Mekatronik Mi Bilgisayar Mi (Gorusleriniz)
-
zaten mekatronik adı üstünde mekanik elektronik:
bize ünide hoca derdi ki elektrik elektronikciler makine pnomatik filan bilecek. makinacılarda elektrik elektronik bilecek.
mekatronik ağırdır yorar. altyapı yoksa hiç girişme pc oku.
askerden geldikten sonra mekatronikci olacağım :) şimdi nekatronikci görüyorum kendimi :)
Mekatronikle pc alakası yok. mktrnikte pc ile gördüğün dersler visul basic c++ mikroişlemci otocad filandır.
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------zaten mekatronik adı üstünde mekanik elektronik:
bize ünide hoca derdi ki elektrik elektronikciler makine pnomatik filan bilecek. makinacılarda elektrik elektronik bilecek.
mekatronik ağırdır yorar. altyapı yoksa hiç girişme pc oku.
askerden geldikten sonra mekatronikci olacağım :) şimdi nekatronikci görüyorum kendimi :)
Mekatronikle pc alakası yok. mktrnikte pc ile gördüğün dersler visul basic c++ mikroişlemci otocad filandır.
-----------------------------Abicim altyapi derken kimde altyapi varki?
LISEDE SANA ALTYAPIMI VERIYOLAR?
Benim bildigim altyapi bolumunu okurken elde edilir.Master yaparken uzmanlasilir.
visul basic c++ mikroişlemci otocad bunlar azimsanacak bisey degil.Bilgisayarin onemli elemanlari ve programlari.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
kaygusuz bunu yazdı:
Benim bildigim altyapi bolumunu okurken elde edilir.Master yaparken uzmanlasilir.
visul basic c++ mikroişlemci otocad bunlar azimsanacak bisey degil.Bilgisayarin onemli elemanlari ve programlari.
-----------------------------en önemli dersi unutuyorsunuz.PLC =)
-
attackatak bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------en önemli dersi unutuyorsunuz.PLC =)
-----------------------------of doğru dedin plc unutulmaz:) sadece plc ile pnomatik bildin mi 3 milyar maaş :)
-
zula bunu yazdı:
-----------------------------Frosttear bunu yazdı:
hoca elektronik ve haberleşme bölümü hakkında ne öğrenmek istiyorsun biraz bilgi verirsen istediğin hertürlü bilgiyi sağlarım...
-----------------------------adam elohabcı
-----------------------------est. sen benden daha elohabçısın:)
-
HaYVaN bunu yazdı:
İkisi de beş para etmez Türkiyede :\ Tıp favorim.
Tek geçerim, tıp okumadığıma pişmanım -
beyler 1 ay içinde karar vermem gerek bi yardımcı olun aklım mekatronik veya bilg muh. var ama diger muhendislik bolumlerindende secebilirim
bastan soleyeyim türkiye de çalışmayı düşünmüyorum. zaten bulgaristandayım seneyede ingiltereye burs için başvurucam
çifte diploma şansım olursa 3.yılımda tr yede donebilirim.
buna gore bana bişeyler önerin aklım çok karışık.
bulgaristanda tr den gelen herkes bilg muh okuyor neredeyse bunun yüzünden bilgisayar muhendisliginden soğudum.
mekatronik düşünüyorum ama olduda tr ye donersem mekatronik tr de ünilerde 2 yıllık okutuluyor.tr de bi işe yaramıcak 5 yıllık eğitimim.
bi yardımcı olun bu durumda ne yapmam lazım ?
-
RAAMLIS yanlisin var.Turkiyede 5,6 universitede bu bolum bulunmakta.Birde 6,7 yil sonrasinda bilgisayar dahada geri kalacak.ROBOT devrine geciyoruz.Israil yapiyor biz bakiyoruz.
-
ben bilgisayar müh de okuyorm su anda gözde bi meslek.mekatronk daha ii tabi iş bulma açısından garanti ama okuması cık zormus.
pcyle ilgiliysen (az cok programlama falan biliyosn) hiç düsünme pc ye git
-
Mekatronik derim çok gelecek var bunda