folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Melih Gökcek Canlı Yayında Konuşacak...

Melih Gökcek Canlı Yayında Konuşacak...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

ahahaha

tüne koyim bunu

büyükerşenle sidik yarıştırıyor.Kimsin mq sen büyükerşene kafa tutuyorsun ?

Böyle göt eder adamı.Kaç dava açıldı, kaç kişi artislik yaptı sonunda büyükerşen davaların hepsini kapattırdı.Adam çok derin mna koyucak bunun.

Dipnot: 80 darbesi anadolu üniverstesinde yılmaz hocanın makamında kararlaştırılmıştır.

Yani böyle bir adam.dötüne koyacak.

Anadolu üniverstesini anadolu üniverstesi yapan, Eskişehiri Eskişehir yapan adam büyükerşen!!!

vallahi tebrik ediyorum kendisini.ne güzel bir olaya ön ayak olmuş bu büyükerşen.gençlerimizin ölümüne sebep olan darbe meğerse bu adamın odasına kararlaştırılmış.kendisine saygım bir kat daha arttı.Allah her ile böyle bir belediye başkanı nasip etsin.tövbe tövbe.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

o yazıyı  sen mi koydun hocam?

ebedi devlet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    fatihack bunu yazdı:

vallahi tebrik ediyorum kendisini.ne güzel bir olaya ön ayak olmuş bu büyükerşen.gençlerimizin ölümüne sebep olan darbe meğerse bu adamın odasına kararlaştırılmış.kendisine saygım bir kat daha arttı.Allah her ile böyle bir belediye başkanı nasip etsin.tövbe tövbe.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=70921&sayfa=3#704298

o gençler ülkenin ne hale gelmesine sebep oldu haberin varmı senin?Darbeyi askerler yapmadı o gençler istedi.KEndileri gibi olmayanları vurarak.Katil oldular.ÜLkenin her eyrinde cinayetler işlendi.

Afferim çok güzel yaptı o gençler.Türkiyenin ilerlemesine katkıda bulundu.Şimdi de kürtlere pkklı gözüyle bakıyorsunuz, yine i

iç karışıklık çıkacak.Hea tabi pardon bunların epsi ülke iyiliği için değil mi???

Ama yoo benim yazımda büyükerşenin ne kadar derin adam olduğunu anlattım ama kalkıp darbe yaptı ondan seviyorum gibi algıladın.Böyle bir düşüncenle seni yargılamama lazım.O yazıdan bunu çıkartan adam birbirini öldüren gençlerin Türkiyenin ebesini halletmesine de afferim der..

"Ever darbe çok kötü birşey yaşasın birbirini öldüren gençlik, yaşasın birbirlerini vuran gençlik, yaşasıon anti özgürlük evet yapalım bizden olmayan herkesi öldürelim doğal seleksiyon olsun 2-3 milyon kalalım.Hangi görüşteki adam daha fazlaysa o hayatta kalsın.Askeriye yide bitirelim böylece darbe olmaz.Süper ya

ben tuttum bu fikiri.Çok güzel değil mi??"

Fark  etmediğiniz nokta şu ki darbeden önce hepsi oyuındu.Sağda solda birermaşa idi.Nasıl olurda darbeyikötü birşey gibi görüyorsunuz anlamam.türk milleti ülkeyi adam akıllı tuttu insani özgürlükleri serbest bıraktı, birlik oldu da mı darbe yapıldı ??

Yoksa her türlü özgürlük kısıtlandı, insanlar rahat rahat dolaşamamaya mı başladı??Siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz.Ben şuyum buyum derken fark etmediğiniz nokta var ki askeriyeden soğutuyorlar sizi.Yazık cidden yazık.Askere düşman gibi bakan gençlik.Birde avatarında Atatürk var..

Ama şunu unutuyorsun ki darbeler yapılmasaydı iş dahan kötü olurdu.O avatarındaki Adam yaptığı bir işle yine ülkeyi kurtardı.Öldükten sonra bile.Milletimiz adam akıllı durur başkasının özgürlüğü şusu busuyla uğraşmaz, adam öldürmez, katil olmaz, rejime tehdit oluşturmaz, işte o zaman darbe olmaz.Tam tersi olursa darbe yine olur yine olur.

Başa gelip ilan edin bakalım ben şeriatı, faşizmi, komünizmi kurucam cumhuriyeti yıkıcam diye önce hukuksal olarak fişlenirsiniz yetmezse yine darbe yapılır.

Darbe kötü, pis kaka diyen zihniyete ...Bu düşünceyi millete yayanlar düşmanlarımız.Darbe kötüymüş...Evet solcusun yada sağcısın diye sokakta yürürken geber daha iyi!

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:
    fatihack bunu yazdı:

o gençler ülkenin ne hale gelmesine sebep oldu haberin varmı senin?Darbeyi askerler yapmadı o gençler istedi.KEndileri gibi olmayanları vurarak.Katil oldular.ÜLkenin her eyrinde cinayetler işlendi.

Afferim çok güzel yaptı o gençler.Türkiyenin ilerlemesine katkıda bulundu.Şimdi de kürtlere pkklı gözüyle bakıyorsunuz, yine i

iç karışıklık çıkacak.Hea tabi pardon bunların epsi ülke iyiliği için değil mi???

Ama yoo benim yazımda büyükerşenin ne kadar derin adam olduğunu anlattım ama kalkıp darbe yaptı ondan seviyorum gibi algıladın.Böyle bir düşüncenle seni yargılamama lazım.O yazıdan bunu çıkartan adam birbirini öldüren gençlerin Türkiyenin ebesini halletmesine de afferim der..

"Ever darbe çok kötü birşey yaşasın birbirini öldüren gençlik, yaşasın birbirlerini vuran gençlik, yaşasıon anti özgürlük evet yapalım bizden olmayan herkesi öldürelim doğal seleksiyon olsun 2-3 milyon kalalım.Hangi görüşteki adam daha fazlaysa o hayatta kalsın.Askeriye yide bitirelim böylece darbe olmaz.Süper ya

Fark  etmediğiniz nokta şu ki darbeden önce hepsi oyuındu.Sağda solda birermaşa idi.Nasıl olurda darbeyikötü birşey gibi görüyorsunuz anlamam.türk milleti ülkeyi adam akıllı tuttu insani özgürlükleri serbest bıraktı, birlik oldu da mı darbe yapıldı ??

Yoksa her türlü özgürlük kısıtlandı, insanlar rahat rahat dolaşamamaya mı başladı??Siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz.Ben şuyum buyum derken fark etmediğiniz nokta var ki askeriyeden soğutuyorlar sizi.Yazık cidden yazık.Askere düşman gibi bakan gençlik.Birde avatarında Atatürk var..

Ama şunu unutuyorsun ki darbeler yapılmasaydı iş dahan kötü olurdu.O avatarındaki Adam yaptığı bir işle yine ülkeyi kurtardı.Öldükten sonra bile.Milletimiz adam akıllı durur başkasının özgürlüğü şusu busuyla uğraşmaz, adam öldürmez, katil olmaz, rejime tehdit oluşturmaz, işte o zaman darbe olmaz.Tam tersi olursa darbe yine olur yine olur.

Başa gelip ilan edin bakalım ben şeriatı, faşizmi, komünizmi kurucam cumhuriyeti yıkıcam diye önce hukuksal olarak fişlenirsiniz yetmezse yine darbe yapılır.

Darbe kötü, pis kaka diyen zihniyete ...Bu düşünceyi millete yayanlar düşmanlarımız.Darbe kötüymüş...Evet solcusun yada sağcısın diye sokakta yürürken geber daha iyi!

Yahu zümsük, olayların ilerleyişini bir incele istersen. Darbeyi "dolaylı veya direkt" savunuyorsun. Darbenin amacı neydi? İlerleyen solu önlemekti, 68 Kuşağı yeterince Atatürkçüydü fakat onları asanlar yine Atatürkçüydü. Olayların ilerleyip silahlı mücadele olmasını sağlayan yine askeriyedir. Elit tabaka liberalizme çanak tutmak için yaptı. Marshall yardımlarından hiç bahsetmiyorum bile.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    Yahu zümsük, olayların ilerleyişini bir incele istersen. Darbeyi "dolaylı veya direkt" savunuyorsun. Darbenin amacı neydi? İlerleyen solu önlemekti, 68 Kuşağı yeterince Atatürkçüydü fakat onları asanlar yine Atatürkçüydü. Olayların ilerleyip silahlı mücadele olmasını sağlayan yine askeriyedir. Elit tabaka liberalizme çanak tutmak için yaptı. Marshall yardımlarından hiç bahsetmiyorum bile.

Hoca
    1-hiç bi Atatürkçü iç karışıklık çıkartmaz
    2-İlerleyen sol ?? deniz gezmiş ilerleyen sol mu yoksa komünist mi?Bana deniz gezmiş gibi adamları solcu diye önüme çıkartmayın.İlerlemiş solu-sağı biliyorum
    3-Emin ol istediğin kadar Atatürçü ol şu anda senin avatarındaki kadın zihniyetindekilerde "ordu bunu hazırladı" diyor.

Ordunun işi gücü yok istihbarat, svunma, geliştirme vs.. vs.. herşeyi bıraktıda Türkiye yi elegeçirelim mi dedi ?Yapma ya.

Şimdi nedne yapmıyorlar o darbeyi?İsteseler Türkiye şeriat yolunda derlerdi.Eğer şimdi yine o ilerleyen sol dediğin Atatürkçü geçinen komünistler çıksa , ülkücüler vatan kurtarıyorum diye solcularda devrim yapıcaz diye birbirlerine girse yine darbe olur.

Sen emrak etme gerçek Atatürkçü adam 6 ilkeyi bilir.Cumhuriyetçilik ne demektir burda kimseye öğretemem.Fakat söyliyeceğim cumhruiyetçilik yaşasın komünizm demek değildir, yaşasın che, hitler demek değildir.Cumhuriyet kişi özgürlüğüdür, isteyenin isterse şirket kurması isterse işçi olmasıdır, cumhuriyet demokratiktir.Çoğunluk ne isterse odur.

İlerici dediğiniz adamlar o kadar gaza gelmnişlerdi ki gerçekleri göremiyorlardı.Doğal olarak kimisi öldü kimisi hapislerde mahfoldu.Eğer birbiri ile çatışan gençlik varsa şimdide hapislerde çürüyecekler.Eğer devrim yapıcaz gibi aptalca bir düşünceye kapılan varsa kalksın denesin.Fakat yien gaza gelip ülkede darbeye neden olacaktır.

Hiç bir Atatürkçü adam ülkede darbe olmasını istemez.Bu yüzden bana kimin solcu kimin neci olduğunu anlatmayı bırakın.Çünkü siz darbeler kötü diye bağırırken amerika fetullaha destek veriyor.ÜLkede bir çok yere adam eyrleştiriyor.Bu sefer ciddi sorunlar olacak.Darbede engelleyemeyecek.İşte o zaman sizi görürüm ben kot pantolonla gezdiniz diye cezalandırılırken.

Bu sefer evet darbe emniyet sibobu görüyormuş dersiniz.Umarım iş işten geçmezde yanlış yolda olanlara doğruyu öğretmek için birleşiriz.Çünkü ne solcular ne Atatürkçü admalar bir türlü bir araya gelemmiştir.Ülkenin bu hale gelmesi kimin suçu sanıyorsunuz ?Eğer doğruyu göstermezsen birileri yanlışa yönelir.En azından elimizden geleni ypamalıydık.Üzgünüm bu darbeler genç ilerliyecek olan beyinleri mahfetti demekle olmuyor.

NE o beyinler ilerleyecek olan beyindi nede darbe üstün zekalı kişileri katletti.Darbeye götüren beyinler ne zekidir ne ülkeye yarıyordur.Sadece bir maşadır herşeyin güçle olup biteceğini sanır..Türk milleti çok zekiydi ya!!Çok çalışkandı ya!!Ama yapılan darbeler bunu bitirdi.Haklısınız.O kadar çalışkan halkı katletti geberisn bütün askerler.Hepsine ölüm.

Siz bu şekilde düşündükçe ülkücüler solcular ve Atatürkçüler milliyetçi değil askerleri sevmiyor diyecektir.Milliyetçilik ilkesini boş bırakacaksınız, halkçılık ilesinide komünistlere testlim edeceksiniz.Devletçilik ilkesi başka ellerde..Bu ülkedeki insanlar sanıyorum 2. bir Atatürk gelene kadar kardeş gibi yaşayamayacak.

Kötü bir haberim var 2. Atatürk uzun bir müddet gelmeyebilir...belkide hiç gelmez

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

Şeriat kılıfıyla senin mazeretlerine inanıp darbeye çanak tutman. 68 kuşağı işçilerin yanındaydı ülkesi için eylemdeydi, başkaları ise sandalyede oturup klavyeden ülke kurtarıyordu. İşte aradaki fark bu. Darbe ne olursa olsun kötüdür "ha sivil renksiz darbe ha yeşil renkli askeri darbe". Ayrıca silahlar, bombalar ve joplar sana doğrulsa sen de marjinalleşirsin.

Kot pantolon giyemeyeceğin günlerin hesabını bana değil, darbeci Kenan'a sor. Kürsüden ayet okurken Türk-İslam sentezinin yolunu açmıştı.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    Şeriat kılıfıyla senin mazeretlerine inanıp darbeye çanak tutman. 68 kuşağı işçilerin yanındaydı ülkesi için eylemdeydi, başkaları ise sandalyede oturup klavyeden ülke kurtarıyordu. İşte aradaki fark bu. Darbe ne olursa olsun kötüdür "ha sivil renksiz darbe ha yeşil renkli askeri darbe". Ayrıca silahlar, bombalar ve joplar sana doğrulsa sen de marjinalleşirsin.

hiç bir zaman bana doğrultulmayacak çünkü asla ülkeyi kurtarcam diyerek kendi milletimi vuracak kadar salak bir katil olamam..

Sivil darbeyle askeri darbe arasında bir fark var.Sivil darbe Atatürkçü rejimi, ilkelerini yıkmak için yapılır.ASkeri darbe ise bunları kurtarmak için.

Sen söyle hangisi daha rejime bağlı ve Atatürkçüdür ??

Cumhuriyeti ve 6 ilkeyi yerle bir edecek olan komünistler, faşistler, şeriatcılar yda xler y ler mi yoksa bütün amaçları atatürk ün kurduğu düzeni devam ettirmek olan askerler mi???

Ne yani haklısın işçilere yardım eden komünistler rejimi yıkınca tamam Atatürkçüler dememi mi bekliyorsun ki??Kim Atatürk'ün ve ilkelerinin yanındaysa bende ordayım.Atatürk ün yaptıklarını yıkmak siteyenlere karşıda ÖLDÜRMEK, GÜÇ KULLANMAK, TEHDİT vs.. gibi yollara baş vurmayacağım.Fakat onlar bu yollara baş vurduklarında asker darbe yaptı mı askerlere de şerefsiz diyemem.Gerekeni yaparlar.

bu ülkede hiç bir taraf "ülkemi seviyorum, ülkemi yükselticem, en ileriye taşıyıcam, milliyetçilik şuculuk buculuk" diyerek sonrada gidip silahlarla adam öldürerek Türkiye yi bi yere götüremez..Böyle bir duruma geldiğinde Türkiyenin içine edeceği için askerler her zaman orda bekliyor olacak.Türkiyenin içine sıçtıklarında düzeltecekler, içine sıçtıklarında düzeltecekler..

Ne komünistler, ne faşistler, ne şeriat yanlıları, nede başkaları kafalarına şunu iyi soksunlar ki bu ülkenin rejimi bellidir.Değiştirecek adam ölecektir.Denemesi bedava.Böyle bir durumda ben nerde miyim ?

Atatürkçülerin ve ilkelerine bağlı olanların yanındayım.Ne sağ ne sol nede başka bir zırvalık.Benim için iki taraf var Atatürkçüler ve Atatürkçü olmayanlar..Ben düşmanlarımı belirledim.Bu yolda da cumhuriyeti istemeyip Atatürkçüyüm diyenler kesinlikle karşımdadır

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    @zümsük

Kaç ilke kaldı? Çık dışarı çarşıya doğru yürü, tabelaları incele. Önünde koskoca kapitalizm var, memnunsan diyecek lafım yok. Kapitalizmden hoşnut değilsin fakat savunduğun kişiler kapitalizmi bu ülkeye soktu. Atatürkçü(!) dediğin paşalar, onlara hiç değinmiyorsun. Askerler ilkeleri koruyacaksa hani neredeler şimdi? Üç gencin asılması için yasa çıkarıldı, daha ilerisini anlatmayayım istersen.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    @zümsük

Kaç ilke kaldı? Çık dışarı çarşıya doğru yürü, tabelaları incele. Önünde koskoca kapitalizm var, memnunsan diyecek lafım yok. Kapitalizmden hoşnut değilsin fakat savunduğun kişiler kapitalizmi bu ülkeye soktu. Atatürkçü(!) dediğin paşalar, onlara hiç değinmiyorsun. Askerler ilkeleri koruyacaksa hani neredeler şimdi? Üç gencin asılması için yasa çıkarıldı, daha ilerisini anlatmayayım istersen.

ilkelerin yeterince anlaşılabilmesi için kaç kişi çalıştı, kaç devlet adamı bu iş için uğraştı???

Basit bir örnek vereyim youtube u kapattık dğeil mi?NE yüzünden Atatürk e hakaret.Güzel.Biz kapatınca diğer ülkelerin erişimi kapandı mı?Hayır.Yani onlar girip Atatürk ü yanlış tanıttıkları videoları izleyebiliyorlar.Peki nasıl başa çıkacaktık?

Türkiyeyi, Atatürk ü , hayatını, ilkelerini anlatan videolar, yazılar ile.Bir çok dile çevirecektik.Kim yapacak bunu devlet mi?Hayır biz.Tahribatta konu açtım yardımınız gerek diye böyle bir proje için bir kaç adam katıldı sağolsun sonrası ??O kadarla kaldı.Fakat burda sbaahlara kadar tartışmalara girip ülkeyi kurtaran adamlar gelmedi.O admaları bekliyordum açıkçası.Fakat gelmediler.

İŞte Türkiyenin de hali bu.herkes yanlışları görüyor.Birşeyler diyor fakat buna karşı çıkan yok.Sorsan rüşvete hayır diyorlar fakat ilk yazılan cezadan yırtmak için 20 ytl çorba parası veriyorlar..Bu işler zincir gibi gider.Polisin paraya ihgtiyacı olmasa kimse veremez rüşveti.Hukuk ve onu kolayıp yürütenler adam gibi olacak.Yoksa bunlar başa çıkmaz.

Rahatsızım dışardaki görüntüden hatta konu açmıştım fakat bu demek değildir ki hadi ejimi yıkalım öldürelim hepsini?Adma kazanmaya ihtiyacıız var.En büyük güç örgütlü güçtür.Daha öncede anlattım yine anlatıyorum.

Birleşmek için bir gelime bulun.Bne buldum örgütlenelim.Aa durun bir dakika milletin bilincinde nasıl kalmış?örgütlenmek yasa dışı bir iştir.pkk yapar vs..Teşkilatlanalım.Bu seferde diyorlar ülkücümü bu yapı?Gördüğünüz gibi belli bir uğurda birleşmek için söylenecek her kelime fişlenmiş.bunun yerine birleşme geçemez.Fakat başka sözcük yok.NEdeni daha önceden örgütlenen teşkilatlanan insanların Türkiye yi bitirmesi.Bu yüzden akılda böyle kalmış.

Sen Atatürkçü olarak birşeyler yapmadığın sürece o paşalar askeriyede olacaktır.Ya bir kaç sene önce ufacık çocuğa tecavüz eden dışarı bırakıldı.Herkez kızdı ama şimdi elini kolunu sallaya sallaya dolaşıyor.İşte bu demokrasi değildir.Bunun böyle olmadığını kim kime anlattı ???

Eğer beğenmiyorsan imza toplayacaksın, yürüyüş yapacaksın şunu bunu yapacaksın.Sonunda o yasayı değiştireceksin.Birşeyleri beğenmiyorsan daha demorkatik çözümler ara.Hadi kap silah git adam vurla olmuyor bu işler.Diyeceksin bilgisayar başında oturmak kolay sen ne yaptın.

Yaşım 20 ülke geleceğine yön verecek durumda da değilim fakat ufak ufak çabalıyorum.Etrafımdakilere 301 i sor bilirler, demokratik ortam ile ilgili fikirlerimi benimsemişlerdir rahatsız olduğun konu varsa milletin baskısını hissettireceksin, örgütlü gücü kabullenmişlerdir, eğer birşeyleri beğenmiyorsan bu sen onlara doğrusunu göstermediğin için senin suçundur başkasına yükleme..Bunları ben anlattım.Bir çok kişi devam etti.

Gördüğün gibi bazı şeyler zamanla oluyor fakat bu olay asla ama asla silahı al Türkiye için adam vur ile olmaz.Olamaz.Sen bunu yaptıkça darbeci diye seni asarlar, darbeyi yaparlar.Onlarda haklı kendi açından bakma.ASkeriyede pislikler olacak elbette fakat senin bakman gereken paşalar falan değil.Nutuk kitabını okursan Atatürk ün ne şartlar altında neler yaptığını anlaya bilirsin.

şimdi kalkıp TBMM yerine başka bir meclis kuracaksın ve yabancılara onu kabul ettireceksin.Hemde ne silah kullanarak ne birşey yapar kabul ettireceksin.Unutmaki kaba güçla yalnızca düşman toplarsın.Erdoğan bir diktatör olarak en fazla Türkiyenin %55 ini çeker daha fazlası olmaz.O yüzden şimdi 3-4 çocuk yaptırmaya çalışıyor.

Fakat Atatürk tüm insanların güvenini kazanmıştı.3-5 çatlak ses çıkmıştı geir kafalı onlarda her zaman çıkacaktır.Fakat kaba güçle değil ikna ile bir çok işini halletti.Tehdit etti, rest çekti şunu yaptı bunu yaptı TBMM yi kurdu daha sonra orda millet için kararları aldı.

Yani fazla uzatmaya gerek yok.KAba güçle düşman kazanmaya ülkeyi berbat etmeyede gerke yok.illaki birşeyler yapacaksak oturup prganize birşeykilde yapıcaz.Ergenekona bak nasıl olaylar planlı gelişiyor aynı satranç gibi.İşte birşeyler başarmak istiyorsan satranç gibi tek tek bütün her eyri fethetmelisin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

ülkenin ne hale geldiğine sebep olduklarını sormadan önce, o gençleri o hale getiren neydi ? kimlerdi ? bunu kendimize sormalı ve düşünmeliyiz.

o gençlerin çıkış noktaları türkiye'nin ilerleyişine katkıda bulunmaktı.bir tarafta deniz gezmiş'lerin görüşünü savunan solcular ve komunistler, diğer tarafta ise dursun önkuzu'ların, mustafa pehlivanoğlu'ların görüşlerini savunan ülkücüler.hepsinin temel amacı aynıydı.ve düşününce hepside aynı şeyden bahsediyordu.tam bağımsız Türkiye !!!

ama ne oldu ? darbe döneminden çok öncesine gidelim.6.filoya karşı duranlara ülkücüler saldırdı.bunun gibi bir çok örnek ülkücülerin yaptığı yararlı işlere komunistlerin saldırması konusunda bulabiliriz.o dönemin balistik raporları var.bir silah sabah bir ülkücüyü,akşam ise bir komunisti vurmuş.hala nasıl sadece gençlere yüklenebiliyor bu olaylar ? yani söylemek istediğim şey sorunun gençlerde değil, aynı şeyi farklı yollardan savunan bu gençleri karşıt yapan eli kanlı güçlerde olduğudur.

darbeleri yanlış duygularla yargılıyorsunuz.afedersiniz aslında duygusuzca yargılamanız lazım.çünkü türk milleti askeri sever.askerin yaptığı herşeye doğrudur der.ama öyle değil !!! asker bizim canımızdır görevi bizi korumaktır evet.ama yaptığı herşey doğru olacak diye birşey yok.ki zaten askere bir bütün olarak bakmamak lazım.örneğin 60 darbesi.hiç bir üst düzey komutanın katılmadığı bir darbe.alt düzey subayların yaptığı bir darbe.askerin kendi içinde ikiye ayrıldığı bir darbe.bunlar sence yalan mı ?

60 ihtilalinin sebebi, menderes'in yüzünü amerika'dan rusya'ya çevirmesidir.halk sokağa inip bayram yaptı yalanlarıyla büyüdük.ama olay hiç de öyle değil.

aynı olay 80'lerde oldu.türk gencini birbirine katlettirdiler.

darbeler yapılmasaydı daha kötü olurdu diye bişey yok.gençliğe ve bazı ulusal hareketlere nifak tohumları ekenler varken, ordu hıncını gençlerden çıkarmasaydı bugün çok çok daha iyi olurdu.bir çok kişi asıldı, bir çok kişiye işkence yapıldı.ne geçti peki bu ülkenin eline ?

pkk'nın çıkış noktası 80 darbesine dayanır.diyarbakır askeri cezaevinde olanlardan haberin var mı senin ? belki tarihten o olayları çıkarsak bugün pkk'ya bu kadar inanan bir kürt halkı olmayacaktı.belki bizden bile daha bağlı olacaklardı devlete.

evet darbe kötüdür.hemde çok kötü.asla millet iradesini yansıtmaz.sadece gizli güçlerin gücüne güç katar.

ve son olarak.avatarım ve içimdeki Atatürk sevgisi seni hiç ama hiç ilgilendirmez.askere düşman gibi bakan gençlik değil.düşünebilen gençlik.Atatürkçülüğün ve askeri üniformanın arkasına saklanarak bu ülkenin zararına işler yapanları çok iyi bilen gençlik !! sen üniversite okuyormusun bilmiyorum.ama okuyorsan vay bu ülkenin haline.darbeyi savunan gençlik.çok acı çok...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 10544 Toplam Mesaj: 63