Meizu M8 330 TL! [Kora, Çin Malı Garantili Telefonlar]
-
Ya sabır, biliyorum diyosun da neyi biliosun hocam??
Orda meizu diye verdiğin özelliklerin yarısı meizuda yok, meiuzunun özelliklerinin çoğu da o telefonda yok..
boş konuşuosun :|
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Ya sabır, biliyorum diyosun da neyi biliosun hocam??
Orda meizu diye verdiğin özelliklerin yarısı meizuda yok, meiuzunun özelliklerinin çoğu da o telefonda yok..
-----------------------------
hıhı evet hocam aynen öyle sensin -
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Ya sabır, biliyorum diyosun da neyi biliosun hocam??
-----------------------------hocam bildiğim için iddia ediyorum diyor: )
@tolgasen
bu arada afyon ne la:D
ben ayfon yazdım oraya iphone babında:D
windoz var mı sor bakim arkadaşına?
Ben kilisi ve kilisliyi iyi bilirim hocam.Dükkana arkadaşımı gönderir sordururum o telefonun markası kuvvetle muhtemel elf yada anycool dur ayrıca.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------hocam bildiğim için iddia ediyorum diyor: )
@tolgasen
bu arada afyon ne la:D
ben ayfon yazdım oraya iphone babında:D
windoz var mı sor bakim arkadaşına?
Ben kilisi ve kilisliyi iyi bilirim hocam.Dükkana arkadaşımı gönderir sordururum o telefonun markası kuvvetle muhtemel elf yada anycool dur ayrıca.
-----------------------------ada-cell@hotmail.com ekle sor hocam kafana takılanları