folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Melih Gökcek Canlı Yayında Konuşacak...

Melih Gökcek Canlı Yayında Konuşacak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:
    -----------------------------

Zümsük

Bak hacı iyi diyorsun güzel diyorsun ama çok yanlış diyorsun . nedenmi ?

Bir darbe bu ülkeyi 10 yıl geri götürürmü götürür iç savaş çıkarmı çıkar ülkenin halkının çoğunluğu darbeye karşıysa ve bunun iyi olduna kanaat verirse ki bu daha iyidir ülke geri gitmez sen zannediomusun eski darbe gibi olcak ? eski darbeden daha kötü olcak nasılmı kötü olcak bu ülke sağcı solcu diye ayrıysa şimdi birlikte yaşıoalrsa heryerde ikisinden biri yaşıcak ülkede adam kalmıcak herkez kendi davasını savunurken hatalar yapacak çok küçük düşünüyorsun çok . Atatürkçü olmak diyorsun darbeyi istiyorsun .. insanların ölmesini ülkeyi kaosa götürmek istiyorsun helal olsun ! .

Bu ülkede birlik sağlanması çok uzun süre alır çünkü yapı çok deişik hem ırk bakımından ? hemde düşünce bakımından bunun içinde eğitimi yaycaksın.. vs vs ..

Konuşmak boşuna değildir hiç bir zaman türkiye sanatla bilimlede uğraşıyor sen merak etme ! satılma konusunu istersen pm at msnini msnde konuşalım ;) .  Şuan türkiyede kaç kişi kaç kişiyi vuruyor darbe olunca vurucakları düşün .

yani kardeşim böyle ..... 

hoca darbe olduktan sonra kimse kimseyi vurmaz.Birleri başkalarını vurduğu için darbe olur, darbeden sornada suçlarda düşüş yaşanır.Ülkede istikrar olur.

Diğer yandan bilimle sanatla uğraşmaz kös kös oturmaz değildir.Uğraşırsın ortaya birşeyler koyarsın.Bir bakalım hangi yazarımız dünyada tanınıyor aaa orhan pamuk!Handi tiyatro oyunnumuz dünyada biliniyor ?Sinema, dizi, Türklerin yaptığı tek birşey var oda sanyi.Başkalarının patenti altında.biz 1 buzdolabı yapıyoruz aynı fiata ufacık cep telefonu alıyor ?Anlayamadım gelişme neresinde.Hammalık ypaıyoruz biz.

Kaldı ki satılma konusunu yetince konuşabilirm fakat gelişmekte olan ülkeymişiz ya neden sanayi ve tarımı bitirdiler ?Gelişmekte olan ülkeye çok yardımcı olacak şeylerdi.

Darbeler insan özgürlükleri kısıtlandığında, ve rejim tehlikesi olduğunda yapılır.Önceden nasıl yapılmış generaller napmış kaçı şerefsizmiş...Benim düşündüğüm bu değil.Eğer ülke raydan çımışsa darbe yapılır düzeltilir.

Beni her zaman darbe olsun diyen birimi görüyorsunuz bilmiyorum fakat darbe ülkeyi kurtarmak için başvurulacak son çaredir.Oda olmazsa Türkiyenin rejimi oyuncağa dönerdi her 5 senede bir rejim değiştirirdik.

Darbe olmasın diyorsanız bunun için basit çözüm var eğitim, sağlık, tarım, sanayi ye önem vermek, kanunları adam akıllı bir hale sokmak.Çok sert kanunlar ve uygulayıcıları olmalıdır.Bütün bunalr için milletin devlet üzeirnde baskısı lazım.Demokrasi budur.

Fakat darbe olmasın deyip ülkenin kötüye gidişatını engellemek için birşey yapmıyorsak ya ülkenin rejimi değişir yada değişmeden askerler darbe yapar yada karşıt gruplarla çatışıp yine çok ciddi tehlikeler yaratılır.

birisi sizi tehdit ediyorsa onu uyarırsınız daha sonra polise söylersiniz fakat nerde ne zaman ve nasıl karşınıza çıkacağı belli olmaz.Ansızın karşınıza çıkıp sizi öldürmeye kalktığında onu öldürebilirsiniz.Bu demek değil ki daha tehdit eder etmez gidip öldür.Darbede böyle birşeydir.Son çaredir.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    ilk olarak şunu belirtmeliyimki sen benimle ''saçma saçma konuşmayın'' gibi sözcükler kullanarak konuşamazsın.seni tanımam etmem.kim olduğun hakkında da hiç bir fikrim yok, bir samimiyetimizde yok.bir daha bu şekilde saygısız ve seviyesizce yazarsan sana cevapyazmayacağım.

bir eziklik mi var üzerinde nedir bilemiyorum ama sürekli olarak karşındakini kinayeyle küçültmek çabasından.amerikan filmlerinden görmedim.görsemde türkiyede uygulanıp uygulanamayacağını bilebilirim.böyle çoluk çocuk muhabbetlerini geçelim biraz yüksek seviyeye çıkalım.

pkk'nın arkasında dış mihraklar tabiki var.ama kürt sorunu ne alaka ? kürt sorunun bugünkü noktaya gelmesindeki en büyük suç devletin ve askeriyenindir.diyarbakır cezaevindeki askeri muameleye aç bak.ve oralarda o muameyele maruz kalanların sonradan ne mevkilere geldiğini, kürt sorununda ne derece yer bulduklarını incele.sonra maraş katliamına falan bak.sen bunları yok sayarsan, kürt sorununu tamamen dış mihraklara bağlarsan seninle tartışacak bişeyim yok benim.

yüksek seviye derken kürt sorununu pkk=kürt olarak kuran kafalardan mı bahsediyorsun ? yoksa yine bununda suçunu askeriyeye attığın seviyeyi mi bahsediyorsun.

Ooo bu ülkede ergenekon var!Askeriye işin içinde.Pkk var askeriye işin içinde.bombalı saldırı var.Ooo askeriyedir kesin..70 milyondan Tsk ya güvenin ve seven 20 milyon bulursam ne güzel..

kürt sorunundan bahsetmemin nedeni tsknın çözemeyecek olmasıdır.Fakat pkk ile uğraşıyor diyorum.Kürt sorunun nedenini mi merak ediyorsun?

Git bir doğuyu gez tavsiyem budur.İlçe denilen yerlere bak batıdaki köyden farkı neymiş gör.Bi batıdaki yaşam tarzına bir doğudakine bak.Sende hayvan gibi yaşasan birisi gelse sana iş vericez, sağlık hizmetleri olacak, maaşın çok iyi olacka, altında araban ve evin olacak derse ister istemez gidersin.Kürt sorunu burdan kaynaklanır.

Bir yerin ağrıdığında hastahaneye yetişmen ne kadar sürer kışın ?Doğuda kaç gün sürer ?Kürt sorunun başta devlettenm kaynaklanır yatırım eksikliği sonrada milletin kafasındaki saçma sapan düşüncelerden kaynaklanır.Ama dur doğudaki halkın yaşam standartların düşük olmasındaki neden ne tahmin edeyim tsk mı?

--

neyse bende fazla uzatmayacağım.Son mesajlarım.HEr türlü olayın arkasında tsknin olduğunu söyleyen bir zihniyet Atatürkçü fakat birazdine bağlı oldumu şeriatçı .Baktığında iki tipindeyapısı aynı.Tek fark ?? göremedim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Sayısız darbe yapıldı, kaçı çözüm oldu? Ne postal yeşili, ne yobaz yeşili, ne de dolar yeşili.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CIZIRTI
    CIZIRTI's avatar
    Erkek

ne koddun la gaffanaa yakışmışmı ne....

konuşmuş bile hemde videosu bile var, baktım tgrt haber sayfasına ama incelemedim ne incelicem kesin hava cıvadır. he birde aşağıya yapıştırdığım yazıyı görünce aklıma bizim ordaki 2si dipdibe biri yaklaşık 100 metre ilerdeki alışveriş merkezleri geldi.birden aklıma neden geldi bilmem ama kesin bi bağlantı vardır. 

http://www.tgrthaber.com.tr/news_view.aspx?guid=9e8de348-a4ab-4d5f-8a26-8ed681bc21c2

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TGRT Haber'in canlı yayın konuğu oldu. Ankara'ya gelen yabancı misafirlerin şehir merkezine ulaşmak için geçmek zorunda oldukları protokol yolunda yapılan düzenlemeyi anlatan Gökçek, bu bölgede ileride Başkent'in en önemli cazibe merkezlerinden biri olacağını kaydetti. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    Dreamtn bunu yazdı:

Zümsük

Bak hacı iyi diyorsun güzel diyorsun ama çok yanlış diyorsun . nedenmi ?

Bir darbe bu ülkeyi 10 yıl geri götürürmü götürür iç savaş çıkarmı çıkar ülkenin halkının çoğunluğu darbeye karşıysa ve bunun iyi olduna kanaat verirse ki bu daha iyidir ülke geri gitmez sen zannediomusun eski darbe gibi olcak ? eski darbeden daha kötü olcak nasılmı kötü olcak bu ülke sağcı solcu diye ayrıysa şimdi birlikte yaşıoalrsa heryerde ikisinden biri yaşıcak ülkede adam kalmıcak herkez kendi davasını savunurken hatalar yapacak çok küçük düşünüyorsun çok . Atatürkçü olmak diyorsun darbeyi istiyorsun .. insanların ölmesini ülkeyi kaosa götürmek istiyorsun helal olsun ! .

Bu ülkede birlik sağlanması çok uzun süre alır çünkü yapı çok deişik hem ırk bakımından ? hemde düşünce bakımından bunun içinde eğitimi yaycaksın.. vs vs ..

Konuşmak boşuna değildir hiç bir zaman türkiye sanatla bilimlede uğraşıyor sen merak etme ! satılma konusunu istersen pm at msnini msnde konuşalım ;) . Şuan türkiyede kaç kişi kaç kişiyi vuruyor darbe olunca vurucakları düşün .

yani kardeşim böyle .....

hoca darbe olduktan sonra kimse kimseyi vurmaz.Birleri başkalarını vurduğu için darbe olur, darbeden sornada suçlarda düşüş yaşanır.Ülkede istikrar olur.

Diğer yandan bilimle sanatla uğraşmaz kös kös oturmaz değildir.Uğraşırsın ortaya birşeyler koyarsın.Bir bakalım hangi yazarımız dünyada tanınıyor aaa orhan pamuk!Handi tiyatro oyunnumuz dünyada biliniyor ?Sinema, dizi, Türklerin yaptığı tek birşey var oda sanyi.Başkalarının patenti altında.biz 1 buzdolabı yapıyoruz aynı fiata ufacık cep telefonu alıyor ?Anlayamadım gelişme neresinde.Hammalık ypaıyoruz biz.

Kaldı ki satılma konusunu yetince konuşabilirm fakat gelişmekte olan ülkeymişiz ya neden sanayi ve tarımı bitirdiler ?Gelişmekte olan ülkeye çok yardımcı olacak şeylerdi.

Darbeler insan özgürlükleri kısıtlandığında, ve rejim tehlikesi olduğunda yapılır.Önceden nasıl yapılmış generaller napmış kaçı şerefsizmiş...Benim düşündüğüm bu değil.Eğer ülke raydan çımışsa darbe yapılır düzeltilir.

Beni her zaman darbe olsun diyen birimi görüyorsunuz bilmiyorum fakat darbe ülkeyi kurtarmak için başvurulacak son çaredir.Oda olmazsa Türkiyenin rejimi oyuncağa dönerdi her 5 senede bir rejim değiştirirdik.

Darbe olmasın diyorsanız bunun için basit çözüm var eğitim, sağlık, tarım, sanayi ye önem vermek, kanunları adam akıllı bir hale sokmak.Çok sert kanunlar ve uygulayıcıları olmalıdır.Bütün bunalr için milletin devlet üzeirnde baskısı lazım.Demokrasi budur.

Fakat darbe olmasın deyip ülkenin kötüye gidişatını engellemek için birşey yapmıyorsak ya ülkenin rejimi değişir yada değişmeden askerler darbe yapar yada karşıt gruplarla çatışıp yine çok ciddi tehlikeler yaratılır.

birisi sizi tehdit ediyorsa onu uyarırsınız daha sonra polise söylersiniz fakat nerde ne zaman ve nasıl karşınıza çıkacağı belli olmaz.Ansızın karşınıza çıkıp sizi öldürmeye kalktığında onu öldürebilirsiniz.Bu demek değil ki daha tehdit eder etmez gidip öldür.Darbede böyle birşeydir.Son çaredir.

Bu lafına katılıyorum kardeşim . Milletin yüzde kaçı darbe istemiyor kaçı istiyor ? düşün bakalım milletin devlete baskısı diosun darbe istemeyen bir millet var genelde o zmn o tercih edilcektir .

Darbe hangi düzeni getirdi şuan şikayetçisin yasalardan şuanki yasalar askeri yasalardır varmı elimizde 1 . İkinci bu yasaları hiç bir parti iyi olduğunu idda etmiyor oldumu 2 chpsinden akpsine kadar . Bilimle uraşıyoruz çok iyide zekalarımız var gün geçtikçe dahada eglişiyor argemiz argeye yapılan yatırımlara bak tübitağa tubitakta argede çalışan dayım var ! Doğru dahda önem verilmeli zamanla veriliyor zaten . Şanat konusunda orhan pamuk u hiç sevmem beni temsil etmez orhan pamuk çünkü gerçek bir türk değildir. Osmanlı sanatla islami sanatla ilgilenmiştir bizi biliyorsun sonradan batıya döndük ee onlar hep batıydı onların seviyesine çıkmak zor iş deilmi uraşıp yapcaz onuda inş. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

la fasulye :D bu ne zamanın haberi :D 

Melih Gökcek TGRT'de yapacğaı canlı yayında,

Odtüdeki kacak binaları ve Odtüden arsa talebinde bulunanları..
    Eymir gölü problemini
    Ankara suyunu

Açıklayacak...
    Tgrt Haberi Mutlaka izleyin.

tgrt kaldımı ya :D  

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    bu adama söyleyin bi kuruda benden doymazsa aq :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:

Bu lafına katılıyorum kardeşim . Milletin yüzde kaçı darbe istemiyor kaçı istiyor ? düşün bakalım milletin devlete baskısı diosun darbe istemeyen bir millet var genelde o zmn o tercih edilcektir .

Darbe hangi düzeni getirdi şuan şikayetçisin yasalardan şuanki yasalar askeri yasalardır varmı elimizde 1 . İkinci bu yasaları hiç bir parti iyi olduğunu idda etmiyor oldumu 2 chpsinden akpsine kadar . Bilimle uraşıyoruz çok iyide zekalarımız var gün geçtikçe dahada eglişiyor argemiz argeye yapılan yatırımlara bak tübitağa tubitakta argede çalışan dayım var ! Doğru dahda önem verilmeli zamanla veriliyor zaten . Şanat konusunda orhan pamuk u hiç sevmem beni temsil etmez orhan pamuk çünkü gerçek bir türk değildir. Osmanlı sanatla islami sanatla ilgilenmiştir bizi biliyorsun sonradan batıya döndük ee onlar hep batıydı onların seviyesine çıkmak zor iş deilmi uraşıp yapcaz onuda inş. 

hocam bende onu diyorum sanatta adımız bir tek Türklüğe yakışmayacak adamlarla duyuluyor :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    Dreamtn bunu yazdı:

hocam bende onu diyorum sanatta adımız bir tek Türklüğe yakışmayacak adamlarla duyuluyor :)

Abicim herşeyi devletten bekleme ama yetiştir çocuğunu ülkeye yararlı olcak bi işte resme yolla müziğe yolla biz yetiştirelim bilgisyar öğrensinler abicim bizde en büyük görev ! sen çalış ülkene yararlı olmak için ben çalışıyım . böyle işte harbi bir Türk devleti oluruz .  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı:

la fasulye :D bu ne zamanın haberi :D 

Melih Gökcek TGRT'de yapacğaı canlı yayında,

Odtüdeki kacak binaları ve Odtüden arsa talebinde bulunanları..
    Eymir gölü problemini
    Ankara suyunu

Açıklayacak...
    Tgrt Haberi Mutlaka izleyin.

tgrt kaldımı ya :D  

tgrt haber diye bir kanal var evet.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 10550 Toplam Mesaj: 63