani. Telefon orjinal meizu. Onun için garantisi falanda var. Çakmasında wi-fi olmadığını duydum :)
-
tolgasen bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Bilmiyosun bari bok atma hocam..
Meizu M8 diye arat bakalım çift hatlı mıymış o telefon? Bi bak bakalım micro sd desteği mi var yoksa kendi hafızası 8gb ve 16gb olan modelleri mi var?
Ebay de bile fiyatları 350 dolardan aşağı değil meizu nun, gelmiş burda 300 liradan satılan telefonu orjinal meizu diyosun :|
-
ZoktriP bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Bilmiyosun bari bok atma hocam..
Meizu M8 diye arat bakalım çift hatlı mıymış o telefon? Bi bak bakalım micro sd desteği mi var yoksa kendi hafızası 8gb ve 16gb olan modelleri mi var?
Ebay de bile fiyatları 350 dolardan aşağı değil meizu nun, gelmiş burda 300 liradan satılan telefonu orjinal meizu diyosun :|
-----------------------------Hocam yakın tanıdığım kullanıyor. Çakma falan değil...
-
Verebileceğin tek cevap çakma değil :|
telefonun bi kaç tane ekran görüntüsünü koy buraya, ben de sana meizununkini koyayım..
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Verebileceğin tek cevap çakma değil :|
telefonun bi kaç tane ekran görüntüsünü koy buraya, ben de sana meizununkini koyayım..
www.ada-cell.com gir bak hocam orda var olmadı iste adamdan fotolarını -
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------Nerden ne kadara aldın?
3G'si var mı?
Ben Çin'den aldım, elimde patladı :)
-
tolgasen bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Hocam varsa bi şüphen ekle adamı sor. Adam yurt dışından getirtiyor afyondan değil yani. Telefon orjinal meizu. Onun için garantisi falanda var. Çakmasında wi-fi olmadığını duydum :)
-----------------------------Hocam senin artniyetli olmadığını biliyorum.Ama yanlış biliyorsun o yüzden hala iddaa ediyorsun.
O telefon bildiğin meyzu resmi bu

ilanıda var gg de mesela: http://urun.gittigidiyor.com/MEYZU-M8-CIFT-HATLI-WIFI-TV-LI-JAVA-3-2MP-KAMER_W0QQidZZ20159412 kasaya bakın aynı meizu da "m" harfi var ortadaki büyük tuşta.
buda meizu

gg ilanı:
http://urun.gittigidiyor.com/Meizu-M8-8GB-Wifi-CepTelefonu-Orj-iphone-killer_W0QQidZZ19397670
Gerisine sen karar ver bu kadar bilgi yeter.
-
hocam bildiğim için iddia ediyorum. netten bulup koyuyor. varsa kafanıza takılan ada-cell@hotmail.com ekleyin sorun camda telin fotolarını göstersin