Melih Gökcek Canlı Yayında Konuşacak...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------Yarıldım yarıldım :| içimi doldurun :|
postiş bütün olan biteni anlatmış :|
fasulyeylemi dolduralım :D
-----------------------------kuru mu? taze mi?
-
yakısmıs alnında yazıyo ne mal olduğu :)
hatırlayan vardır belki bilmiyorm ama ulusal basınada yansımıstı ankarada yerel bi tv kanalında gökçek konuktu ve mesur bent deresini kapatma planını anlatıyodu genelevden bağlanan bi kadın derdini anlatti fln filan gökçeğin tavrına dayanamayıp ''melih bey melih beyyy biz burada 40 orospuyuz ama kırkımız birleşsek senin gibi bi orospuçocuğu doğuramayız'' demişti :)) ta ozaman tescillenmisti bu adamin durumu heheh
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------gözlerime inanamıyorum bir fasülye konusu ve bu kadar az hit!!
-----------------------------adam mütevazi konu başlığına [Fasülye] yazsa hitin mna koyar ama yazmıo işte :D
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------yakısmıs alnında yazıyo ne mal olduğu :)
hatırlayan vardır belki bilmiyorm ama ulusal basınada yansımıstı ankarada yerel bi tv kanalında gökçek konuktu ve mesur bent deresini kapatma planını anlatıyodu genelevden bağlanan bi kadın derdini anlatti fln filan gökçeğin tavrına dayanamayıp ''melih bey melih beyyy biz burada 40 orospuyuz ama kırkımız birleşsek senin gibi bi orospuçocuğu doğuramayız'' demişti :)) ta ozaman tescillenmisti bu adamin durumu heheh
muahah :D karı lafı iyi oturtmuş :D
''melih bey melih beyyy biz burada 40 orospuyuz ama kırkımız birleşsek senin gibi bi orospuçocuğu doğuramayız''melihe laf yok adam çalışıyor onun kadar çalışan başka başkan gösterin bana ? haa birde odtü olsun modtü olsun binaları kaçaksa kocaman odtü nün ben olsam bende yıkardım çünkü ben başkansam görevimde buysa gözlerinin yaşına bakmam..
-
BuZuL bunu yazdı:
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------yakısmıs alnında yazıyo ne mal olduğu :)
muahah :D karı lafı iyi oturtmuş :D
''melih bey melih beyyy biz burada 40 orospuyuz ama kırkımız birleşsek senin gibi bi orospuçocuğu doğuramayız''melihe laf yok adam çalışıyor onun kadar çalışan başka başkan gösterin bana ? haa birde odtü olsun modtü olsun binaları kaçaksa kocaman odtü nün ben olsam bende yıkardım çünkü ben başkansam görevimde buysa gözlerinin yaşına bakmam..
-----------------------------Dogru diyon hoca adam calısıyo ama reklam yapmaya calısıyo baskada bi b*ka calısmıyo.
Ankaralı arkadaslar gecen yaz kolayla traş oluyolardı. Bilmem kaç gün su yoktu bilmem hatırlarmısınız. Aynı iklimi yasıyan Eskisehir de su patlaması var halbuki. Neden? Adam uyarıları dikkate almıs , gerekli tedbirleri almıs ama İ.Melih anca afiş bastırsın, pankart açtırsın, Tv ye cıksın işi gücü o zaten.
Bu arada aksamustu Kanal1 de Odtu Rektoru iyi verdi agzının payını. Anlayana...
-
bu melih denen süzme o.ç bilen bilir dikmende vadinin kenarında trilyonluk villada oturuo oğlu gençlik federasyonu başkanı gündüz sosyal aktiviteler var akşam kumar oynatıo adam hiç bi gazeteci hiç bi televziyonda yayınlamıo akşam olunca köprünün altı porsche mu ararsın mercedes mi ararsın lüks arabalar dolu odtünün arazisini küçültüp zengin müteahtite verecek kendi payını da alcak tabi :)
-
ahahahahaaa :)
-
vay aq la bu adam bu konu içinmi hıyarlık madalyası verildi bende açardım aq :)
-
Şerefsiz, kifayetsiz insan(!). Su sıkıntısından gelir elde etti zaten yeterince, şimdi ise gözünü başka yere dikti.
-
o postişi ağzına koysalardı daha iyi olurdu ozamn :)